Announcement

Collapse
No announcement yet.

Yleiset ohjeet Bimmer Tuning Club of Finlandin foorumille

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts
 • tomi
  Administrator
  • Jul 2002
  • 2905

  Yleiset ohjeet Bimmer Tuning Club of Finlandin foorumille

  BTCF foorumin säännöt

  1. Jos esimerkiksi joku tekninen ongelma mietityttää, niin kokeile ensin hakua. Jos haku ei tuottanut tulosta, niin sen jälkeen voit kysyä ja aloittaa uuden topicin.

  2. Älä tee useampaa kuin yhtä topicia samasta aiheesta, jos on mahdollista keskustella asiasta olemassa olevassa topicissa. Tämä koskee sekä kauppatori osastoa että foorumin muita alueita. Tuplapostaukset samasta aiheesta poistetaan ilman erillistä varoitusta.

  3. Kun kirjoitat uuden topicin eli aiheen, niin kiinnitä huomiota aiheesi otsikkoon! Näin saat esimerkiksi mahdolliseen kysymykseesi parempia vastauksia. Jos topicin luonti ei muuten onnistu, tee ensin lyhyellä otsikolla ja editoi sen jälkeen haluamaksesi. Esimerkkejä huonoista otsikoista: "ongelmaa", "Ravistaa", "Vaihteisto".

  4. Myynti- ja ostopalsta on kaupantekemistä varten, ei ylimääräisiä viestejä varten. Ota suoraan ilmoituksen jättäjään yhteyttä yksityisviestillä, sähköpostilla tai puhelimitse. Kun jätät ilmoitusta myynti- tai ostopalstalle, niin ilmoita tuotteesta mahdollisimman paljon tietoja ja omat yhteystietosi selkeästi. Paikkakunta on pakollinen tieto jokaisessa ilmoituksessa. Puutteelliset ilmoitukset poistetaan ilman erillistä varoitusta. Lue tarkemmat ilmoitusohjeet Kauppatori-osaston ohjeista.

  5. Kaikki herjaavat, loukkaavat, yksityisyyttä rikkovat, tai muuten kyseenalaiset viestit/topicit ja kuvat ovat ehdottomasti kiellettyjä. Esimerkkinä rasistiset kommentit ja kuvat, toisen käyttäjän herjaaminen, väkivaltaa tai kidutusta sisältävät kuvat, ns. gore kuvat, sukupuolielimiä esittävät kuvat sekä muut hyvän maun vastaiset kuvat/kommentit.

  6. Älä provosoi tai haasta riitaa toisten foorumin käyttäjien kanssa. Ensimmäisestä kerrasta tulee varoitus, seuraavasta ilman erillistä varoitusta viikon mittainen kirjoituskielto foorumille. Tästä seuraavat bannit ovat vähintään kuukauden mittaiset.

  7. Älä tee useampaa kuin yhtä nimimerkkiä foorumille. Jos samalla henkilöllä on useampi kuin yksi nimimerkki, poistetaan välittömästi joko toinen tai molemmat nimimerkit ilman erillistä varoitusta.

  8. BTCF ry tai foorumin ylläpito ei ota vastuuta käyttäjien välisistä yksityisviesteistä

  9. ÄLÄ HUUDA CAPS LOCK POHJASSA!

  10. Ohjeistus signaturen kokoon löytyy täältä.

  PS. Mieti aina kerran kun painat SUBMIT-nappia.
  Last edited by intfreak; 14-11-2010, 19:39.
  F10 520d, E91 320d, E39 525iA Touring, E34 525iA, E30 325i, E30 316, E21 320
Working...
X
😀
🥰
🤢
😎
😡
👍
👎