Announcement

Collapse

Ohje: Kuinka teen ilmoituksen eri myyntiosioihin? L U E ! / Rules for For sale -section!

Yleiset ohjeet, jotka käyvät jokaiseen myynti-osioon:

- *Kauppatori on vain BMW tuotteille, pl. Muut merkit osio, jossa ei ole eritelty luokkia (autot,varaosat,purkuautot,renkaat/vanteet, kaikki samassa).

- Panostaakaa viestin otsikkoon, siitä tulisi heti selvitä, että mitä on myymässä. Itse viestiin sitten hyvin tarkka selvitys, jottei lukijoiden tarvisi kovin hirveästi lisätietoja hinkua. Yleensä kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa. Jos tulee esim. valkoinen ruutu ilmoitusta lähetettäessä, kokeile tehdä ensin lyhyt otsikko ja muokkaa sitten pidemmäksi (Edit -> Go Advanced).

- Muista mainita MISSÄ myytävät artikkelit ovat. Paikkatieto on pakollinen. Paikka kannattaa mainita ITSE ILMOITUKSESSA , linkki nettiautoon ei riitä. Halutessasi voit mainita myös millä alueella (esim. "Keski-Suomi", katso aluejako alueellisesta keskustelusta) tuotteet sijaitsevat. Alueen kirjoittaminen auttaa tavaroiden myymistä, jos joku hakee tavaroita vain lähialueeltaan.

- HINTA on pakollinen tieto kaikissa muissa myyntiosioissa, paitsi Tallin tyhjennys/Purkuautot -osiossa.

- Ilmoita toivottu yhteydenottotapa (esim. privaviesti, puhelin, sähköposti, tms)

- Jos tunnet tarvetta kertoa lisää, muuttaa hintaa, lisäillä kuvia tai muuten muuttaa ilmoitusta ennen 2 viikon uppausaikaa, niin se tehdään editoimalla aiempaa viestiä/viestejä!

- Jos tavarasta on jo ilmoitus foorumilla, voi olemassa olevaa ilmoitusta uppailla sääntöjen puitteisssa. Uuden ilmoituksen tekeminen samasta tavarasta on kielletty.

- Muiden käyttäjien foorumilla olevien ilmoitusten kaikenlainen kommentointi omassa ilmoituksessa on kielletty, koski se esim. hintaa tai laatua.

- Huuto.netin jne. foorumin ulkoisten huutokauppakohteiden ilmoittaminen on tällä foorumilla KIELLETTY.

- Yksityishenkilö saa myydä vain omistuksessaan olevaa tavaraa. Tavaran välitys on kielletty.

- Vinkki: Jos saat paljon samoja kysymyksiä yksityisviesitllä tms, niin kannattanee lisätä vastaus ilmoitukseen (Opettaa vastaisuudessakin kertomaan myytävästä artikkelista paremmin).

Osat ja tarvikkeet:
- Yhdellä henkilöllä saa olla max. 5 ilmoitusta. Mikäli tavaraa on enemmän, tulee tehdä uusi ilmoitus "Tallin tyhjennys / Purkuautot"-osastolle ja merkitä Osat ja tarvikkeet -puolen ilmoitukset poistettaviksi (samalla tavalla kuin myydyissä, eli uppaus ja ilmoituksen otsikkoon "voi poistaa")

Tallin tyhjennys / purkuautot:
- Tallin tyhjennykset / Purkuautot -osio on tarkoitettu ilmoituksille, joissa myydään kuusi (6) tai useampi artikkeli samassa ilmoituksessa. Koskee myös yhden tuotteen massamyyntiä. Esim. teholastut, puslat tai muut, joita tehdään menekin mukaan.

- Purkuautoa ilmoittaessa kannattaa mainita VIN-koodi tai varustelista. Mikäli kyseisiä tietoja ei ole saatavilla, kannattaa mainita ainakin auton mallimerkintä, vuosimalli (kk/vvvv), auton väri, kilometrilukema, tärkeimmät varusteet. Tämä vähentää turhien kyselyiden määrää sekä parantaa hakukoneen tarkkuutta.

- Tallin tyhjennykset / purkuautot -osiossa muut voivat kysyä myytävistä artikkeleista. Myyjä voi heti vastata kysymyksiin, mutta kaikki "uppailu" on kiellettyä. HUOM. Tätä valvotaan! (Siis 2 viikon välein saa uppailla, mutta esim. tavaroiden lisäys ja poisto tehdään editoimalla tai odotetaan 2 viikkoa edellisestä omasta postauksesta. Kysymykseen saa vastata heti ja siitä alkaa uusi 2 viikon odotus uppaukseen, jos ei tule uusia kysymyksiä vastattavaksi).

Renkaat ja vanteet:
- Kun myytte vanteita ja renkaita, ilmoittakaa selvästi niiden tiedot jo otsikossa!

- Vanteilla on useita mitattavia suureita, näistä varmasti tärkeimmät ovat vannekoko sekä pulttijako. Yleensä ostaja tarvitsee myös niistä muuta tietoa kuten: vanteen leveys, ET-arvo sekä keskireiän halkaisija. Mikäli et näitä tiedä, kerro ainakin (ja mielellään joka tapauksessa) missä autossa vanteet on olleet alla! Tämä koskee jokaista myynti-ilmoitusta.

- Renkaista sen verran myös, että muistakaa mainita tietysti renkaiden koko mutta myös missä kunnossa ne ovat ja ovatko tasaisesti kuluneet. Nämä ovat tärkeimpiä tietoja rengaskaupoissa.

- Vannekoon ilmoitus mielellään esim. 18t, ei 18" koska foorumin haku ei ymmärrä tuota "hipsua".

HUOM! Muiden ilmoituksiin ei saa mennä kirjoittamaan mitään (pl. tallin tyhjennys -puoli). Ilmoituksen muokkauksen lisäksi myyjän on sallittu aikaisintaan kahden (2) viikon välein kirjoittaa lisätietoa uudella viestillä samaan ilmoitukseen, jolloin ilmoitus samalla uppaantuu. Koska uppaus on vapaaehtoista, pidempi aikaväli edellisten uppausten välillä ei oikeuta tekemään seuraavaa uppausta aiemmin. Jää siis myyjän vastuulle tehdä sellainen ilmoitus, joka jättää mahdollisimman vähän kysyttävää. Kaikki yhteydenotot siis suoritetaan ilmoitusten ulkopuolella yksityisviesteillä, sähköpostilla, Puhelimella tms. MUISTA ILMOITTAA YHTEYSTIEDOT!

Myydyn tavaran ilmoituksen saa upata aiemmin, jotta ylläpito voi poistaa ilmoituksen. Editoi samalla myös otsikkoon "myyty".

Sääntöjä rikkovat ilmoitukset voidaan poistaa ilman erillistä ilmoitusta. Myös käyttäjän sulkeminen pois foorumilta (bannaus) on mahdollista, jos käyttäjä rikkoo ilmoitussääntöjä toistuvasti.

Kannattaa välillä lukaista tätä infoa, pieniä lisäyksiä todennäköisesti tulee. Jos jotain jäi epäselväksi, kysy!

Ammattimainen myynti ei kuulu foorumin myyntipuolelle (pois lukien Yritykset-osio), vaikka se tapahtuisikin yksityishenkilönä. Tällaisessa tapauksessa oikea paikka on Yritykset-osio, jonne voi hankkia tunnukset täältä. Ammattimaisuuden rajat määrittelee BTCF:n hallitus. Yleislinjana tähän asiaan: signaturessa saa mainostaa vapaasti, mutta esim. kaikki palvelut ovat sellaisia, että niitä saa mainostaa vain yrityspuolella.

SHORT VERSION IN ENGLISH:
-Price and location of the items must be included in the ad, except topics in the "Tallintyhjennys/Purkuautot"-section (area for parting out cars/clearing the garage-sales), where only the location is obligatory.
-Max. 5 ads/topics in parts sale and max 5 parts in each ad. If you have more parts for sale, make an ad to the "Tallintyhjennys/Purkuautot" section and list all parts to that topic.
-Topic may be bumped every 2 weeks, not sooner! Make other updates to the thread by editing existing posts. Exception: Answering to the questions is allowed sooner in "Tallintyhjennys/Purkuautot" section. Answering the question will then start a new 2 week period before upping is allowed.
-Companies / professional part dealers may only put up ads in the Yritykset-section.
-Repeated violations to these rules will earn the user a ban.
See more
See less

BMW E46 330Ci -00

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Ratchet
    Newbiemmer
    • May 2023
    • 1
    • Tampere

    BMW E46 330Ci -00

    Myydään pikkuvikainen E46 isolohko coupe innokkaalle remontoijalle.

    Ostin itse auton pari vuotta sitten käyttö- sekä harrasteauton virkaan. Sen jälkeen hommat lähti ns. vähän käsistä ja M539 Restoration videoista innostuneena lähdin sitten pistämään autoa kondikseen ja päivttelemään sieltä, sun täältä. Tällä hetkellä elämäntilanne vaatii ihan muuta autoa kuin tämä, siksi pitkin hampain myyntiin. Mutta sen enempää paskaa jauhaamatta, muutama asia autosta.

    Mittarissa vähän vajaa 230tkm.

    Hintapyynti 7000e, tuota ei penniäkään halvemmalla lähde.

    Yhteydenotot puhelimitse: Nolla Neljä Neljä, Yhdeksän Kahdeksan Kuusi, Yhdeksän Yksi Viisi Nolla.

    WBABN51090JT60865 linkki M-Decoder > https://www.mdecoder.com/decode/wbabn51090jt60865

    Kuvia autosta ennen talvisäilytystä > https://imgur.com/a/t9udzat

    - Kannesta korkkasi ajosta pakosarjan yhden pinnapultin kierteet
    - Takaa oikealta, joko vetoakseli tai pyöränlaakeri on sylkenyt rasvaa pihalle. Toistaiseksi täysin ajokuntoinen
    - Venttiilikoppa ja öljypohja hikoilee hieman. (Uusi OEM venttiilikopan tiiviste mukaan, sekä vaihtoehtoinen venttiilikoppa..)
    - Vaihdekepin vivuston puslat olisi hyvä uusia.
    - Vähän alkavaa ruostetta etulokareissa ja kontin luukussa. Yksi pahempi ruostekohta kyljen listan alla.

    Sitten plussia
    + Itse korjaannu, huoltanu tosi pitkälti OEM-osilla. KTS. Lista! 7 000€ parin vuoden aikana laitettu "".
    + Pari kesää ajettu (noin 15tkm) KW V2 Comfort säädettä alusta. Ei ole mikään Pirkka kivireki.
    + Kunnostettu M-Sport ratti, OEM M-Sport vaihdekepin nuppi, Nappa-nahka sisusta brittiautosta. KTS. Kuvat!
    + Tuore kaksoismassa vauhtipyörä + kytkin
    + Ovet, kontin pohja vaimennettu STP:n matolla. Matka-ajossa todella hiljainen, ei rasita.
    + Retrofitlab jälkiasennus Xenonit.
    + Molempien ovien lukkolaitteet uusittu uusilla OEM-laitteilla. Nämä hajoaa jokaisesta E46 pre-facelift coupesta.
    + Retrofitattu melko harvinaiset OEM LED takavalot porkkanavilkuilla. Nää on upeet etenkin pimeällä. Samalla vaihdettu valo-ohjauslaite uusimmalla softalla. Sis. esim. kaistanvaihtovilkku.
    + Mukaan paljon osia, kaikenlaista tilpehööriä mitä parin vuoden aikana kerääntynyt.

    Viimeisen 2v aikana tehdyt remontit:
    Pvm. Km Työ Kommentit
    14.1.2022 210183 Lukkolaite, eteen, vasen BMW OEM
    14.1.2022 210183 Vaihdekepin nuppi, M-Tech BMW OEM
    14.1.2022 210183 Konepellin avausvaijeri BMW OEM
    14.1.2022 210183 Vaimennusmatto, etuovet STP Silver
    14.1.2022 210183 Vaimennusmatto, peräkontti STP Gold
    17.1.2022 210545 Tuulilasin vaihto
    17.1.2022 210545 VP. A-pilarin maalaustyö
    17.1.2022 210545 OP. helman maalaustyö.
    24.1.2022 210801 Disa-Venttiili Metzgear
    28.1.2022 210864 Sytytystulpat (6 kpl.) NGK BKR6EQUP
    28.1.2022 210864 Moottoriöljy Liqui Moly 5W40
    28.1.2022 210864 Öljynsuodatin MANN Filter
    28.1.2022 210864 Imuilmasuodatin MANN Filter
    28.1.2022 210864 Raitisilmasuodatin BOSCH
    28.1.2022 210864 Ohjaustangon yhdysholkki BMW OEM
    2.2.2022 210977 Jarrusatula, eteen vasen Brembo
    2.2.2022 210977 Jarrulevyt, eteen ATE Power disc
    2.2.2022 210977 Jarrupalat, eteen ATE Ceramic
    2.2.2022 210977 Pyöränlaakerit, eteen SKF
    9.2.2022 211012 Alustasarja KW V2 Comfort
    9.2.2022 211012 Iskuvaimentimen yläpäät, eteen Lemförder
    9.2.2022 211012 Iskuvaimentimen yläpäät, taakse Bilstein
    9.2.2022 211012 Kallistuksenvakaajan yhdystangot, eteen Lemförder
    9.2.2022 211012 Kallistuksenvakaajan yhdystangot, taakse Lemförder
    15.2.2022 211398 LED-Takavalot BMW OEM
    15.2.2022 211398 Valokytkin LCM BMW OEM, SW 4.5
    15.2.2022 211398 Vilkut, sivuille, oranssi BMW OEM
    15.2.2022 211398 Vilkut, eteen, oranssi Johns
    25.2.2022 211867 Polttoaine-pumppu BOSCH
    25.2.2022 211867 Polttoainetankin tiivisteet BMW OEM
    25.2.2022 211867 Polttoainetankin kaulukset, pumppu ja tasoanturi BMW OEM
    1.3.2022 212024 Etupuskuri BMW OEM, purkuauto
    12.3.2022 212335 Alatukivarret, eteen Lemförder
    12.3.2022 212335 Alatukivarsien puslat, eteen Lemförder
    12.3.2022 212335 Jäähdytysnesteen lämpötila-anturi HELLA
    12.3.2022 212335 Jäähdytysnesteen paluuletku, lohko, jäähdytin SWAG
    12.3.2022 212335 Jäähdytysnesteen alaletku SWAG
    12.3.2022 212335 Jäähdytysnesteen yläletku SWAG
    12.3.2022 212335 Paisuntasäiliön korkki BMW OEM
    12.3.2022 212335 Jäähdytysneste K-FIX
    12.3.2022 212335 Sähkökäyttöinen tuulettaja BMW OEM, purkuauto
    6.5.2022 213780 Käsijarrun jouset, kiinnikkeet ATE
    6.5.2022 213780 Käsijarrun säätöpalikat ATE
    6.5.2022 213780 Käsijarrun jarrupalat ATE
    6.5.2022 213780 Jarrulevyt, taakse ATE Power disc
    6.5.2022 213780 Jarrupalat, taakse ATE Ceramic
    19.5.2022 21410 Ilmastointihuolto, R134A ja öljyn vaihto Ilmastointi puhaltaa taas kylmää. Päivitys 21.10.2022, ei vuotoja.
    2.7.2022 215444 Kaksoismassa vauhtipyörä, pultit SACHS
    2.7.2022 215444 Kytkinpaketti SACHS
    2.7.2022 215444 Pakoputken tiivisteet, pakosarja-pakoputki (2 kpl.) BGA
    2.7.2022 215444 Kardaanin kuminivel Meyle HD
    16.9.2022 217940 Tuulilasin korjaus Paha kiveniskeymä OP. ylhäällä. Vakuutus
    20.9.2022 218012 Takarenkaat Nankang NS-20, 255/35/18
    19.10.2022 219467 Munuaiset, kromi HD
    19.10.2022 219467 Bi-Xenon jälkiasennus Retrofitlab; Aharon
    19.10.2022 219467 Ajovaloumpio, oikea Magneti Marelli, (Tori.fi, uusi)
    19.10.2022 219467 Ajovalon linssi, vasen Magneti Marelli
    19.10.2022 219467 Sumuvalon kehys, vasen BLIC
    19.10.2022 219467 Parkkitutkan anturi HELLA
    19.1.2023 220246 Pyöränlaakerit, taakse SKF
    19.1.2023 220246 Pyörän navat, taakse STARK
    19.1.2023 220246 Jarrukilvet, taakse Febi Bilstein
    19.1.2023 220246 Akselinkäyttölaitteen kannatinpuslat, pienemmät Lemförder
    19.1.2023 220246 Akselinkäyttölaitteen kannatinpusla, iso Lemförder
    19.1.2023 220246 Vetoakselin pultit (10 kpl.) BMW OEM
    19.1.2023 220246 Vetoakselin pulttien välilevy BMW OEM
    19.1.2023 220246 Kardaanin tukilaakeri Meyle HD
    19.1.2023 220246 Vaihdelaatikon kannatinkumit BMW OEM
    19.1.2023 220246 Pakoputken kannatinkumit BMW OEM
    19.1.2023 220246 Laippatuki, pakosarja-pakoputki BMW OEM
    19.1.2023 220246 Mutterit, pakosarja-pakoputki (4 kpl.) BMW OEM
    19.1.2023 220246 Kallistuksenvakaajan puslat, taakse BMW OEM
    19.1.2023 220246 Kallistuksenvakaajan puslien kiinnikkeet, taakse BMW OEM
    19.1.2023 220246 Tulpanavain, työkalusarjaan BMW OEM
    19.1.2023 220246 Pyörän asennustyökalu, työkalusarjaan BMW OEM
    19.1.2023 220246 Jarrusatulan pultti, taakse BMW OEM
    19.1.2023 220246 Rekisterivalon linssi (2 kpl.) BMW OEM
    19.2.2023 220246 Moottorin huohotin BMW OEM
    19.2.2023 220246 Öljynsuodattimen jalan tiiviste BMW OEM
    19.2.2023 220246 Vanos korkeapaineletku BMW OEM
    19.2.2023 220246 Öljytikun putken tiivisterengas (Lohkoon) BMW OEM
    19.2.2023 220246 Öljytikun tiivisterengas (Tikkuun) BMW OEM
    19.2.2023 220246 Ilmanoton kumihaitariputki BMW OEM
    19.2.2023 220246 Ilmanoton kumihaitariputki (kaasuläpälle tuleva) BMW OEM
    19.2.2023 220246 Imuputken haitarin F-haara BMW OEM
    19.2.2023 220246 Moottoriöljy Liqui Moly 5W40
    19.2.2023 220246 Öljynsuodatin MANN Filter
    22.2.2023 220246 Mukitelineet, kolikkolokero BMW OEM
    14.3.2023 220246 Moniurahihnan kiristäjä, apulaitteet INA
    14.3.2023 220246 Moniurahihnan kiristäjä, ilmastointi INA
    14.3.2023 220246 Muniurahihna, apulaitteet Gates
    14.3.2023 220246 Moniurahihna, ilmastointi Gates
    7.4.2023 220246 M-Sport ratti BMW OEM, purkuauto. Kunnostettu
    7.4.2023 220246 Sisustan vaihto, Nappa, Musta Sisusta, BMW Purkuauto.
    14.4.2023 220638 Aurauskulmien säätö
    14.4.2023 220638 Polttimot, pitkät Osram Night Breaker Laser +150%
    18.6.2023 223586 Lukkolaite, eteen, oikea BMW OEM
    28.6.2023 223697 Raitisilmasuodatin BOSCH
    28.6.2023 223697 Laturi, 120A BOSCH
    -00 330Ci
  • Ratchet
    Newbiemmer
    • May 2023
    • 1
    • Tampere

    #2
    Auto korjattu, pidetään toistaiseksi itsellään. Voi poistaa.
    -00 330Ci

    Comment

    Working...
    X
    😀
    🥰
    🤢
    😎
    😡
    👍
    👎