Announcement

Collapse
No announcement yet.

Varastettu

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • huru-ukko
    Bimmer Enthusiast
    • Jan 2004
    • 4052
    • Inkoo/Portimao

    Varastettu

    -Työpaikkani pihasta kävi yksi uskalias nuorukainen varastamassa "uniikin" Suzuki Altoni (UPT-497) eilen ja pääsi "piilokameran" filmillekin.Auto hävisi kameran mukaan klo 13:58:50 ja se saatiin auki ja liikkeelle noin 4 minuutissa,kun seuraa anastajan tulosta alkaen tallennusta?! Tein ilmoituksen viranomaisille heti,kun huomasin auton kadonneen eli työpäiväni päättyessä 14:15..
    Partiot saivat asian tietoonsa samanaikaisesti. Auto,vaikkakin on vain kahvirahojen hintainen,on ollut hyvin toimintavarma ja luotettava kulkine.
    Onneksi kävin poikani minua noutaessa kotimatkalla hänen työpaikallaan ja juttu tuli siellä esille - HYVÄ NIIN,sillä:
    Auto löytyi Siontion kirkonkylältä Koulutie 1:n parkkipaikalta tänä aamuna!!! Sattui nimittäin yksi pojan työkavereista asumaan tuolla lähistöllä.
    Se,miksi vielä tämän ilmoituksen teen,johtuu siitä,että autosta anastettiin TODELLA HARVINAINEN musta "Z-roadster" nahkapusero,jota tuskin toista Suomesta löytyy - itse löysin sen Sveitsistä huutokaupasta! Jos joku havaitsee jollakin "tyytyväisellä" tuon puseron (selässä helman yläpuolella soikea himmeänpunainen koriste,jossa lukee tuo "Z roadster") tai joku yrittää sitä myydä,niin tiedätte,että myyjä/kantaja ei sitä omista! (Puseron arvo on käytettynäkin reilusti yli löytyneen auton arvon...).Tietty,suuri pakillinen hyviä,vuosien ajan kerättyjä työkaluja - räikköjä,räikkälenkkejä,hylsyjä,lenkkisarjoja,ym erikoistyökalujakin katosi,mutta niitäpä on turhaa haeskella?
    Omaksi vahingokseen anastaja "unohti" kevarin tms takakilven lattialle...
    Last edited by huru-ukko; 22-10-2011, 09:43.
Working...
X
😀
🥰
🤢
😎
😡
👍
👎