Announcement

Collapse
No announcement yet.

APUA Peugeot 206SW ovet lukossa, avain virtalukossa

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • shakes
    Bimmer Enthusiast
    • Nov 2006
    • 2870
    • Lahti

    #16
    Juu ei tuu poliisit availemaan...Oma cabi oli sakkopaikalla Kotkassa ja soitin poliisiasemalle ni kertoivat ettei ne hoida sellasia hommia enää Ronkittiin siinä sitte vahvalla rautalangalla ikkunanraosta heikoin tuloksin varmaan 1h...Poliisit ajo ohi 3 kertaa eikä ees pysähtyny Sit oli pakko lähtee hakemaa kierretankoa ja siitä tehä "avain"...Tultii takas paikalle ja sakkolappu ikkunassa

    Tein siitä valituksen eikä tarvinu sakkoa maksaa
    E30 328i Cabrio '91 M-Tech II
    E30 328i Projekti '88
    E61 523i '08

    EX: E30 316i Bavaria, E30 316, E30 318i Touring, E21 315, E46 316i M-Sport I, E36 318i M-Sport Touring, E34 535i AC Schnitzer Silhouette S5, E46 320i Touring, E34 525i USA, E34 535i, E36 318i, E36 Touring 316i, E39 Touring 525d, Mini Cooper D, E34 520i Touring, E34 525i Touring, E87 116i LCI

    Comment

    • manzneri
      Bimmer Fanatic
      • Jun 2007
      • 551
      • Kesälahti

      #17
      Originally posted by herrakani View Post
      Kävi sitten hassusti. Avaimet virtalukossa auto sammuksissa ja olin laittamassa kassia hantin puolelle, ovet rämähti hätälukkoon koskiessani ovenkahvaan. WTF. Otin kuljettajan puolen ikkunantiivisteen irti ja yritin härkkiä ovenkahvasta auki, mutta näyttäisi että lukitusta avaavia komponentteja ei ole lasin sillä puolen. Lukon nuppi on sen mallinen että sitä ei saa "koukulla" auki. Auto onneksi aidatulla alueella parkissa, mutta olis kiva päästä kotiin sillä joskus. Autovarkaat, lukkosepät, peugeotharrastajat, olisko vinkkiä?
      Intti-aikana kävi vähän samalla tavalla, oltiin 'firman' tommosella transporter caravellella vai mitä ne nyt sitten onkaan liikenteessä. Avaimet virtalukossa ja joku avas hantinpuolen oven ja sitten kun oven löi kiinni niin keskuslukko päätti lukita kaikki ovet

      Saatiin kyllä tiivisteen välistä siististi eräällä hyväksi havaitulla keinolla ovi sitten auki kun oli tuommoinen vanhanmallinen lukitusnuppi mitä pystyi nostamaan.

      Mutta siis, onko noissa jotain 'varkaudenesto' järjestelmiä tai olevinaan jotain logiikkaa miten noi systeemit toimii vai onko kyseessä ollut järjestelmän häiriö?

      Comment

      • Kuqi
        Moderator
        • Sep 2002
        • 12496
        • Oulu

        #18
        Originally posted by miq View Post
        Mun käsittääkseni eivät yleensä avaa ovia jos ei ole mitään suurempaa hätää, kuten pikkulapset autossa nalkissa tai hurtta kuolemassa lämpöhalvaukseen tjms. Tietenkään niiltä asian kysyminen ei mitään maksa..
        oisko ollu 2001 kun kaverin mazdalla olin kuskina, ja ovet paukahti itsestään lukkoon. Poliisit auttoivat ovet auki, ja ihan soitettiin ne paikalle..
        BMW E92 325i SPACEGRAU METALLIC 2007 -since 2014
        BMW CRUISE BIKE 2017
        TREK POWERFLY 4 2021
        @kukisenjussi instagram

        Comment

        • manzneri
          Bimmer Fanatic
          • Jun 2007
          • 551
          • Kesälahti

          #19
          Originally posted by Kuqi View Post
          oisko ollu 2001 kun kaverin mazdalla olin kuskina, ja ovet paukahti itsestään lukkoon. Poliisit auttoivat ovet auki, ja ihan soitettiin ne paikalle..
          Varmaan tohon aikaan on noin tehtykkin mutta viime vuosina poliisilla on noi linjaukset muuttunut ja enää ei ovia availla...

          Comment

          • GameOver
            Bimmer Enthusiast
            • Jun 2005
            • 3022
            • Sjundeå

            #20
            Originally posted by manzneri View Post
            Mutta siis, onko noissa jotain 'varkaudenesto' järjestelmiä tai olevinaan jotain logiikkaa miten noi systeemit toimii vai onko kyseessä ollut järjestelmän häiriö?
            Paha mennä arvailemaan, kumpaa se on. Melkeinpä veikkailisin jotain systeemin hetkellistä aivopierua. Volvot oli kovia jossain välissä lukitsemaan oviaan ja sen myötä oonkin oppinu jättämään ikkunaa auki sen verran, että saan käden ujutettua sisään. Siis jos yleensäkään jätän avaimia sisään. Sen verran useasti jouduin tiirikkahommiin aikoinaan ollessani Bilialla hommissa. S40:iin on BTW lapsellisen helppoa päästä sisään. Ja tuommosen 4-, tai 5-ovisen almeran (vm luokkaa 00-06 malliset) keikkaaminen onnistuu "alalla olevalta" jopa jälkiä jättämättä. Oli useammalla asiakkaalla vakuutusyhtiölle selittämistä, kun mankka keikattu, eikä jälkeäkään näy missään.
            -22 Lexus ES300h
            -08 Subaru Impreza

            ...ja toiset on niin köyhii ettei niil oo muut ku rahaa…

            Comment

            • Guest's Avatar

              #21
              Originally posted by GameOver View Post
              Paha mennä arvailemaan, kumpaa se on. Melkeinpä veikkailisin jotain systeemin hetkellistä aivopierua. Volvot oli kovia jossain välissä lukitsemaan oviaan ja sen myötä oonkin oppinu jättämään ikkunaa auki sen verran, että saan käden ujutettua sisään. Siis jos yleensäkään jätän avaimia sisään.
              Yks poika irkissä sano että se olis feature, ei vika. Etelänmaalaiset autovarkaat ilmeisesti pyrkii aina kadun puolelta sisään, ovet menee paniikkilukkoon jos on "unohtunut auki" ja joku kokeilee kahvaa. Lukkoseppä taas uumoili et kyse on pakkasen aiheuttamasta viasta ja että se tulee toistumaan. (eilen tosin ei ollut pakkasta kun se tapahtui)
              Koeajan saman homman ikkunat auki tossa pariin kertaan kohta.

              Poliisit auttanee naisimmeisiä, työkaveria oli myös autettu taannoin, mut tällanen susiruma aikuinen mies yleensä jää kyl vaille heidän apua.

              Ite avaaminen oli pita eli pain in the ass. Lukkoseppä ronkki oven ja lasin välistä ensin 20 minuuttia, ja sit siirty ronkkimaan jollain ihmekoukuilla sitä oven avaajanuppia. Lopulta sai sen ylös. Samalla hintaa kun lukkoseppä tuli paikalle ja avas oven odotellessa, olis saanu 100-200km päästä purkaamolta ovilasin. Tosin polttoaine moiselle reissulle olis maksanu saman verran, ja olis itte joutunu vaihtamaan lasin ja siivoamaan auton silpusta ja se olis todennäköisesti ollut eri värinen muiden kanssa. Kyseessä oli vielä vuokra-auto josta pahamaineinen "edellinen asiakas" oli kadottanut vara-avaimen.

              Vinkkinä muuten samaan tilanteeseen joutuvalle, teipillä päällystetty puukiila tai pönkä oven yläreunaan ja yritä sorkkia välistä jäykällä, helvetin pitkällä rautalangalla, 3-6mm siihen keskuslukon avausnuppiin.

              ///EDIT: hantin ovi ei aukea enää ulkopuolelta, eli lukkoseppä vei pidemmän korren. Rikki.
              Last edited by Guest; 02-12-2009, 17:34.

              Comment

              • petrolhead
                Moderator
                • Feb 2004
                • 13793
                • Hyvinkää

                #22
                Jotain lasista läpi ja liisteröi uuden tilalle sitte ku joutaa

                Eipähän mene lukot /oven tiivisteet / karmit rikki tiirikoidessa ja on helppo korjata.
                2015 VW Crafter
                1984 BMW 316
                2009 Kawasaki Ninja 250RRR
                petrolheadin hölmöilyjä juutubessa.
                "Weight is the car designer's enemy. It works against you in every aspect of the design".

                Comment

                Working...
                X
                😀
                🥰
                🤢
                😎
                😡
                👍
                👎