Announcement

Collapse
No announcement yet.

E46 320d -01 Touring Käyntiongelmia

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • t0ki
    Newbiemmer
    • Dec 2009
    • 20
    • Tampere

    E46 320d -01 Touring Käyntiongelmia

    Iltaa, Kaverilla ois tossa tommonen 320d joka ei oikeen pelitä kunnolla.
    Autoon on tehty kansiremontti joskus ja käsittääkseeni jotain suuttimille, ja sen yhteydessä ongelmat alkanut.

    Kun rupesin katsomaan autoa niin kaveri sanoi että se käynnistyy huonosti, no, istuin autoon, ja sain sahata suurinpiirtein 10min ja juuri kun akku lopussa niin hörähti käyntiin, mutta ei kuulostanu hyvältä, kierrokset pomppi ja kiekkamittarikin meni miten sattuu.

    Sain auton sisälle ja kytkin testerin, valitti suuttimen neulaasentotunnistinta ja moottorin pyörintänopeusanturia. Nollasin kooodit, nopeusanturin vika häipyi mutta neulaasentotunnistimen koodi jäi muistiin. No, parin käynnistyksen jälkeen (käynnistyi paremmin kun oli ollut käynnissä hetken) niin nopeusanturin vika tuli takaisin, tilasin uuden anturin ja vaidoin sen, rupes käynnistymään paremmin mutta ei kyllä käy tyhjäkäyntiä, yritin testerillä nostaa tyhjäkäyntiä mutta ei auttanu mitään.
    Auto sammuu jos pitää sitä tyhjäkäynnillä, mutta kun antaa tasasta kaasua, ja vaähän kierroksia niin sitten se kyllä toimii ihan suhteellisen hyvin.


    Neulaasentotunnistimen kaapeli näytti kyllä ehjältä, voiko tätä mitata jotenkin?
    Moottorin etupäästä kuuilui hiljainen rähinä auton käydessä, en oo mikään bemarimies (vielä) mutta olen kuullut että jossain bemareissa venyy ketju? voisko tässä olla sama vika?

    Laitan tähän loppuun vielä videon, niin viisaammat saa kuunnella ja päätellä mitä vikavaihtoehtoja on olemassa. Kiitos jo etukäteen

    www.youtube.com/watch?v=r-oF1duitdw&
Working...
X
😀
🥰
🤢
😎
😡
👍
👎