Announcement

Collapse
No announcement yet.

Voi poistaa/topic olikin jo olemassa :)

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Juhnukka
    BTCF Member
    • Mar 2014
    • 604
    • Lohja

    Voi poistaa/topic olikin jo olemassa :)

    Varmasti koskettaa suhteellisen monia jollain tavalla tämän aiheen keskustelu, kun kuitenkin saksan autobahnoille suunnitelluilla autoilla ajetaan täällä maassa missä rajoitukset ovat jääneet 80 luvulle.

    Elikkäs omaa tarinaa: Tuossa vklp tuli tuli ajeltua kaverin kännikuskina e61 535dllä ja omaan e60 530d verrattuna oli aika hauska vekotin.

    Noh siinä 3 aikaan aamusta turun moottoritiellä ajeltiin rajoitusten mukaan ihan normaalisti kotia päin ja takaata tuli valkoinen audi a4 3.0 diesel ohi aika kovaa vauhtia, pakkohan siinä oli kaasua painaa ja näyttää kuinka hyvin tupla-ahtimet herää liikkuvassa lähdössä xhpn softan turvin ja ei kerennyt audi mennä oman kulkineen ohi kuin vain konepellin mitan verran kun oltiinkin jo eellä.

    Nopeus nousi tässä tilanteessa noin reilu 200 kmh ja ruvettiin jarruttelemaan ja päästämään audi jatkamaan matkaansa, katsoin vain peilistä kun Audin "kaveri" tuli mustalla passatilla perässä aika kovaa vauhtia ja päästettiin tämäkin ohi.

    Vähän matkaa ajeltiin ja naureskeltiin Audille, että jäi kun tikku paskaan kunnes huomattiin että tämä "kaveri" olikin valtiolla töissä ja oli pysäyttänyt Audin tien sivuun. Siinä naurettiin räkäisesti että nyt lähti kortti paikallisilta pizzakuskeilta ja samaan aikaan nousi passatista oranssi tikku pystyyn ja pyysi pysähtymään.

    Poliisi onneksi oli mukava meitä kohtaan ja naureskeli siinä että "oli sentään turvallisin paikka lähialueelta ottaa kisaa" syystä että tehtiin vain tuo yksi kovempi kiihdytys ja laskettiin sen jälkeen nopeus takaisin rajoituksiin ja kirjoitti vain 30 päiväsakkoa, keskinopeudeksi 158 (vaikka kävikin yli 200 kmh), liikenteen vaarantaminen ja vakava piittaamattomuus liikennesäännöistä sekä väliaikaisen ajokiellon.



    Siinä audikuskin kanssa poltettiin tupakat ja heitettiin kättä päälle että hyvät kisat ja jatkettiin matkaa kotiin.


    Nyt jälkikäteen mietittynä tuo oli aika tyhmä veto, koska ajan elannoksi hinausautoa joten ei ole töitä ajokiellossa, tyttöystävän olisi määrä ensi lauantaina synnyttää perheeseen tyttövauva joten hän ei käy tällähetkellä töissä eikä hetkeen aikaan. Kaikki säästöt meni päiväsakkoihin ja äitiystuki ei riitä edes laskuihin saatikka sitten ruokaan tai elämiseen eikä työkkäristä tai Kelasta saa rahaa ennenkö olen työtön työnhakija.

    Ajokiellon kuuleminen olisi ensi tiistaina joten löytyisikö täältä kohtalontovereita jotka voisi kertoa kokemuksiaan kuinka pitkiä aikoja on napsahtanut ja voisikohan tuohon hakea ehdollista ajokieltoa tai lyhentää aikaa mahdollisimman lyhyeksi? Pomolta sain onneksi sentään todistuksen että kortti olisi hyvä omistaa näissä hommissa.

    Ja loppujenlopuksi tiedän kyllä että tämä oli todella tyhmästi tehty ja kaduilla kaahaaminen on idioottimaista ja itsetuhoista, mutta pakkohan tuokin oli kokea.
    Last edited by Juhnukka; 07-11-2018, 21:01.
    Vikakoodien lukua (ista-D/inpa) ja pieniä koodauksia (NCS expert) Uudellamaalla +358409321366
  • BeamR
    BTCF Member
    • Jul 2007
    • 13363
    • Espoon takametsät

    #2
    Eikös tämä olisi hyvä jo olemassa olevassa threadissä?

    F46 Gran Tourer -20
    Boxster 2.5 -97

    Comment

    • Juhnukka
      BTCF Member
      • Mar 2014
      • 604
      • Lohja

      #3
      No piru yritin etsiä tämän kaltaista mutta en löytänyt, tämän voi poistaa
      Vikakoodien lukua (ista-D/inpa) ja pieniä koodauksia (NCS expert) Uudellamaalla +358409321366

      Comment

      Working...
      X
      😀
      🥰
      🤢
      😎
      😡
      👍
      👎