Announcement

Collapse
No announcement yet.

Puolet liikennekuolemista johtuu terveydentilasta

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Bora
    Bimmer Fanatic
    • Jul 2006
    • 519
    • Suomi

    Puolet liikennekuolemista johtuu terveydentilasta

    Ainakin jos uskomme Savonsanomia
    http://www.savonsanomat.fi/uutiset/k...3%A4kin/721198
    Asta Tenhunen

    Kuljettajan terveyden- tai mielentila on yhtenä pääsyynä lähes puolessa kuolemaan johtaneista liikenneonnettomuuksista.

    Liikenneonnettomuuksien alueellisten tutkijalautakuntien tutkimuksista kootun tiedon mukaan terveyden- tai mielentilaan liittyvien kuolonkolarien osuus on kasvanut Suomessa.

    - Kuljettajan tila on niin merkittävä tekijä kuolemaan johtaneista liikenneonnettomuuksissa, että olisi selvitettävä vielä nykyistä paremmin, mitkä sairaudet ja tilaan vaikuttavat tekijät ovat onnettomuuksien syitä ja miten niihin voidaan vaikuttaa valvonnalla, liikenneonnettomuustutkinnan johtaja Pekka Sulander Liikennevakuutuskeskuksesta sanoo.

    Pohjois-Savossa kuolonkolareita on ollut tänä vuonna ennätyksellisen vähän, mutta niistä lähes kaikki ovat liittyneet sairauskohtauksiin tai itsemurhiin.

    - Pohjois-Savossa on tänä vuonna kuollut liikenteessä kuusi ihmistä. Vielä 2000-luvun alussa liikennekuolemia tutkittiin noin 25 vuodessa, Pohjois-Savon liikenneonnettomuuksien tutkijalautakunnan puheenjohtaja, ylikomisario Petri Pahkin liikkuvasta poliisista kertoo.

    - Pohjois-Savon tämän vuoden liikennekuolemista vain yksi on perinteinen väärään tilannenopeuteen liittyvä liikenneonnettomuus. Kaikki muut ovat olleet puolet itsemurhia, puolet sairauskohtauksia.
    Ilmastokusetusta vastaan:http://www.ilmastofoorumi.fi/
Working...
X
😀
🥰
🤢
😎
😡
👍
👎