Announcement

Collapse

Ohje: Kuinka teen ilmoituksen eri myyntiosioihin? L U E ! / Rules for For sale -section!

Yleiset ohjeet, jotka käyvät jokaiseen myynti-osioon:

- *Kauppatori on vain BMW tuotteille, pl. Muut merkit osio, jossa ei ole eritelty luokkia (autot,varaosat,purkuautot,renkaat/vanteet, kaikki samassa).

- Panostaakaa viestin otsikkoon, siitä tulisi heti selvitä, että mitä on myymässä. Itse viestiin sitten hyvin tarkka selvitys, jottei lukijoiden tarvisi kovin hirveästi lisätietoja hinkua. Yleensä kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa. Jos tulee esim. valkoinen ruutu ilmoitusta lähetettäessä, kokeile tehdä ensin lyhyt otsikko ja muokkaa sitten pidemmäksi (Edit -> Go Advanced).

- Muista mainita MISSÄ myytävät artikkelit ovat. Paikkatieto on pakollinen. Paikka kannattaa mainita ITSE ILMOITUKSESSA , linkki nettiautoon ei riitä. Halutessasi voit mainita myös millä alueella (esim. "Keski-Suomi", katso aluejako alueellisesta keskustelusta) tuotteet sijaitsevat. Alueen kirjoittaminen auttaa tavaroiden myymistä, jos joku hakee tavaroita vain lähialueeltaan.

- HINTA on pakollinen tieto kaikissa muissa myyntiosioissa, paitsi Tallin tyhjennys/Purkuautot -osiossa.

- Ilmoita toivottu yhteydenottotapa (esim. privaviesti, puhelin, sähköposti, tms)

- Jos tunnet tarvetta kertoa lisää, muuttaa hintaa, lisäillä kuvia tai muuten muuttaa ilmoitusta ennen 2 viikon uppausaikaa, niin se tehdään editoimalla aiempaa viestiä/viestejä!

- Jos tavarasta on jo ilmoitus foorumilla, voi olemassa olevaa ilmoitusta uppailla sääntöjen puitteisssa. Uuden ilmoituksen tekeminen samasta tavarasta on kielletty.

- Muiden käyttäjien foorumilla olevien ilmoitusten kaikenlainen kommentointi omassa ilmoituksessa on kielletty, koski se esim. hintaa tai laatua.

- Huuto.netin jne. foorumin ulkoisten huutokauppakohteiden ilmoittaminen on tällä foorumilla KIELLETTY.

- Yksityishenkilö saa myydä vain omistuksessaan olevaa tavaraa. Tavaran välitys on kielletty.

- Vinkki: Jos saat paljon samoja kysymyksiä yksityisviesitllä tms, niin kannattanee lisätä vastaus ilmoitukseen (Opettaa vastaisuudessakin kertomaan myytävästä artikkelista paremmin).

Osat ja tarvikkeet:
- Yhdellä henkilöllä saa olla max. 5 ilmoitusta. Mikäli tavaraa on enemmän, tulee tehdä uusi ilmoitus "Tallin tyhjennys / Purkuautot"-osastolle ja merkitä Osat ja tarvikkeet -puolen ilmoitukset poistettaviksi (samalla tavalla kuin myydyissä, eli uppaus ja ilmoituksen otsikkoon "voi poistaa")

Tallin tyhjennys / purkuautot:
- Tallin tyhjennykset / Purkuautot -osio on tarkoitettu ilmoituksille, joissa myydään kuusi (6) tai useampi artikkeli samassa ilmoituksessa. Koskee myös yhden tuotteen massamyyntiä. Esim. teholastut, puslat tai muut, joita tehdään menekin mukaan.

- Purkuautoa ilmoittaessa kannattaa mainita VIN-koodi tai varustelista. Mikäli kyseisiä tietoja ei ole saatavilla, kannattaa mainita ainakin auton mallimerkintä, vuosimalli (kk/vvvv), auton väri, kilometrilukema, tärkeimmät varusteet. Tämä vähentää turhien kyselyiden määrää sekä parantaa hakukoneen tarkkuutta.

- Tallin tyhjennykset / purkuautot -osiossa muut voivat kysyä myytävistä artikkeleista. Myyjä voi heti vastata kysymyksiin, mutta kaikki "uppailu" on kiellettyä. HUOM. Tätä valvotaan! (Siis 2 viikon välein saa uppailla, mutta esim. tavaroiden lisäys ja poisto tehdään editoimalla tai odotetaan 2 viikkoa edellisestä omasta postauksesta. Kysymykseen saa vastata heti ja siitä alkaa uusi 2 viikon odotus uppaukseen, jos ei tule uusia kysymyksiä vastattavaksi).

Renkaat ja vanteet:
- Kun myytte vanteita ja renkaita, ilmoittakaa selvästi niiden tiedot jo otsikossa!

- Vanteilla on useita mitattavia suureita, näistä varmasti tärkeimmät ovat vannekoko sekä pulttijako. Yleensä ostaja tarvitsee myös niistä muuta tietoa kuten: vanteen leveys, ET-arvo sekä keskireiän halkaisija. Mikäli et näitä tiedä, kerro ainakin (ja mielellään joka tapauksessa) missä autossa vanteet on olleet alla! Tämä koskee jokaista myynti-ilmoitusta.

- Renkaista sen verran myös, että muistakaa mainita tietysti renkaiden koko mutta myös missä kunnossa ne ovat ja ovatko tasaisesti kuluneet. Nämä ovat tärkeimpiä tietoja rengaskaupoissa.

- Vannekoon ilmoitus mielellään esim. 18t, ei 18" koska foorumin haku ei ymmärrä tuota "hipsua".

HUOM! Muiden ilmoituksiin ei saa mennä kirjoittamaan mitään (pl. tallin tyhjennys -puoli). Ilmoituksen muokkauksen lisäksi myyjän on sallittu aikaisintaan kahden (2) viikon välein kirjoittaa lisätietoa uudella viestillä samaan ilmoitukseen, jolloin ilmoitus samalla uppaantuu. Koska uppaus on vapaaehtoista, pidempi aikaväli edellisten uppausten välillä ei oikeuta tekemään seuraavaa uppausta aiemmin. Jää siis myyjän vastuulle tehdä sellainen ilmoitus, joka jättää mahdollisimman vähän kysyttävää. Kaikki yhteydenotot siis suoritetaan ilmoitusten ulkopuolella yksityisviesteillä, sähköpostilla, Puhelimella tms. MUISTA ILMOITTAA YHTEYSTIEDOT!

Myydyn tavaran ilmoituksen saa upata aiemmin, jotta ylläpito voi poistaa ilmoituksen. Editoi samalla myös otsikkoon "myyty".

Sääntöjä rikkovat ilmoitukset voidaan poistaa ilman erillistä ilmoitusta. Myös käyttäjän sulkeminen pois foorumilta (bannaus) on mahdollista, jos käyttäjä rikkoo ilmoitussääntöjä toistuvasti.

Kannattaa välillä lukaista tätä infoa, pieniä lisäyksiä todennäköisesti tulee. Jos jotain jäi epäselväksi, kysy!

Ammattimainen myynti ei kuulu foorumin myyntipuolelle (pois lukien Yritykset-osio), vaikka se tapahtuisikin yksityishenkilönä. Tällaisessa tapauksessa oikea paikka on Yritykset-osio, jonne voi hankkia tunnukset täältä. Ammattimaisuuden rajat määrittelee BTCF:n hallitus. Yleislinjana tähän asiaan: signaturessa saa mainostaa vapaasti, mutta esim. kaikki palvelut ovat sellaisia, että niitä saa mainostaa vain yrityspuolella.

SHORT VERSION IN ENGLISH:
-Price and location of the items must be included in the ad, except topics in the "Tallintyhjennys/Purkuautot"-section (area for parting out cars/clearing the garage-sales), where only the location is obligatory.
-Max. 5 ads/topics in parts sale and max 5 parts in each ad. If you have more parts for sale, make an ad to the "Tallintyhjennys/Purkuautot" section and list all parts to that topic.
-Topic may be bumped every 2 weeks, not sooner! Make other updates to the thread by editing existing posts. Exception: Answering to the questions is allowed sooner in "Tallintyhjennys/Purkuautot" section. Answering the question will then start a new 2 week period before upping is allowed.
-Companies / professional part dealers may only put up ads in the Yritykset-section.
-Repeated violations to these rules will earn the user a ban.
See more
See less

Milwaukee M18 mutterimopo ja akkuporakone, 3 akkua ’uusi’

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts
 • Jaska.T
  Bimmer Enthusiast
  • Jan 2004
  • 1524
  • TaNpere

  Milwaukee M18 mutterimopo ja akkuporakone, 3 akkua ’uusi’

  Milwaukee kahden koneen sarja, kahdella 5.0Ah akulla ja pikalaturilla. Uudet, käyttämättömät, rekisteröity 3v takuu. Itse porakone on Milwaukeen paras akkuporakone mitä löytyy. Takuu 03/2026 saakka

  Edit. Kolmas uusi akku mukaan!

  Googleta 4933464270

  Sarjan virallinen malli
  AKKUKONESARJA MILWAUKEE M18 FPP2C2-502X

  Milwaukee akkukonesarja M18 iskuporakoneella ja iskevällä mutterinvääntimellä
  Milwaukee akkukonesarja M18 FPP2C2-502X sisältää M18 FPD2 FUEL iskuporakoneen, M18 FIWF12 FUEL iskevän mutterinvääntimen ½” karalla sekä Milwaukee M12-18 FC - pikalaturin. Mukana myös kaksi Milwaukee 5,0 Ah REDLITHIUM-ION akkua, Milwaukee 59min laturi ja HD-Box laukku.

  Milwaukee iskuporakone M18 FPD2 on tehokkaampi käytössä ja siinä on verraton 135 Nm vääntö. Todella kompakti 175 mm pituus mahdollistaa pääsyn helposti ahtaisinkiin tiloihin. Käännettävän metallisen vyöpidikkeen avulla työkalu on mahdollista ripustaa. Heavy Duty -istukka pitää terän varmasti paikallaan. Milwaukeen suunnittelema ja rakentama hiiliharjaton POWERSTATE-moottori kestää kovimmatkin työtehtävät. REDLINK PLUS -elektroniikka tarjoaa kehittyneen digitaalisen ylikuormitussuojan sekä työkalulle että akulle parantaen ainutlaatuisella tavalla työkalun suorituskykyä kuormituksessa. Uudessa Milwaukee M18 FPD2 iskuporakoneessa on jop 40% kirkkaampi LED-työvalo verrattuna edellisiin malleihin.

  akun virtamittari ilmoittaa jäljellä olevan virran
  maks. vääntö 135 Nm
  maks. poraus betoniin 16 mm
  maks. poraus puuhun 89 mm
  maks. poraus teräkseen 16 mm
  135 Nm vääntö
  18 V teho
  paino akun kanssa 2,2 kg
  toimii kaikilla Milwaukee M18 -akuilla
  Milwaukee M18 FIWF12 iskevämutterinväännin kitkarenkaalla. Yksittäisten akun kennojen valvonta optimoi työkalun käyttöajan ja varmistaa akun kestävyyden. Kirkas LED-työvalo valaisee kätevästi työstettävän pinnan. Täysmetallinen vyöpidike voidaan kiinnittää koneen molemmille puolille, joten työkalun voi ripustaa. Milwaukee M18 FIWF12 iskevämutterinväännin kitkarenkaalla toimii kaikilla Milwaukee M18-akuilla.

  Milwaukee DRIVE CONTROL tarjoaa 4 eri nopeus- ja vääntömomenttiasetusta taaten näin työkalun monikäyttöisyyden:

  toiminto 1 - tarkkaan työhön
  toiminto 2 - auttaa estämään ruuvien ja materiaalin vahingoittumista
  toiminto 3 - tarjoaa maksimaalista suorituskykyä vaativiinkin toimintoihin
  toiminto 4 - optimoi vääntötehon ja suorituskyvyn tarkkaan työhön sopivaksi
  Mukana toimitetaan myös 2 x 5,0 Ah REDLITHIUM-ION akkua, 59 min. Milwaukee M12-18 FC pikalaturi ja HD-Box laukku.

  Tampere

  350€ ja mahdollinen toimitus 10€ tai nouto

  04 40 88 78 63
  Attached Files
  Last edited by Jaska.T; 28-03-2023, 15:20. Reason: 4933464270

  G30 530e Msport
  -------------------------------------------------
  F30 330e Msport
  E60 525d Msport LCI
  E39 530d Touring
  Ex E46 320i coupé
  Ex AC Schnitzer S5 3.0d
  Ex ALPINA B6
  Ex E34 525i Touring
  Ex E36 328i Coupe
  Ex E38 740iA INDIVIDUAL x2
  Ex E39 530d Touring, 530d Sedan, 530d Msport
  Ex E21 315, 315 "ämmäläinen"
  Ex E30 Cabrio, E30 316i, E30 325i, 318i Touring jne...
  Never Drive Faster Than
  Your GuardianAngel Can Fly
 • Jaska.T
  Bimmer Enthusiast
  • Jan 2004
  • 1524
  • TaNpere

  #2
  Kolmas uusi akku mukaan kun pikaisesti pääsen eroon

  G30 530e Msport
  -------------------------------------------------
  F30 330e Msport
  E60 525d Msport LCI
  E39 530d Touring
  Ex E46 320i coupé
  Ex AC Schnitzer S5 3.0d
  Ex ALPINA B6
  Ex E34 525i Touring
  Ex E36 328i Coupe
  Ex E38 740iA INDIVIDUAL x2
  Ex E39 530d Touring, 530d Sedan, 530d Msport
  Ex E21 315, 315 "ämmäläinen"
  Ex E30 Cabrio, E30 316i, E30 325i, 318i Touring jne...
  Never Drive Faster Than
  Your GuardianAngel Can Fly

  Comment

  Working...
  X
  😀
  🥰
  🤢
  😎
  😡
  👍
  👎