Announcement

Collapse

Ohje: Kuinka teen ilmoituksen eri myyntiosioihin? L U E ! / Rules for For sale -section!

Yleiset ohjeet, jotka käyvät jokaiseen myynti-osioon:

- *Kauppatori on vain BMW tuotteille, pl. Muut merkit osio, jossa ei ole eritelty luokkia (autot,varaosat,purkuautot,renkaat/vanteet, kaikki samassa).

- Panostaakaa viestin otsikkoon, siitä tulisi heti selvitä, että mitä on myymässä. Itse viestiin sitten hyvin tarkka selvitys, jottei lukijoiden tarvisi kovin hirveästi lisätietoja hinkua. Yleensä kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa. Jos tulee esim. valkoinen ruutu ilmoitusta lähetettäessä, kokeile tehdä ensin lyhyt otsikko ja muokkaa sitten pidemmäksi (Edit -> Go Advanced).

- Muista mainita MISSÄ myytävät artikkelit ovat. Paikkatieto on pakollinen. Paikka kannattaa mainita ITSE ILMOITUKSESSA , linkki nettiautoon ei riitä. Halutessasi voit mainita myös millä alueella (esim. "Keski-Suomi", katso aluejako alueellisesta keskustelusta) tuotteet sijaitsevat. Alueen kirjoittaminen auttaa tavaroiden myymistä, jos joku hakee tavaroita vain lähialueeltaan.

- HINTA on pakollinen tieto kaikissa muissa myyntiosioissa, paitsi Tallin tyhjennys/Purkuautot -osiossa.

- Ilmoita toivottu yhteydenottotapa (esim. privaviesti, puhelin, sähköposti, tms)

- Jos tunnet tarvetta kertoa lisää, muuttaa hintaa, lisäillä kuvia tai muuten muuttaa ilmoitusta ennen 2 viikon uppausaikaa, niin se tehdään editoimalla aiempaa viestiä/viestejä!

- Jos tavarasta on jo ilmoitus foorumilla, voi olemassa olevaa ilmoitusta uppailla sääntöjen puitteisssa. Uuden ilmoituksen tekeminen samasta tavarasta on kielletty.

- Muiden käyttäjien foorumilla olevien ilmoitusten kaikenlainen kommentointi omassa ilmoituksessa on kielletty, koski se esim. hintaa tai laatua.

- Huuto.netin jne. foorumin ulkoisten huutokauppakohteiden ilmoittaminen on tällä foorumilla KIELLETTY.

- Yksityishenkilö saa myydä vain omistuksessaan olevaa tavaraa. Tavaran välitys on kielletty.

- Vinkki: Jos saat paljon samoja kysymyksiä yksityisviesitllä tms, niin kannattanee lisätä vastaus ilmoitukseen (Opettaa vastaisuudessakin kertomaan myytävästä artikkelista paremmin).

Osat ja tarvikkeet:
- Yhdellä henkilöllä saa olla max. 5 ilmoitusta. Mikäli tavaraa on enemmän, tulee tehdä uusi ilmoitus "Tallin tyhjennys / Purkuautot"-osastolle ja merkitä Osat ja tarvikkeet -puolen ilmoitukset poistettaviksi (samalla tavalla kuin myydyissä, eli uppaus ja ilmoituksen otsikkoon "voi poistaa")

Tallin tyhjennys / purkuautot:
- Tallin tyhjennykset / Purkuautot -osio on tarkoitettu ilmoituksille, joissa myydään kuusi (6) tai useampi artikkeli samassa ilmoituksessa. Koskee myös yhden tuotteen massamyyntiä. Esim. teholastut, puslat tai muut, joita tehdään menekin mukaan.

- Purkuautoa ilmoittaessa kannattaa mainita VIN-koodi tai varustelista. Mikäli kyseisiä tietoja ei ole saatavilla, kannattaa mainita ainakin auton mallimerkintä, vuosimalli (kk/vvvv), auton väri, kilometrilukema, tärkeimmät varusteet. Tämä vähentää turhien kyselyiden määrää sekä parantaa hakukoneen tarkkuutta.

- Tallin tyhjennykset / purkuautot -osiossa muut voivat kysyä myytävistä artikkeleista. Myyjä voi heti vastata kysymyksiin, mutta kaikki "uppailu" on kiellettyä. HUOM. Tätä valvotaan! (Siis 2 viikon välein saa uppailla, mutta esim. tavaroiden lisäys ja poisto tehdään editoimalla tai odotetaan 2 viikkoa edellisestä omasta postauksesta. Kysymykseen saa vastata heti ja siitä alkaa uusi 2 viikon odotus uppaukseen, jos ei tule uusia kysymyksiä vastattavaksi).

Renkaat ja vanteet:
- Kun myytte vanteita ja renkaita, ilmoittakaa selvästi niiden tiedot jo otsikossa!

- Vanteilla on useita mitattavia suureita, näistä varmasti tärkeimmät ovat vannekoko sekä pulttijako. Yleensä ostaja tarvitsee myös niistä muuta tietoa kuten: vanteen leveys, ET-arvo sekä keskireiän halkaisija. Mikäli et näitä tiedä, kerro ainakin (ja mielellään joka tapauksessa) missä autossa vanteet on olleet alla! Tämä koskee jokaista myynti-ilmoitusta.

- Renkaista sen verran myös, että muistakaa mainita tietysti renkaiden koko mutta myös missä kunnossa ne ovat ja ovatko tasaisesti kuluneet. Nämä ovat tärkeimpiä tietoja rengaskaupoissa.

- Vannekoon ilmoitus mielellään esim. 18t, ei 18" koska foorumin haku ei ymmärrä tuota "hipsua".

HUOM! Muiden ilmoituksiin ei saa mennä kirjoittamaan mitään (pl. tallin tyhjennys -puoli). Ilmoituksen muokkauksen lisäksi myyjän on sallittu aikaisintaan kahden (2) viikon välein kirjoittaa lisätietoa uudella viestillä samaan ilmoitukseen, jolloin ilmoitus samalla uppaantuu. Koska uppaus on vapaaehtoista, pidempi aikaväli edellisten uppausten välillä ei oikeuta tekemään seuraavaa uppausta aiemmin. Jää siis myyjän vastuulle tehdä sellainen ilmoitus, joka jättää mahdollisimman vähän kysyttävää. Kaikki yhteydenotot siis suoritetaan ilmoitusten ulkopuolella yksityisviesteillä, sähköpostilla, Puhelimella tms. MUISTA ILMOITTAA YHTEYSTIEDOT!

Myydyn tavaran ilmoituksen saa upata aiemmin, jotta ylläpito voi poistaa ilmoituksen. Editoi samalla myös otsikkoon "myyty".

Sääntöjä rikkovat ilmoitukset voidaan poistaa ilman erillistä ilmoitusta. Myös käyttäjän sulkeminen pois foorumilta (bannaus) on mahdollista, jos käyttäjä rikkoo ilmoitussääntöjä toistuvasti.

Kannattaa välillä lukaista tätä infoa, pieniä lisäyksiä todennäköisesti tulee. Jos jotain jäi epäselväksi, kysy!

Ammattimainen myynti ei kuulu foorumin myyntipuolelle (pois lukien Yritykset-osio), vaikka se tapahtuisikin yksityishenkilönä. Tällaisessa tapauksessa oikea paikka on Yritykset-osio, jonne voi hankkia tunnukset täältä. Ammattimaisuuden rajat määrittelee BTCF:n hallitus. Yleislinjana tähän asiaan: signaturessa saa mainostaa vapaasti, mutta esim. kaikki palvelut ovat sellaisia, että niitä saa mainostaa vain yrityspuolella.

SHORT VERSION IN ENGLISH:
-Price and location of the items must be included in the ad, except topics in the "Tallintyhjennys/Purkuautot"-section (area for parting out cars/clearing the garage-sales), where only the location is obligatory.
-Max. 5 ads/topics in parts sale and max 5 parts in each ad. If you have more parts for sale, make an ad to the "Tallintyhjennys/Purkuautot" section and list all parts to that topic.
-Topic may be bumped every 2 weeks, not sooner! Make other updates to the thread by editing existing posts. Exception: Answering to the questions is allowed sooner in "Tallintyhjennys/Purkuautot" section. Answering the question will then start a new 2 week period before upping is allowed.
-Companies / professional part dealers may only put up ads in the Yritykset-section.
-Repeated violations to these rules will earn the user a ban.
See more
See less

ECU HELSINKI - BMW ohjelmoinnit ja viritystyöt 5 tähden palvelulla.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • futurez.fi
    Bimmer Rookie
    • Jul 2007
    • 110
    • Uusimaa

    ECU HELSINKI - BMW ohjelmoinnit ja viritystyöt 5 tähden palvelulla.



    ECU Helsinki
    Kehruutie 8 A 3
    00410 Helsinki
    www.ecuhelsinki.fi
    045-1308995 (puh. sekä Whatsapp)


    ECU Helsinki - lisää tehoa ja vääntöä, viiden tähden palvelulla.


    Tervetuloa Kehruutielle! Alle viimeisimpään viestiin postattuna taas jotain lyhyesti työlistaltamme. Hieman aktiivisempaa postailua ja kuvasaldoa projekteistamme löydät Facebook-sivultamme:
    ECU Helsinki Facebook-sivu

    Kiirettä on piisannut koko vuoden BMW osastolla, ja suuri kiitos kuuluu myös BTCF väelle. Kolmen miehen henkilöstöllämme on piisannut päivän tunnit täynnä, ja tuoreimpiakin BMW-malleja on saatu työstää päivittäin.

    Samaan tahtiin jatketaan, ja uutta kehitellään jatkuvasti eturintamassa. Tämä vuosi on ollut vähemmän yllättäen hektinen etenkin uusien B-sarjan moottorien sekä uusien G30 5-sarjalaisten parissa.


    Meillä palveluun kuuluu:

    * Kokeile maksutta 14pv - testaa itse rauhassa tien päällä, ja tee ostopäätös kokemuksesi perusteella.

    * Ohjelmistot yhteistyössä Celtic Tuning UK kanssa, jossa BMW tuotekehitykselle annetaan jatkuvasti suurta painoa päämajankin dyno-osastolla. Teemme Celticin kanssa BMW-ohjelmistot myös täysin räätälintyönä, esimerkiksi teknisesti rakenneltuihin kokoonpanoihin sekä kilpakäyttöön.

    * Korkea asiakastyytyväisyys ja täysi tyytyväisyystakuu, ei perävalotakuita. Ohjelmamme toteutetaan järki päässä, ei "nokitankoja" ja tekniikan heikoimmat lenkit huomioituna.

    * Modernit työkalut ja varusteet, käytössämme on useita ohjelmointialan uusimpia laitteistoja jotta pystymme takaamaan kattavan otannan BMW mallistoon, sekä nopean ja sujuvan työskentelyn kullekin mallille.

    * Töiden ajan käytössäsi maksuton sijaisauto työn ajaksi halutessasi, joita pihassamme löytyy parikin kappaletta. Visiitti vaikkapa läheiseen ostoskeskukseen kaffelle tai ostoksille odotellessasi.

    * Käytössämme myös 4WD tehopenkki vahvalla jarrulla varustettuna. Dynoa pyöritämme paitsi tuotekehityksen merkeissä, myös tehonmittaus ennen ja jälkeen ohjelmoinnin saatavilla lisähintaan.

    * Maksut myös osissa, mm. 12kk koroton Svea-osamaksu, Jousto, sekä Mash. Laskutus myös yritysasiakkaille.



    Katso verkkosivustoltamme suoritusarvot autollesi, ja ota yhteyttä
    --> www.ecuhelsinki.fi

    Seuraa aktiivisesta facebookistamme mitä pajalla tapahtuu nyt ja seuraavaksi
    --> ECU Helsinki Facebookissa


    Ystävällisin terveisin,
    ECU Helsingin porukka


    * ECU Helsinki on osa Futurez Oy yrityksiä *

















    ***********

    www.futurez.fi
    Niitä erikoisempia autovarusteita ja viritysosia,
    jo vuodesta 2004.
  • futurez.fi
    Bimmer Rookie
    • Jul 2007
    • 110
    • Uusimaa

    #2


    Ahoy BMW kuski! Nyt hereillä.

    Kysyimme ECU Helsingin Facebook-sivuilla asiakkailtamme, minkä automerkin ohjelmoinnit olisivat toiveena alennuskampanjaan viikolle 02. - 07. lokakuuta.

    Celticin ohjelmat tuntuvat olevan erityisen suosittuja BMW puolella, joten ei ihmekään että BMW voitti ylivoimaisin äänin. Tuumasta toimeen!


    * Tämä kampanja on päättynyt, kiitos osallistuneille *

    ***********

    www.futurez.fi
    Niitä erikoisempia autovarusteita ja viritysosia,
    jo vuodesta 2004.

    Comment

    • futurez.fi
      Bimmer Rookie
      • Jul 2007
      • 110
      • Uusimaa

      #3
      Kuulumisia Celticiltä.

      Celtic Tuning on antanut poikkeuksellisen paljon aikaa ja vaivaa resursseistaan BMW moottorien viritykselle, ja tämä varmasti onkin syy miksi niin suuri osa asiakkaistamme ajelee samaisella merkillä.

      BMW ohjelmat ovat hienosti hiottuja ei vain lukemiltaan, vaan ajettavuudeltaan ja tuntumaltaan. Asiakkaat jotka ovat korvanneet toisaalla tehdyn ohjelmoinnin Celtic tuotteella, ovat raportoineet pienempää kulutusta, parempaa suorituskykyä ja hienostuneempaa ajettavuutta. Myös automaattivaihteistojen kerrotaan toimivan sulavasti.

      Alla uutisia brittilän puolelta, jossa penkissä rullannut juuri 435d, tuloksena komeat +400hp lukemat vakiokuntoisesta pelistä ohjelmamuutoksin.

      Ohjelmistopäivitys on kokonaisvaltainen ja sisältää pitkän liudan arvoja joita ohjelmilta hienosäädetään - mukavana yksityiskohtana myös auton omat "tehomittarit" on muokattu ruudulla jotta asteikot riittävät uusille lukemille.


      Alkuperäinen postaus, lainattu Celtic Tuning FB sivulta:

      BMW 435d – 400bhp!!!

      When it comes to F Chassis BMW tuning there are few companies out there that know them like we do. This particular vehicle, the BMW 435d, we have had ourselves as one of our development cars so we know this engine in great detail and have spent endless hours developing on it. Many tuners struggle with these new F chassis ECU’s as there is a lot of control built in to prevent tuners from achieving strong performance gains. We guarantee the strongest performance with no issues, no limp mode and all with the DPF working completely unaffected. As a little extra you can see we have also adjusted the gauages on the iDrive to show the new performance readings.
      The stock figures for this engine are 308bhp and 465lbft which our dyno came very close to at 320bhp and 463lbft. Final figures are a massive 400bhp and 569lbft!

      🏁 Power gain from stock = +80bhp & 106lbft!!!

      Celtic Tuning are one of the longest standing names in the modern tuning industry with over 14 years trading. We have two state of the art 4WD dynamometer cells which we use for both testing and developing our own in-house developed software.





      ***********

      www.futurez.fi
      Niitä erikoisempia autovarusteita ja viritysosia,
      jo vuodesta 2004.

      Comment

      • futurez.fi
        Bimmer Rookie
        • Jul 2007
        • 110
        • Uusimaa

        #4


        Black Friday siellä ja Black Friday täällä!

        Näin myös ECU Helsingillä. Suosittelemme tarkkaavaisuutta tämän illan ja huomisen aikana ECU Helsingin Facebook-sivuilla..

        --> ECU Helsinki Facebookissa


        Kuvan Porsche Boxster 3.4S vapaastihengittävästä moottorista herättelimme +31 dynomitattua hevosta ilman teknisiä muutoksia. Tarkista oman autosi potentiaali netistä: http://www.ecuhelsinki.fi

        ***********

        www.futurez.fi
        Niitä erikoisempia autovarusteita ja viritysosia,
        jo vuodesta 2004.

        Comment

        • futurez.fi
          Bimmer Rookie
          • Jul 2007
          • 110
          • Uusimaa

          #5
          BMW F-sarjalaiset, hohoi!

          Hinnastopäivityksemme myötä, F-mallisarjat kuten mm. F10/11 5-series sekä F3x 3 ja 4-series mallien Celtic Tuning ohjelmoinnit ovat nyt saatavilla hintaan 550€ (aiemmin 650€).

          Samat tutut sävelet pätevät muilta osin, eli 14pv kokeiluoikeus sekä täysi tyytyväisyystakuu, maksuton sijaisauto ja koroton osamaksu jos moiselle käyttöä.

          Tarkista sinun autosi potentiaali nettisivuiltamme www.ecuhelsinki.fi tai lähetä rekisteritunnuksesi meille sivujemme yhteydenottolomakkeella, tai Facebookin puolella viestinä niin katsotaan tarkempia tietoja sinun automallillesi.

          Autokohtainen tehonmittaus ennen/jälkeen ohjelmoinnin lisähintaan 180€.




          ***********

          www.futurez.fi
          Niitä erikoisempia autovarusteita ja viritysosia,
          jo vuodesta 2004.

          Comment

          • futurez.fi
            Bimmer Rookie
            • Jul 2007
            • 110
            • Uusimaa

            #6
            Vuosi vaihtui, joten edessä on se kuuluisa "uusi vuosi ja uudet kujeet". Tässä tapauksessa myös rutkasti lisää hevosvoimia.

            ECU Helsingin porukka kiittää asiakkaitaan, jotka kiihdyttivät 2017 lopulla aloitetun toimintamme nopeasti ennätysvauhtiin, erityisesti BMW.tä vieraili pajalla kiitettävästi, kun "BMW per päivä" ei toisinaan piisannut alkuunkaan.

            Eikä ihme, sillä BMW on Celtic Tuningilla erityishuomion kohteena mitä tuotekehitykseen tulee.

            Suosio ja positiivisen palautteen määrä on ollut enemmän, kuin uskalsimme toivoa, ja nyt samalla tinkimättömällä asenteella lähdetään puskemaan kohti 2018 sesonkia.

            Päivitimme verkkosivujamme asiakaspalautteen pohjalta entistä selkeämmiksi, ja lisäsimme myös perustietoa ohjelmoinnista sekä usein kysyttyjä kysymyksiä. Mikäli sellaisia tulee sinulla mieleen, lisäämme mielellämme tietoa toiveiden mukaan.

            ECU Helsinki -> Etusivu
            ECU Helsinki -> Yleistä ohjelmoinnista
            ECU Helsinki -> Usein kysyttyjä kysymyksiä ohjelmoinnista

            Tervetuloa, seuraa meitä myös Facebookissa ja pysy ajan tasalla mm. erikoiskampanjoista.


            ***********

            www.futurez.fi
            Niitä erikoisempia autovarusteita ja viritysosia,
            jo vuodesta 2004.

            Comment

            • futurez.fi
              Bimmer Rookie
              • Jul 2007
              • 110
              • Uusimaa

              #7
              B-sarjan moottorit nyt ohjelmoitavissa!

              Yllättäviä uutisia, joita on BMW kansan keskuudessa odotettu kauan.

              Jo vuosia kovan suojauksen takia "tekemättömiä" malleja olleet B48, B58 sekä B57 diesel moottorit ovat nyt ohjelmoitavissa - ja sutjakasti suoraan OBD-liittimen kautta vieläpä!

              Toisin sanoen puhutaan viime vuosien 4- sekä 6-syl bensiinimoottoreista, sekä uusista B-sarjan dieseleistä määrätyissä korimalleissa joissa on käytetty vahvasti suojattua moottorinohjaintyyppiä.


              Sivujemme lisäksi, niille jotka eivät vielä meillä ole pistäytyneet - raottaa pajan esirippua hitusen tämä hiljattain
              Ford Rangerin ohjelmoinnista tehty blogijuttu, mukavaa luettavaa löydät tästä:




              Tervetuloa tutustumaan www.ecuhelsinki.fi ja ota yhteyttä!



              ***********

              www.futurez.fi
              Niitä erikoisempia autovarusteita ja viritysosia,
              jo vuodesta 2004.

              Comment

              • futurez.fi
                Bimmer Rookie
                • Jul 2007
                • 110
                • Uusimaa

                #8
                Kuulumisia

                Tsekkaa uusimpia tuulia aktiiviselta Facebook sivultamme:
                https://www.facebook.com/ecuhelsinki/


                Kesä on ollut "Maltsussa" Kehruutiellä erittäin kiireinen BMW saralla, porukkamme ei liiemmin kesälomia ehtinyt pitämään, sillä paljon uuttakin on tullut vanhan hyvän ohelle.
                Kesän myötä valikoimiimme tulivat uusien B48 (4syl) ja B58 (6syl) moottorien ohjelmoinnit, joita onkin pyöritelty myös dynorullilla useamman sorttista.

                Myös //M kalustoa on nähty ilahduttavan paljon eri kokoisina versioina, mm. piristävinä ilopillereinä useampia M140i ja M2 malleja.




                Viime aikoina useampia, vielä uuden auton tuoksuisia G30 5-sarjalaisia on saatu työn alle, ja näiden kanssa tulokset ovat tuttuun tapaan hyviä.
                Makuasioitahan nämä, mutta mielestämme viitossarja se vain paranee kerta toisensa jälkeen.





                Uusimmatkin 2018 mallit ovat ohjelmoitavissa ilman kikkakolmosia, lisäbokseja tai muitakaan kompromisseja - olipa kyseessä bensiini, diesel tai hybridimalli.

                Tsekkaa uusimpia tuulia aktiiviselta Facebook sivultamme:
                https://www.facebook.com/ecuhelsinki/

                ***********

                www.futurez.fi
                Niitä erikoisempia autovarusteita ja viritysosia,
                jo vuodesta 2004.

                Comment

                • futurez.fi
                  Bimmer Rookie
                  • Jul 2007
                  • 110
                  • Uusimaa

                  #9

                  Uutisia 10/2018:


                  Celtic Tuningilla tehdään viimeisimpänä uutisena kehitystyötä myös tämän "jumalboxin" eli ZF 8HP vaihteiston ohjelmiston parissa.

                  Valikoimissamme on pian ECUn päivitysten lisäksi myös kattavammat TCU-päivitykset vaihteiston toimintaan keskittyen, sekä 8HP että 6HP vaihteistoille.
                  Myös uusimmat Getragit ovat tuotantoputkessa ennenpitkää.

                  Kyseessä on uusi erillinen tuotteensa, joka ei vaikuta moottorin ohjelmointeihin - vaan tulee olemaan hankittavissa halukkaille lisäoptiona.

                  Kehitystyötä ja testausta tehdään parhaillaan, pysy ajan tasalla koska päivitykset ovat saatavilla, esim. Facebook-sivumme kautta.

                  TCU-päivityksillä saadaan optimoitua toki vaihtonopeutta, vaihtokohtia, mutta tietyissä malleissa tullaan saamaan myös etua konkreettiseen suorituskykyyn yli nykyisen tason, uuden ohjelmiston
                  mahdollistaessa turvallisesti aiempaa suuremman vääntömomentin vaihteistolle - ja mahdollisten vaihdekohtaisten rajoittimien vapautuessa siltä osin kuin se on aiheellista ja turvallista.

                  Ota yhteyttä ja kysy lisää -> www.ecuhelsinki.fi



                  ***********

                  www.futurez.fi
                  Niitä erikoisempia autovarusteita ja viritysosia,
                  jo vuodesta 2004.

                  Comment

                  • futurez.fi
                    Bimmer Rookie
                    • Jul 2007
                    • 110
                    • Uusimaa

                    #10
                    Pitkästä aikaa hieman kuulumisia ja "uppausta" tänne BTCF*puolellekin.

                    TTE & M2


                    TTE (TheTurboEngineers) ahtimet ovat valloittaneet sydämemme, näillä pirulaisilla on toteutettu erilaisia projekteja toimestamme kuluneen vuoden aikana.

                    Viimeisimpänä lyötiin aiemmin jo kertaalleen rakenneltu F87 M2 jälleen osiksi, jotta ahtimeen saadaan hieman uutta puhkua.

                    N55 moottorin kuten uusien B58 kutostenkin rajoitteeksi nousee virityshommissa melko äkkiä polttoaineen korkeapainepumpun riittävyys. S-versiosta poiketen kun pumppuja löytyy vain yksi kappale, kapasiteetiltaan rajallinen sellainen.

                    Näinpä päätimme uusia tämänkin samassa tulevaisuutta ajatellen, alkuperäispumppu korvaantui rutkasti tuhdimmalla XDI 35-pumpulla joka löytyy valikoimistamme.


                    M550i xDrive



                    Tämä kyseisen V8 myllyn uusimpia sukupolvia edustava voimanpesä on mukava viriteltävä, ja vitoskori muuttuukin hämmentävän nopeaksi sukkulaksi vaikkei M5 vielä päihittäisikään.

                    Vakiona tämä, kuten kovin moni muukin BMW tuoreehkoista moottoreista hyrrää varsin ohkaisin seoksin täysikaasulla kuritettaessakin, joka taas luo otolliset olosuhteet saada aikaan isoakin vahinkoa mm. simppeleillä "tehobokseilla" sokkona viriteltäessä. Järjellä tehdyn ohjelmoinnin yhteydessä saadaan samassa aikaan seossuhteet joita konehuonekin arvostaa enemmän.

                    Dynorullilta pyöräytimme mukavat 535hp / 852Nm, joka kuljettaa jo mukavasti vakiota nopeammin kuten oheisesta kuvasta voimme huomata.



                    ***********

                    www.futurez.fi
                    Niitä erikoisempia autovarusteita ja viritysosia,
                    jo vuodesta 2004.

                    Comment

                    Working...
                    X
                    😀
                    🥰
                    🤢
                    😎
                    😡
                    👍
                    👎