Announcement

Collapse
No announcement yet.

Eestlased!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Mardo
    Bimmer Rookie
    • Oct 2007
    • 60

väga tore, saan teooriat sullegi õpetada, kunagi ju nagunii hakkad midagi ehitama
    ma ise muidu ehitan ka alles esimest masinat ja vist ei plaanigi kohe turbotada
    korralik turbo projekt läheb umbkaudselt maksma 7-9000 eurot olenevalt osadest

minu number on 56477545

Comment

• |foder|
      Bimmer Enthusiast
      • Sep 2006
      • 7087
      • Forssa

Originally posted by Mardo View Post
      väga tore, saan teooriat sullegi õpetada, kunagi ju nagunii hakkad midagi ehitama
      ma ise muidu ehitan ka alles esimest masinat ja vist ei plaanigi kohe turbotada
      korralik turbo projekt läheb umbkaudselt maksma 7-9000 eurot olenevalt osadest

minu number on 56477545
      eesti number?

E: Mardo, you got PM!
      Last edited by |foder|; 01-06-2008, 18:00.
      Nyt:
      E82 135i -11

Ex: F07 535xD GT -11, E53 X5 3,0D -03, E46 320d -01, E82 135iS -13, E39 520iA -02, E46 320i -02, E60 530D -03, F31 330dA -13, F31 318dA -12, E46 325CiA -02 cabrio, E39 523i -97 Touring, E46 320i -03 Touring, E36 328i -95 Cabrio, E30 316i -89, E34 535i -90, E30 316i 2d -89, E46 320d -99, E30 316i 4d -90, E34 535i -90 "Ac Schnitzer Silhouette S5", E38 740iA -94, E34 M5 -90, E28 520i -87, E28 520i -86

Comment

• bmw728e38
        Newbiemmer
        • Feb 2010
        • 1
        • Pohjanmaa

Tere mul oleks vaja BC aktiveerida e38-l

Oskab keegi pakkuda m6ne koha Kauhajoel v6i kusagil lähiymbruses?

Tegelikult asi selles et alguses mul ei olnud yldse BC funktisiooni autos aga ma sain nyyd uue spidokaploki ja seal nyyd bc olemas aga MID ei oska enam suhelda spidokaplokiga. Oleks vaja plokis mingid programeerimist teha et saaks korralikult käima.
        Last edited by bmw728e38; 03-02-2010, 22:55.

Comment

• s3nder
          Bimmer Rookie
          • Nov 2008
          • 64
          • Vantaa

oskab keegi öelda kas saaks turbona arvele sellise auto bmw 325i 1989 a.
          vin koodiga näitab et on katakas ja katsastusmies ytles et sis ei saa ,samas nettiautos yks sama aasta ja sama marki bemm turboga arvel ?

Comment

• arzi
            Bimmer Fanatic
            • Aug 2005
            • 453
            • Vantaa

Originally posted by s3nder View Post
            oskab keegi öelda kas saaks turbona arvele sellise auto bmw 325i 1989 a.
            vin koodiga näitab et on katakas ja katsastusmies ytles et sis ei saa ,samas nettiautos yks sama aasta ja sama marki bemm turboga arvel ?
            Ei ole ise turbodega kunagi mässanud, aga nagu ma aru olen saanud on katsastusmeeste arvamused erinevad. Yhesönaga yks tyleb et saab teine et ei saa :think

Comment

• s3nder
              Bimmer Rookie
              • Nov 2008
              • 64
              • Vantaa

Originally posted by arzi View Post
              Ei ole ise turbodega kunagi mässanud, aga nagu ma aru olen saanud on katsastusmeeste arvamused erinevad. Yhesönaga yks tyleb et saab teine et ei saa :think
              ise olen ka nii aru saand ,hetkel võtsin eesti arvele seal saab vähemalt ylevaatus tehtudaga kaua vist linna vahel paugutada ei saa ja peagi hakkavad mendid ke..ima.

Comment

• arzi
                Bimmer Fanatic
                • Aug 2005
                • 453
                • Vantaa

ise olen ka nii aru saand ,hetkel võtsin eesti arvele seal saab vähemalt ylevaatus tehtudaga kaua vist linna vahel paugutada ei saa ja peagi hakkavad mendid ke..ima.
                No mul yks tuttav on kruttinud juba 5 aastat est numbritega ja probleeme ei ole olnud. Aga vastavalt yhe teise tuttava auto mendid viisivad helsingi tolli, et viid auto tagasi vöi lööd soome numbrid kylge.

Comment

• s3nder
                  Bimmer Rookie
                  • Nov 2008
                  • 64
                  • Vantaa

No mul yks tuttav on kruttinud juba 5 aastat est numbritega ja probleeme ei ole olnud. Aga vastavalt yhe teise tuttava auto mendid viisivad helsingi tolli, et viid auto tagasi vöi lööd soome numbrid kylge.
                  mul juhtus just isaga nii et mendid võtsid kinni ja käskisid tollis käia ja arvele
                  vötta,vero tuli 350e ja arvele saamiseks peab veel mingi tüüpkinnituse esindusest saama mis maksab ulmelise 150e mingi paberi eest mis pärast minema viskad siis kui oma auto soome toon sis käin ka erinevates katsastusasemates ja uurin asja ja kui muud yle ei jää sis tuleb osta 87a auto koos dokumentidega ja asjale vähe teistmoodi lähendeda

Comment

• arzi
                    Bimmer Fanatic
                    • Aug 2005
                    • 453
                    • Vantaa

mul juhtus just isaga nii et mendid võtsid kinni ja käskisid tollis käia ja arvele
                    vötta,vero tuli 350e ja arvele saamiseks peab veel mingi tüüpkinnituse esindusest saama mis maksab ulmelise 150e mingi paberi eest mis pärast minema viskad siis kui oma auto soome toon sis käin ka erinevates katsastusasemates ja uurin asja ja kui muud yle ei jää sis tuleb osta 87a auto koos dokumentidega ja asjale vähe teistmoodi lähendeda
                    Nojah vero ikka oleneb kui vana saaniga sa söidad, kallima auto puhul lykatakse 10kilone kviitung ette

Comment

• s3nder
                      Bimmer Rookie
                      • Nov 2008
                      • 64
                      • Vantaa

Nojah vero ikka oleneb kui vana saaniga sa söidad, kallima auto puhul lykatakse 10kilone kviitung ette
                      jep nii ta on ,yltse haige teema see

Comment

• |foder|
                        Bimmer Enthusiast
                        • Sep 2006
                        • 7087
                        • Forssa

Lihtsam teha nii: Mine too odav auto saksamaalt, pane eestis nubrid külge ja sõida soomes. Juhuslikult kui auto on kuidagi silma torkav (///M-stanged, madal ja sumps löriseb) siis hakavad mendid nussima, siis alles tuleb jama kaela. Lihtne lahendus, osta tavaline originaalkorras bemm ja saad rahulikult ringi sõita...
                        Nyt:
                        E82 135i -11

Ex: F07 535xD GT -11, E53 X5 3,0D -03, E46 320d -01, E82 135iS -13, E39 520iA -02, E46 320i -02, E60 530D -03, F31 330dA -13, F31 318dA -12, E46 325CiA -02 cabrio, E39 523i -97 Touring, E46 320i -03 Touring, E36 328i -95 Cabrio, E30 316i -89, E34 535i -90, E30 316i 2d -89, E46 320d -99, E30 316i 4d -90, E34 535i -90 "Ac Schnitzer Silhouette S5", E38 740iA -94, E34 M5 -90, E28 520i -87, E28 520i -86

Comment

• arzi
                          Bimmer Fanatic
                          • Aug 2005
                          • 453
                          • Vantaa

Originally posted by |foder| View Post
                          Lihtsam teha nii: Mine too odav auto saksamaalt, pane eestis nubrid külge ja sõida soomes. Juhuslikult kui auto on kuidagi silma torkav (///M-stanged, madal ja sumps löriseb) siis hakavad mendid nussima, siis alles tuleb jama kaela. Lihtne lahendus, osta tavaline originaalkorras bemm ja saad rahulikult ringi sõita...
                          Vöi osta auto soomest ja pedereeri köik vömalikud vidinad otsa, ega menti koti miski

Comment

• s3nder
                            Bimmer Rookie
                            • Nov 2008
                            • 64
                            • Vantaa

Vöi osta auto soomest ja pedereeri köik vömalikud vidinad otsa, ega menti koti miski
                            ma ostsingi soomest auto aga sis tekkis plaan turbotada ära mis nyydseks ka tehtud,ja hakkasin uurima kas saab arvele aga vöta näpust ei saagi vist ja selle vötsin eesti arvele et seal saab vähe teistmoodi asju ajada nyyd aga pöen et kui soomes söitma hakkan hakkatakse nussima et eesti numbrid jne.

Comment

• s3nder
                              Bimmer Rookie
                              • Nov 2008
                              • 64
                              • Vantaa

kas siin uusimaa aluella eestlasi siit klubist ka oN?
                              vöiks kunagi kokku saada ja muljeid vahetada

Comment

• virolainen
                                Bimmer Fanatic
                                • Jun 2009
                                • 223
                                • Kotka/Tallinn

uusimaa alue on suur .
                                EXät:
                                E34 525 vm91/
                                E38 750IL vm99/
                                E34 525TDSA vm93/