Announcement

Collapse

Ohje: Kuinka teen ilmoituksen eri myyntiosioihin? L U E ! / Rules for For sale -section!

Yleiset ohjeet, jotka käyvät jokaiseen myynti-osioon:

- *Kauppatori on vain BMW tuotteille, pl. Muut merkit osio, jossa ei ole eritelty luokkia (autot,varaosat,purkuautot,renkaat/vanteet, kaikki samassa).

- Panostaakaa viestin otsikkoon, siitä tulisi heti selvitä, että mitä on myymässä. Itse viestiin sitten hyvin tarkka selvitys, jottei lukijoiden tarvisi kovin hirveästi lisätietoja hinkua. Yleensä kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa. Jos tulee esim. valkoinen ruutu ilmoitusta lähetettäessä, kokeile tehdä ensin lyhyt otsikko ja muokkaa sitten pidemmäksi (Edit -> Go Advanced).

- Muista mainita MISSÄ myytävät artikkelit ovat. Paikkatieto on pakollinen. Paikka kannattaa mainita ITSE ILMOITUKSESSA , linkki nettiautoon ei riitä. Halutessasi voit mainita myös millä alueella (esim. "Keski-Suomi", katso aluejako alueellisesta keskustelusta) tuotteet sijaitsevat. Alueen kirjoittaminen auttaa tavaroiden myymistä, jos joku hakee tavaroita vain lähialueeltaan.

- HINTA on pakollinen tieto kaikissa muissa myyntiosioissa, paitsi Tallin tyhjennys/Purkuautot -osiossa.

- Ilmoita toivottu yhteydenottotapa (esim. privaviesti, puhelin, sähköposti, tms)

- Jos tunnet tarvetta kertoa lisää, muuttaa hintaa, lisäillä kuvia tai muuten muuttaa ilmoitusta ennen 2 viikon uppausaikaa, niin se tehdään editoimalla aiempaa viestiä/viestejä!

- Jos tavarasta on jo ilmoitus foorumilla, voi olemassa olevaa ilmoitusta uppailla sääntöjen puitteisssa. Uuden ilmoituksen tekeminen samasta tavarasta on kielletty.

- Muiden käyttäjien foorumilla olevien ilmoitusten kaikenlainen kommentointi omassa ilmoituksessa on kielletty, koski se esim. hintaa tai laatua.

- Huuto.netin jne. foorumin ulkoisten huutokauppakohteiden ilmoittaminen on tällä foorumilla KIELLETTY.

- Yksityishenkilö saa myydä vain omistuksessaan olevaa tavaraa. Tavaran välitys on kielletty.

- Vinkki: Jos saat paljon samoja kysymyksiä yksityisviesitllä tms, niin kannattanee lisätä vastaus ilmoitukseen (Opettaa vastaisuudessakin kertomaan myytävästä artikkelista paremmin).

Osat ja tarvikkeet:
- Yhdellä henkilöllä saa olla max. 5 ilmoitusta. Mikäli tavaraa on enemmän, tulee tehdä uusi ilmoitus "Tallin tyhjennys / Purkuautot"-osastolle ja merkitä Osat ja tarvikkeet -puolen ilmoitukset poistettaviksi (samalla tavalla kuin myydyissä, eli uppaus ja ilmoituksen otsikkoon "voi poistaa")

Tallin tyhjennys / purkuautot:
- Tallin tyhjennykset / Purkuautot -osio on tarkoitettu ilmoituksille, joissa myydään kuusi (6) tai useampi artikkeli samassa ilmoituksessa. Koskee myös yhden tuotteen massamyyntiä. Esim. teholastut, puslat tai muut, joita tehdään menekin mukaan.

- Purkuautoa ilmoittaessa kannattaa mainita VIN-koodi tai varustelista. Mikäli kyseisiä tietoja ei ole saatavilla, kannattaa mainita ainakin auton mallimerkintä, vuosimalli (kk/vvvv), auton väri, kilometrilukema, tärkeimmät varusteet. Tämä vähentää turhien kyselyiden määrää sekä parantaa hakukoneen tarkkuutta.

- Tallin tyhjennykset / purkuautot -osiossa muut voivat kysyä myytävistä artikkeleista. Myyjä voi heti vastata kysymyksiin, mutta kaikki "uppailu" on kiellettyä. HUOM. Tätä valvotaan! (Siis 2 viikon välein saa uppailla, mutta esim. tavaroiden lisäys ja poisto tehdään editoimalla tai odotetaan 2 viikkoa edellisestä omasta postauksesta. Kysymykseen saa vastata heti ja siitä alkaa uusi 2 viikon odotus uppaukseen, jos ei tule uusia kysymyksiä vastattavaksi).

Renkaat ja vanteet:
- Kun myytte vanteita ja renkaita, ilmoittakaa selvästi niiden tiedot jo otsikossa!

- Vanteilla on useita mitattavia suureita, näistä varmasti tärkeimmät ovat vannekoko sekä pulttijako. Yleensä ostaja tarvitsee myös niistä muuta tietoa kuten: vanteen leveys, ET-arvo sekä keskireiän halkaisija. Mikäli et näitä tiedä, kerro ainakin (ja mielellään joka tapauksessa) missä autossa vanteet on olleet alla! Tämä koskee jokaista myynti-ilmoitusta.

- Renkaista sen verran myös, että muistakaa mainita tietysti renkaiden koko mutta myös missä kunnossa ne ovat ja ovatko tasaisesti kuluneet. Nämä ovat tärkeimpiä tietoja rengaskaupoissa.

- Vannekoon ilmoitus mielellään esim. 18t, ei 18" koska foorumin haku ei ymmärrä tuota "hipsua".

HUOM! Muiden ilmoituksiin ei saa mennä kirjoittamaan mitään (pl. tallin tyhjennys -puoli). Ilmoituksen muokkauksen lisäksi myyjän on sallittu aikaisintaan kahden (2) viikon välein kirjoittaa lisätietoa uudella viestillä samaan ilmoitukseen, jolloin ilmoitus samalla uppaantuu. Koska uppaus on vapaaehtoista, pidempi aikaväli edellisten uppausten välillä ei oikeuta tekemään seuraavaa uppausta aiemmin. Jää siis myyjän vastuulle tehdä sellainen ilmoitus, joka jättää mahdollisimman vähän kysyttävää. Kaikki yhteydenotot siis suoritetaan ilmoitusten ulkopuolella yksityisviesteillä, sähköpostilla, Puhelimella tms. MUISTA ILMOITTAA YHTEYSTIEDOT!

Myydyn tavaran ilmoituksen saa upata aiemmin, jotta ylläpito voi poistaa ilmoituksen. Editoi samalla myös otsikkoon "myyty".

Sääntöjä rikkovat ilmoitukset voidaan poistaa ilman erillistä ilmoitusta. Myös käyttäjän sulkeminen pois foorumilta (bannaus) on mahdollista, jos käyttäjä rikkoo ilmoitussääntöjä toistuvasti.

Kannattaa välillä lukaista tätä infoa, pieniä lisäyksiä todennäköisesti tulee. Jos jotain jäi epäselväksi, kysy!

Ammattimainen myynti ei kuulu foorumin myyntipuolelle (pois lukien Yritykset-osio), vaikka se tapahtuisikin yksityishenkilönä. Tällaisessa tapauksessa oikea paikka on Yritykset-osio, jonne voi hankkia tunnukset täältä. Ammattimaisuuden rajat määrittelee BTCF:n hallitus. Yleislinjana tähän asiaan: signaturessa saa mainostaa vapaasti, mutta esim. kaikki palvelut ovat sellaisia, että niitä saa mainostaa vain yrityspuolella.

SHORT VERSION IN ENGLISH:
-Price and location of the items must be included in the ad, except topics in the "Tallintyhjennys/Purkuautot"-section (area for parting out cars/clearing the garage-sales), where only the location is obligatory.
-Max. 5 ads/topics in parts sale and max 5 parts in each ad. If you have more parts for sale, make an ad to the "Tallintyhjennys/Purkuautot" section and list all parts to that topic.
-Topic may be bumped every 2 weeks, not sooner! Make other updates to the thread by editing existing posts. Exception: Answering to the questions is allowed sooner in "Tallintyhjennys/Purkuautot" section. Answering the question will then start a new 2 week period before upping is allowed.
-Companies / professional part dealers may only put up ads in the Yritykset-section.
-Repeated violations to these rules will earn the user a ban.
See more
See less

Race: Autonhoito

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Race Performance Oy
    Bimmer Fanatic
    • Apr 2009
    • 640
    • Pornainen

    Race: Autonhoito

    Autoglym autonhoitotuotteet lisätty verkkokauppaan ja hyllyvalikoimaan

    Tällä viikolla ollaan tehty hieman tuotelisäyksiä Autoglym autonhoitotuotteille. Autoglym valmistaa laadukkaita ja tunnettuja hoitotuotteita kaikkiin käyttötarkoituksiin vannepesusta moottoritilaan.



    Tämä viikon alussa valikoimamme kasvoi autonhoito kategoriassa jonne lisättiin Autoglym autonhoitotuotteet. Valikoimista ja hyllystä löytyy runsaasti erilaisia pesuaineita sekä pesutarvikkeita jokaiseen käyttötarkoitukseen. Saatavilla on niin autoshampoota kuin "bleedaavaa" vanteiden pesuainetta sekä raudanpoistoa.

    Tuoreena tuotteena Autoglymiltä löytyy myös vaahdottimeen tarkoitettua Polar Blast lumivaahtoa, jolla esipesu on oikeasti mukavaa ja pesuaine pääsee vaahdon muodossa kunnolla vaikuttamaan, joka tarkoittaa sitä että mekaanisessa pesussa vältytään pesunaarmuilta. Lumivaahdon ja muidenkin pesuaineiden kaveriksi löytyy meiltä myös vaahdotinta jonka mukana tulee adapterit 7 eri pesurimerkkiin kuten Kärcheriin, Boschiin ja Nilfiskiin.

    Autoglym verkkokaupassa:
    »» Autoglym autonhoitotuotteet
    »» Snow Foam Lance - Vaahdotin

    -Riku

    Kirjoitus sivuillamme
    Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
    Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
    Bmw viritysosat
    Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

    Suomen halvimmat Quaife lukot!
  • Race Performance Oy
    Bimmer Fanatic
    • Apr 2009
    • 640
    • Pornainen

    #2
    Autonpesukitit saatavilla verkkokaupasta ja myymälästä

    Koottiin autonhoitotuotteista näppäriä settejä pyöristellen samalla hintoja alaspäin. Eli nyt saatavilla on pesusettejä niin sisäiseen kuin ulkoiseenkin pesuun.



    Setit ovat kasattu laadukkaista Autoglymin ja Sonaxin tuotteista - pesutulos on taattua. Pesukiteille on tehty omat tuotteensa kauppaan ja hinta sisältää kaiken tuoteselostessa mainitun. Ilman sen suurempiä löpinöitä, uunituoreet autonpesukitit löytyy tästä:
    »» Nahanpesukitti
    »» Sisäpesukitti
    »» Vannepesusetti
    »» Peruspesusetti
    »» Vaahtopesupaketti

    Kaikki pesukiteissä olevat tuotteet löytyvät meiltä suoraan omasta varastosta, eli toimitusaika keskimäärin 1-2 arkipäivää ja toki noutaakkin saa

    -Riku

    Kirjoitus sivuillamme
    Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
    Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
    Bmw viritysosat
    Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

    Suomen halvimmat Quaife lukot!

    Comment

    • Race Performance Oy
      Bimmer Fanatic
      • Apr 2009
      • 640
      • Pornainen

      #3
      Kalusto kiiltämään!
      Puunaustuotteiden kategorisointia ja valikoimaa on hoidettu isolla kädellä viimeaikoina. Valikoima kasvaa tasaista tahtia, ja koko kategoria käytiin hiljan läpi.



      Uusi ja tuore tuotesegmentti elää meillä vauhdikkaasti, ja tuotteita päivitetään kovaa tahtia liki päivittäin. Toiveita saa tuttuun tapaan esittää, koska asiakkaiden ehdoillahan tätä hommaa yleensä tehdään

      Valikoimaan on ilmaantunut niin laadukkaita vahoja ja pesuaineita kuin tarviketta vaahdottimesta pesukintaaseen.

      Tuotteet on jaoteltu kategorioihin:
      »» Autovahat
      »» Shampoot & pesuaineet
      »» Liinat, pesukintaat ja tarvikkeet
      »» Sisustan & muovipintojen hoito
      »» Renkaiden ja vanteiden pesu
      »» Softtop, ajovalo ym. erikoisemmat autonhoitotuotteet
      »» Tuotepaketit

      Tsekkaa autonhoitotuotteet tuosta. Toimarit alk 5.90, ja yli 200 € tilaukset toimitamme ilmaiseksi =)

      »» Race: Autonhoitotuotteet
      Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
      Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
      Bmw viritysosat
      Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

      Suomen halvimmat Quaife lukot!

      Comment

      • Race Performance Oy
        Bimmer Fanatic
        • Apr 2009
        • 640
        • Pornainen

        #4
        Farecla hiomatahnat
        Putsaa se Fareclalla. Farecla G3 on markkinoiden kenties de-facto hiomatahna maalipinnalle, ja sitäpä saa tietenkin meiltäkin!



        Autonhoito- ja detailingtuotteiden kattaus senkun laajenee vaan. Tänään tsekattiin kaupasta Fareclan G3 hiomatahnat kondikseen. Ok, no lisättiin me tietenkin myös Beisan tuplavanoksen tiivistesarjojakin tänään, mutta pitäydytään nyt kuitenkin siinä detailingissa tässä kirjoituksessa.

        Fareclan G3 tuoteperheestä tahnoja löytyy useampana eri karkeutena aina kunnon puleerauksesta pieneen pintapyyhkäisyyn joko käsin tai koneella. Perjantaina kaikkia tahnoja tulee myös kiva lasti varastoon. Myynnin kautta löytyy sitten kaikenmaailman lampaanvillalaikat ja muut kamppeet maalipinnan asianmukaiseen myllytykseen. Viimeistelyyn löytyy vahoja niin Fareclan valikoimasta kuin jo tutuista Sonax tai Autoglym linjoista vähän riippuen siitä mikä sattuu mielyttämään.

        Tutustu Fareclan tuotteisiin tuosta:
        »» Race: Hiontatahnat

        Toimarit tietenkin alk 5.90, ja yli 200 € kasat on the house =)
        Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
        Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
        Bmw viritysosat
        Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

        Suomen halvimmat Quaife lukot!

        Comment

        • Race Performance Oy
          Bimmer Fanatic
          • Apr 2009
          • 640
          • Pornainen

          #5
          Autonhoitotuotteita moneen lähtöön

          Meiltä löydät autonhoitotuotteen niin pesuun kuin viimeistelyyn. Tulevaan talvisäilytykseen on hyvä valmistautua esimerkiksi pesellä ja vahaamalla auto jolloin lika ei tartu niin helposti.



          Autonhoito on yksi tärkeimmistä asioista jolla harraste tai jokapäiväinen kauppakassi pysyy hyvässä kunnossa pitkään. Talvisäilytystä ajatellen vahan lisääminen auton pintaan ennen talviunille laittoa estää oikasti lian tarttumista jolloin käyttöönotto keväällä on huomattavasti miellyttävämpää. Kevään ensimmäinen pesukin sujuu vahattuun autoon helpommin kun maalipintaa ei pidä hangata kovaa vain ihan normaalipesu irroittaa säilytyksessä tulleet likapartikkelit. Vahaksi Autoglymiltä löytyy esimerkiksi suosittu Ultra High Definition vahakitti jolla pintaan saa varmasti parhaan mahdollisen suojan, lisäksi voi käyttää vielä Super Resin Polishia jolla saadaan lisää kiiltoa ja pikkunaarmut piiloon. Löydät Autoglym tuotteet sekä oheistarvikkeet pesuun ja vahaukseen suoraan myymälästämme, tuotevalikoimaan pääsee tutustumaan kattavasti myös verkkokaupassamme.

          Autohoitotuotteet verkkokaupassa:
          »» Race.fi: Autonhoitotuotteet

          -Riku
          Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
          Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
          Bmw viritysosat
          Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

          Suomen halvimmat Quaife lukot!

          Comment

          • Race Performance Oy
            Bimmer Fanatic
            • Apr 2009
            • 640
            • Pornainen

            #6
            Autoglymillä ammattimaista pesujälkeä

            Autoglymillä auton peseminen ja kiillottaminen käy käden känteessä. Esipeseminen vaahdolla takaa mahdollisimman naarmuttoman pesutuloksen ja vaha parhaan kiillon!



            Autoglym merkkinä itsessään ei paljoa esittelyitä kaipaa, tuotteet ovat kertakaikkiaan laadukkaita ja tuotevalikoimasta löytyy sopivaa lääkettä kaikkiin vaivoihin. Oli kyseessä sitten vanteiden, moottorin tai vaikkapa ikkunoiden puhdistus, on Autoglymillä sopiva tuote tähän. Pesuaineiden lisäksi tuoteperheeseen kuuluu rutkasti vahoja, detailereita ja muita viimeistelyaineita.

            Olemme räätälöineet verkkokauppaan saataville myös pesukittejä eri "pesualueille". Kun tuotteet myydään ja toimitetaan yhdessä, saadaan samalla hintaa painettua alaspäin.
            »» Race.fi: Vannepesusetti
            »» Race.fi: Peruspesusetti
            »» Race.fi: Vaahtopesupaketti
            »» Race.fi: Nahanpesukitti
            »» Race.fi: Sisäpesukitti

            Kaikki Autoglym huipputuotteet verkkokaupassa:
            »» Race.fi: Autoglym autonhoitotuotteet

            Rattoisaa Keskiviikkoa!
            -Riku
            Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
            Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
            Bmw viritysosat
            Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

            Suomen halvimmat Quaife lukot!

            Comment

            • Race Performance Oy
              Bimmer Fanatic
              • Apr 2009
              • 640
              • Pornainen

              #7
              Huippuhyvät autonhoitotuotteet keväälle

              Meiltä löydät laadukkaat autonhoitotuotteet kuten pesuaineet, vahat ja näiden tarvikkeet, usein jopa suoraan varastosta. Autoglym ja Sonax tuotteet takaavat varmasti parhaan pesutuloksen kaikille pinnoille.



              Autonhoitokamppeita on lisätty verkkokauppaan ajanmittaan ihan pikiliukkarista Sonax ajovalojen kiilloitussarjaan saakka, eli valikoimaa löytyy kaikenlaiseen putsailuun reilusti. Tämän hetken ehdottomia suosikkeja on Autoglym polar blast + vaahdotin, tämän lisäksi myös kaikenlaiset käsittely/viimeistelyaineet ovat olleet kovaa huutoa.

              Autoglym Engine & Machine cleaner putsaa raaemmankin öljylian konehuoneesta pois ja kokemuksesta voidaan sanoa että kyllä muuten toimii, muutama suihkaisu ainetta, harjaus ja huolellinen huuhtelu. Tämän jälkeen konehuoneen vinyyli ja kumipintoja voi käydä läpi Autoglym Vinyl & Rubber care hoitoaineella. Levitykseen ja muuhun putsailuun olemme listanneet kauppaan mukavan määrän pesukintaita, mikrokuituliinoja sekä kiilloitus/vahasieniä. Ollaan myös koottu eri pesutarpeille omia paketteja, joista toki hinta on katsottu paremmaksi - löydät verkkokaupasta esimerkiksi vannepesu, sisäpesu ja vaahtopesu kitit.

              Autonhoitotuotteet verkkokaupassa:
              »» Race.fi: Autonhoitotuotteet

              Laskuvaihtoehdot racella:
              Collector: jopa 60 pv korotonta maksuaikaa 2.95€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
              Jousto: 14 pv maksuaikaa, 4.90€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
              Mash: vähintään 14 pv maksuaikaa, ei kuluja. Saatavilla myymälässä.
              Kaikki laskutustavat voi myös muuttaa osamaksuksi. Lisätietoja maksutavoista: Race.fi: Maksutavat

              Mukavaa päivänjatkoa!
              -Riku
              Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
              Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
              Bmw viritysosat
              Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

              Suomen halvimmat Quaife lukot!

              Comment

              • Race Performance Oy
                Bimmer Fanatic
                • Apr 2009
                • 640
                • Pornainen

                #8
                Autoglym autohoitotuotteilla auto puhtaaksi

                Autoglym pesu- ja hoitotuotteilla puunaat autosi varmasti kondikseen! Valikoimasta löytyy runsaasti esipesuaineita, pesuaineita ja viimeistelyaineita kuten vahoja sekä detailereita. Iso osa valikoimasta on meillä suoraan varastossa, eli näitä voi tulla noukkimaan myös vaikka ihan "ex tempore".



                Autoglym ei tuotemerkkinä itsessään paljoa esittelyitä kaipaa, tuotteet ovat varsin laadukkaita ja valikoimasta löytyy sopivaa tuotetta kaikkiin käyttötarkoituksiin. Oli kyseessä sitten vanteiden, moottorin tai vaikkapa sisustan puhdistus, löytyy Autoglymiltä tähän sopivaa litkua. Pesuaineiden lisäksi tuoteperheeseen kuuluu rutkasti erilaisia vahoja, detailereita ja "työkaluja" kuten vahalevittimiä sekä säämisköjä. Esimerkiksi Autoglym polar blast vaahtopesulla esipeseminen on mukavaa puuhaa ja myös pesunaarmut saadaan minimiin, kun vaahto pääsee vaikuttamaan pestävällä pinnalla kauemmin verrattuna nestemmäiseen esipesuaineeseen.

                Autonhoitotuotteita pidetään varastossa aina runsain määrin ja täytettä saadaan tilaamalla usein jopa päivässä parissa, sillä pesuaineiden odottaminen esimerkiksi viikkokaupalla ei palvele juuri ketään - muutama päivä sitten uutta kuormaa pukkasi sisään suosituimpien hoitotuotteiden osalta. Konsultaatiota ja muita lisätietoja pesukamppeista saat myynnistämme puhelimitse, s-postitse, facen kautta tai käymällä paikan päällä, mikä sitten onkaan iiseintä

                Autoglym Magma raudanpoistoaine on myös varsin fiksu tuote, itseasiassa testattiin sitä tänään meidän uskolliseen työjuhtaan - kyllä muuten bleedaa:


                Autoglymit verkkokaupassa:
                »» Race.fi: Autoglym autonhoitotuotteet

                Tarvikkeet (kintaat, vahasienet ja mikrokuituliinat:
                »» Race.fi: Autonhoitotarvikkeet

                Laskuvaihtoehdot racella:
                Collector: jopa 60 pv korotonta maksuaikaa 2.95€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
                Jousto: 14 pv maksuaikaa, 4.90€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
                Mash: vähintään 14 pv maksuaikaa, ei kuluja. Saatavilla myymälässä.
                Kaikki laskutustavat voi myös muuttaa osamaksuksi. Lisätietoja maksutavoista: Race.fi: Maksutavat

                Mukavaa päivänjatkoa!
                -Riku
                Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
                Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
                Bmw viritysosat
                Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

                Suomen halvimmat Quaife lukot!

                Comment

                Working...
                X
                😀
                🥰
                🤢
                😎
                😡
                👍
                👎