Announcement

Collapse
No announcement yet.

Motorsport GmbH - Aihetta omalle osiolle?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • PatarautaE34
    Bimmer Rookie
    • Oct 2005
    • 183

    Motorsport GmbH - Aihetta omalle osiolle?

    Mitään asioista tiedä, mutta tuli taasen tuollainen asia mieleen kuin Motorsport-osion luonti tuonne ”Mallisarjakohtainen keskustelu”-palstaan. Aiheesta on varmastikin ollut juttua eri topiikeissa, eri otsikoissa, joita en ole nyt lähtenyt kahlaamaan lävitse vetteikön.

    Ja koska nyt eletään tätä päivää ja toisekseen, mielestäni BMW Motorsport GmbH, nyttemmin BMW M GmbH on ansainnut oman otsikon tunnetulla ja maineikkaalla autokilpailuhistoriallaan. Anno Domini 2012 kyseinen osasto täyttää 40 vuotta.

    Koottaisiin kaikki Motorsportin valmistamat autot ja näihin liittyvät topiikit tietoineen, kyselyineen ja mielipiteineen tämän otsikon alle. Kerhon jäsenkunta on varsin laaja ja siten autokalustokin kattava ja onhan noita M-autojakin jo jonkin verran. Tällä hetkellä M-autoihin liittyvät topiikit ovat hajallaan eri mallisarjojen alla ja informaation määrä lisääntyy koko ajan kysymyksineen ja mielipiteineen foorumissa ja siten tiedon haku esim. jostain tietystä asiasta vaikeutuu. Aika usein luodaan melkein samanlaisia topiikkeja ja lähes samat kysymykset toistuvat täyttäen siten turhaan palstatilaa, en siis tarkoita, että kenenkään tekemä topiikki olisi aiheeton. Mutta oma otsikko selkeyttäisi asioiden käsittelyä ja kulkua, sekä antaisi uudella sektorillaan mahdollisuuden kehittyä luonnon evoluution tahtiin alati paremmaksi bemaristien käyttää.

    Ehdotuksena olisi alaotsikoiden luonti mallisarjoittain, (1-serie, 3-serie, 5-serie jne.). Valtava työ tässä olisi moderaattoreilla seuloa ja järjestää topiikkipalikat paikoilleen. Aikaisemmin tehty uudistus oli sinällään valtavan hieno uudistus ja käytettävyydeltään parannus entiseen!
    Mutta hei, tämä vain oma vaatimaton mielipiteeni. Eikä ole M-autoakaan… kenties jonain päivänä. Älkää kivittäkö, vaan mielipiteitä, lauseita, vastalauseita perusteluineen taikka ilman. Itse olen saanut paljon tietoa, hyötyä ja iloa harrastukseen ja koettanut osaltaan kantaa pienen korren kekoon.

    BTW

    Minkähänlainen on 40 Jahre Edition M-juhlamalli hienouksineen?
    Last edited by PatarautaE34; 01-01-2013, 15:01. Reason: BMW M - 40 Jahre
    Ein Moment bitte. Ich habe eine Frage
    Mord komission II
  • Niiickeee
    BTCF Member
    • Jun 2007
    • 163
    • Stadi

    #2
    Kannatetaan.
    Skodillac Superb ”voll”
    ex. E93 325i ”330i” Showroom
    ex. e46 M3 Showroom

    Comment

    • PatarautaE34
      Bimmer Rookie
      • Oct 2005
      • 183

      #3
      Herkistetäänpäs lämmitellen aihetta uudestaan.
      Vuosi vaihtunut ja eletään vuotta 2013, eikä sitten koettukaan maailmanloppua - Mayojen kalenteri pyörähti alkuunsa. Unohtamatta kuitenkaan Motorsportin juhlavuotta:
      BMW M3 DTM Champion Edition. Hieno ja oikeutetusti oikeuttava kunnianosoitus rajoitetulla painoksella Eurooppaan. Eksyyköhän tänne kotomaahan aikanaan sattumusten ansiosta?

      BMW M-osastoa muisteltu ja juhlittu ansiokkaasti . Ja ainahan on hyvä syy juhlia!
      BMW M at 40: Driving History at the Nürburgring. Kuluneena vuotena olikin täällä yllättävän hiljaista kuin kirkossa ikään.

      Toisaalta alkaa Juhiksen topiikki jo olla aika ruuhkainen alta 200 000:lla kannanotolla:
      M-Sport / M-Technic / Motorsport thread. Kerättäisiinkö tänne vaikkapa seuraavien M-autojen omistajien esittelyt, käyttökokemukset ja yms. uusina säikeinä?

      Toivoisin myös moderaattoreilta kannanottoa asiaan osion luomiseksi. Kyllähän omasta Motorsportista, oli sitten uusi taikka vanha, kannattaa olla myös ylpeä hyvän ylläpidon ohessa. Itse en omaa tällä haavaa M-autoa, mutta haaveena on ja jonain päivänä todellisuutta. Aina kannattaa mennä ja yrittää eteenpäin, kuten oikeassa elämässäkin. Ei niinkään saarnana vaan uuteen vuoteen uusine mahdollisuuksineen kaikkine hyvineen.
      Ein Moment bitte. Ich habe eine Frage
      Mord komission II

      Comment

      Working...
      X
      😀
      🥰
      🤢
      😎
      😡
      👍
      👎