Announcement

Collapse

Ohje: Kuinka teen ilmoituksen eri myyntiosioihin? L U E ! / Rules for For sale -section!

Yleiset ohjeet, jotka käyvät jokaiseen myynti-osioon:

- *Kauppatori on vain BMW tuotteille, pl. Muut merkit osio, jossa ei ole eritelty luokkia (autot,varaosat,purkuautot,renkaat/vanteet, kaikki samassa).

- Panostaakaa viestin otsikkoon, siitä tulisi heti selvitä, että mitä on myymässä. Itse viestiin sitten hyvin tarkka selvitys, jottei lukijoiden tarvisi kovin hirveästi lisätietoja hinkua. Yleensä kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa. Jos tulee esim. valkoinen ruutu ilmoitusta lähetettäessä, kokeile tehdä ensin lyhyt otsikko ja muokkaa sitten pidemmäksi (Edit -> Go Advanced).

- Muista mainita MISSÄ myytävät artikkelit ovat. Paikkatieto on pakollinen. Paikka kannattaa mainita ITSE ILMOITUKSESSA , linkki nettiautoon ei riitä. Halutessasi voit mainita myös millä alueella (esim. "Keski-Suomi", katso aluejako alueellisesta keskustelusta) tuotteet sijaitsevat. Alueen kirjoittaminen auttaa tavaroiden myymistä, jos joku hakee tavaroita vain lähialueeltaan.

- HINTA on pakollinen tieto kaikissa muissa myyntiosioissa, paitsi Tallin tyhjennys/Purkuautot -osiossa.

- Ilmoita toivottu yhteydenottotapa (esim. privaviesti, puhelin, sähköposti, tms)

- Jos tunnet tarvetta kertoa lisää, muuttaa hintaa, lisäillä kuvia tai muuten muuttaa ilmoitusta ennen 2 viikon uppausaikaa, niin se tehdään editoimalla aiempaa viestiä/viestejä!

- Jos tavarasta on jo ilmoitus foorumilla, voi olemassa olevaa ilmoitusta uppailla sääntöjen puitteisssa. Uuden ilmoituksen tekeminen samasta tavarasta on kielletty.

- Muiden käyttäjien foorumilla olevien ilmoitusten kaikenlainen kommentointi omassa ilmoituksessa on kielletty, koski se esim. hintaa tai laatua.

- Huuto.netin jne. foorumin ulkoisten huutokauppakohteiden ilmoittaminen on tällä foorumilla KIELLETTY.

- Yksityishenkilö saa myydä vain omistuksessaan olevaa tavaraa. Tavaran välitys on kielletty.

- Vinkki: Jos saat paljon samoja kysymyksiä yksityisviesitllä tms, niin kannattanee lisätä vastaus ilmoitukseen (Opettaa vastaisuudessakin kertomaan myytävästä artikkelista paremmin).

Osat ja tarvikkeet:
- Yhdellä henkilöllä saa olla max. 5 ilmoitusta. Mikäli tavaraa on enemmän, tulee tehdä uusi ilmoitus "Tallin tyhjennys / Purkuautot"-osastolle ja merkitä Osat ja tarvikkeet -puolen ilmoitukset poistettaviksi (samalla tavalla kuin myydyissä, eli uppaus ja ilmoituksen otsikkoon "voi poistaa")

Tallin tyhjennys / purkuautot:
- Tallin tyhjennykset / Purkuautot -osio on tarkoitettu ilmoituksille, joissa myydään kuusi (6) tai useampi artikkeli samassa ilmoituksessa. Koskee myös yhden tuotteen massamyyntiä. Esim. teholastut, puslat tai muut, joita tehdään menekin mukaan.

- Purkuautoa ilmoittaessa kannattaa mainita VIN-koodi tai varustelista. Mikäli kyseisiä tietoja ei ole saatavilla, kannattaa mainita ainakin auton mallimerkintä, vuosimalli (kk/vvvv), auton väri, kilometrilukema, tärkeimmät varusteet. Tämä vähentää turhien kyselyiden määrää sekä parantaa hakukoneen tarkkuutta.

- Tallin tyhjennykset / purkuautot -osiossa muut voivat kysyä myytävistä artikkeleista. Myyjä voi heti vastata kysymyksiin, mutta kaikki "uppailu" on kiellettyä. HUOM. Tätä valvotaan! (Siis 2 viikon välein saa uppailla, mutta esim. tavaroiden lisäys ja poisto tehdään editoimalla tai odotetaan 2 viikkoa edellisestä omasta postauksesta. Kysymykseen saa vastata heti ja siitä alkaa uusi 2 viikon odotus uppaukseen, jos ei tule uusia kysymyksiä vastattavaksi).

Renkaat ja vanteet:
- Kun myytte vanteita ja renkaita, ilmoittakaa selvästi niiden tiedot jo otsikossa!

- Vanteilla on useita mitattavia suureita, näistä varmasti tärkeimmät ovat vannekoko sekä pulttijako. Yleensä ostaja tarvitsee myös niistä muuta tietoa kuten: vanteen leveys, ET-arvo sekä keskireiän halkaisija. Mikäli et näitä tiedä, kerro ainakin (ja mielellään joka tapauksessa) missä autossa vanteet on olleet alla! Tämä koskee jokaista myynti-ilmoitusta.

- Renkaista sen verran myös, että muistakaa mainita tietysti renkaiden koko mutta myös missä kunnossa ne ovat ja ovatko tasaisesti kuluneet. Nämä ovat tärkeimpiä tietoja rengaskaupoissa.

- Vannekoon ilmoitus mielellään esim. 18t, ei 18" koska foorumin haku ei ymmärrä tuota "hipsua".

HUOM! Muiden ilmoituksiin ei saa mennä kirjoittamaan mitään (pl. tallin tyhjennys -puoli). Ilmoituksen muokkauksen lisäksi myyjän on sallittu aikaisintaan kahden (2) viikon välein kirjoittaa lisätietoa uudella viestillä samaan ilmoitukseen, jolloin ilmoitus samalla uppaantuu. Koska uppaus on vapaaehtoista, pidempi aikaväli edellisten uppausten välillä ei oikeuta tekemään seuraavaa uppausta aiemmin. Jää siis myyjän vastuulle tehdä sellainen ilmoitus, joka jättää mahdollisimman vähän kysyttävää. Kaikki yhteydenotot siis suoritetaan ilmoitusten ulkopuolella yksityisviesteillä, sähköpostilla, Puhelimella tms. MUISTA ILMOITTAA YHTEYSTIEDOT!

Myydyn tavaran ilmoituksen saa upata aiemmin, jotta ylläpito voi poistaa ilmoituksen. Editoi samalla myös otsikkoon "myyty".

Sääntöjä rikkovat ilmoitukset voidaan poistaa ilman erillistä ilmoitusta. Myös käyttäjän sulkeminen pois foorumilta (bannaus) on mahdollista, jos käyttäjä rikkoo ilmoitussääntöjä toistuvasti.

Kannattaa välillä lukaista tätä infoa, pieniä lisäyksiä todennäköisesti tulee. Jos jotain jäi epäselväksi, kysy!

Ammattimainen myynti ei kuulu foorumin myyntipuolelle (pois lukien Yritykset-osio), vaikka se tapahtuisikin yksityishenkilönä. Tällaisessa tapauksessa oikea paikka on Yritykset-osio, jonne voi hankkia tunnukset täältä. Ammattimaisuuden rajat määrittelee BTCF:n hallitus. Yleislinjana tähän asiaan: signaturessa saa mainostaa vapaasti, mutta esim. kaikki palvelut ovat sellaisia, että niitä saa mainostaa vain yrityspuolella.

SHORT VERSION IN ENGLISH:
-Price and location of the items must be included in the ad, except topics in the "Tallintyhjennys/Purkuautot"-section (area for parting out cars/clearing the garage-sales), where only the location is obligatory.
-Max. 5 ads/topics in parts sale and max 5 parts in each ad. If you have more parts for sale, make an ad to the "Tallintyhjennys/Purkuautot" section and list all parts to that topic.
-Topic may be bumped every 2 weeks, not sooner! Make other updates to the thread by editing existing posts. Exception: Answering to the questions is allowed sooner in "Tallintyhjennys/Purkuautot" section. Answering the question will then start a new 2 week period before upping is allowed.
-Companies / professional part dealers may only put up ads in the Yritykset-section.
-Repeated violations to these rules will earn the user a ban.
See more
See less

Race.fi: Vanteet ja renkaat

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Race Performance Oy
    Bimmer Fanatic
    • Apr 2009
    • 640
    • Pornainen

    #16
    Racelta löydät paljon erilaisia vanteita

    Meidän kautta löydät laadukkaat ja tietenkin hienot alumiinivanteet käytännössä mihin tahansa autoon. Vanteita löytyy muun muassa Japan Racing, Ultralite, Rota ja XXR merkeiltä, useimmat mallit saadaan toimiteltua lähtökohtaisesti muutamassa päivässä.



    Olemme listanneet alumiinivanteet verkkokaupaan helposti haettavaksi, eli esimerkiksi Japan Racing ja Rota vanteet on listattu mallin perusteella ja itse tuotteesta pystyy valitsemaan sopivat specsit (jako, leveys yms). Kauttamme on saatavilla runsaasti myös muita merkkejä, joita ei ole vielä lisätty verkkoon tuotteeksi. Esimerkiksi saamme toimiteltua XXR ja Ultraliten kaikkia saatavilla olevia malleja nopeastikkin ja vielä fiksuun hintaan.

    Vanteiden toimitusaika ei usein päätä huimaa: XXR, Ultralite, Rota ja Japan Racing vanteet matkaavat joko meille tai suoraan asiakkaalle alle viikossa, tarkemmin ottaen yleensä noin 2-4 arkipäivässä lähetyksestä. Vanteiden kaveriksi löydät meiltä myös sopivat renkaat sekä pyöränpultit ja mutterit, jotka sopivat ahtaisiinkin väleihin. Pultit ja mutterit löytyvät pääosin aina omasta varastosta, esimerkiksi sisäkantaisia pyöränmuttereita löytyy kaikissa väreissä useampi sarja.

    Vanteet ja oheistarvikkeet verkkokaupassa:
    »» Race.fi: Alumiinivanteet ja tarvikkeet

    Vannevalitsin (syötä tiedot, niin valitsin näyttää kaikki saatavilla olevat vanteet):
    »» Race.fi: Vannevalitsin

    Laskuvaihtoehdot racella:
    Collector: jopa 60 pv korotonta maksuaikaa 2.95€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
    Jousto: 14 pv maksuaikaa, 2.90€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
    Mash: vähintään 14 pv maksuaikaa, ei kuluja. Saatavilla myymälässä.
    Kaikki laskutustavat voi myös muuttaa osamaksuksi. Lisätietoja maksutavoista: Race.fi: Maksutavat

    Hauskaa torstaita!
    - Riku / Race.Fi
    Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
    Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
    Bmw viritysosat
    Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

    Suomen halvimmat Quaife lukot!

    Comment

    • Race Performance Oy
      Bimmer Fanatic
      • Apr 2009
      • 640
      • Pornainen

      #17
      Vannevalitsimella sopiva kesävanne löytyy hetkessä

      Vannevalitsimella sopivan kokoisten ja väristen vanteiden löytäminen käy muutamalla klikkauksella. Valitse vain halkaisija, leveys, pulttijako ja/tai et. Lisäksi vanteita voi myös suodattaa eri vannemerkeillä, esimerkiksi Rota, JR tai XXR.



      Vannevalitsimella löydät sopivan kokoiset vanteet helposti, sillä karkeasti 150 vanneartikkelin selaaminen yksitellen ei vain ole järkevää jos kokotiedot ovat tiedossa. Vanteita pystyy selaamaan edelleen myös vanhaan tuttuun tapaan, eli tuotemerkkien tai tuoteartikkeleiden kautta Lähtökohtaisesti kaikkia saatavilla olevia vannemalleja on reilusti keskusvarastolla, jolloin toimitusaika jää jopa alle viikkoon.

      Ajoimme noin viikko sitten uudet Japan Racing listat sisään, eli kaikista uusimmatkin mallit löytyvät nyt verkkokaupasta. Rotat ovat työn alla ja uusi lista uusien mallien kera putkahtaa verkkokauppaan ihan lähitulevaisuudessa. Vannetilauksien mukana toimitetaan soviterenkaat vanteiden lisäksi ja Rota vanteissa lähetykseen kuuluu myös pultit/mutterit, mikäli auton specsit on lisätty tilausvaiheessa.

      Vannevalitsimeen pääsee klikkaamalla banneria tai sitten tästä:
      »» Race.fi: Vannevalitsin

      Laskuvaihtoehdot racella:
      Collector: jopa 60 pv korotonta maksuaikaa 2.95€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
      Jousto: 14 pv maksuaikaa, 2.90€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
      Mash: vähintään 14 pv maksuaikaa, ei kuluja. Saatavilla myymälässä.
      Kaikki laskutustavat voi myös muuttaa osamaksuksi. Lisätietoja maksutavoista: Race.fi: Maksutavat

      Mahtavaa Torstaita!
      Riku / Race.Fi
      Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
      Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
      Bmw viritysosat
      Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

      Suomen halvimmat Quaife lukot!

      Comment

      • Race Performance Oy
        Bimmer Fanatic
        • Apr 2009
        • 640
        • Pornainen

        #18
        Rengasvalitsimella löydät sopivat renkaat yli 12000kpl valikoimasta!

        Julkaistiin tässä taannoin rengasvalitsin yli 12.000 renkaan edullisella valikoimalla! Renkaiden löytäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa, nimittäin sopivien renkaiden ostaminen on näin iisiä: Valitse haluamasi halkaisija, tyyppi, leveys, profiili ja valitsin näyttää kaikki vaihtoehdot hakemillasi spekseillä!



        Racen rengasvalitsin palveluksessasi!
        » Erittäin kattava valikoima, noin 12500 rengasta
        » Voit selata tuotteita hinnan tai merkin perustella, esim. halvin ensin
        » Kattavat hakuominaisuudet mittatiedoilla
        » Voi hakea myös märkäpidolla ja vierintävastuksella
        » Toimimme yhteistyössä Suomen suurimpien rengastukkureiden kanssa, hyvä saatavuus ja nopea toimitus
        » Myös pakettiauton renkaat kovemmalla kantavuudella ja moposta traktoriin (Off-road, raskaskalusto ja hyötyajoneuvot)
        » Edulliset hinnat, myydään volyymilla jolloin ne pysyvät fiksuna
        » Hinnat sisältävät ALVin ja toimituksen

        Pistä kesärenkaat tilaukseen, tai kysy myynnistämme lisää jos tarvitset apuja!

        »» Race.Fi: Rengasvalitsin, henkilöautojen kesärenkaat

        Rengasvalitsin nopeuttaa sopivien renkaiden löytämistä runsaasti, sillä 107 rengasartikkelin selaaminen sivu kerrallaan ei palvele oikeastaan ketään, varsinkaan silloin kun speksit ovat tiedossa. Toki rengastarjontaa pääsee selaamaan ilman valitsintakin tuotemerkkien tai artikkeileiden kautta, mutta tämä onnistuu myös rengasvalitsimella kun et yksinkertaisesti valitse mitään.

        Lasku/Osamaksu
        Meiltä löydät myös joustavat osamaksu- ja laskuvaihtoehdot:
        Collector: jopa 60 pv korotonta maksuaikaa 2.95€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
        Jousto: 14 pv maksuaikaa, 2.90€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
        Mash: vähintään 14 pv maksuaikaa, ei kuluja. Saatavilla myymälässä.
        Lisätietoja maksutavoista: Race.fi: Maksutavat

        Mukavaa päivänjatkoa!
        - Riku / Race.Fi
        Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
        Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
        Bmw viritysosat
        Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

        Suomen halvimmat Quaife lukot!

        Comment

        • Race Performance Oy
          Bimmer Fanatic
          • Apr 2009
          • 640
          • Pornainen

          #19
          Vannevalitsimella sopivat vanteet yli 4000kpl valikoimasta!

          Verkkokauppaan tuli juuri vannevalikoimaa lisää 663 vanteen voimin! Yhteensä vanteita löytyy nyt verkkokaupasta noin 4000 kappaletta, eli nyt on mistä valita



          Vannevalitsin pähkinänkuoressa:
          » Hintoihin sisältyy rahti, vannesarja toimitetaan ilmaiseksi
          » Kattavat hakuominaisuudet
          » Saatavilla noin 4000 erilaista vannetta
          » Voit selata vanteita myös hinnan perusteella, esim. halvin ensin
          » Vanteiden mukana toimitetaan veloituksetta soviterenkaat ja Rota vanteissa pultit/mutterit
          » Saat samasta talosta myös renkaat (saatavilla yli 12500 kappaletta)
          » Kattava valikoima asennustarpeita, kuten muttereita, pultteja ja spacereita
          » Suuret varastot Euroopassa, nopea toimitus

          »» Race.Fi: Vannevalitsin

          Vanteiden kanssahan tarvitaan tietenkin renkaat, niitä löytyy reippaat kaksitoista tuhatta - tästä pääsee tsiigaamaan:
          »» Race.Fi: Rengasvalitsin

          Lasku/Osamaksu
          Meiltä löytyy verkkokaupasta myös joustavat osamaksu- ja laskuvaihtoehdot:
          Collector: jopa 60 pv korotonta maksuaikaa 2.95€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
          Jousto: 14 pv maksuaikaa, 2.90€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
          Mash: vähintään 14 pv maksuaikaa, ei kuluja. Saatavilla myymälässä.
          Lisätietoja maksutavoista: Race.fi: Maksutavat

          Mukavaa päivänjatkoa!
          - Riku / Race.Fi
          Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
          Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
          Bmw viritysosat
          Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

          Suomen halvimmat Quaife lukot!

          Comment

          • Race Performance Oy
            Bimmer Fanatic
            • Apr 2009
            • 640
            • Pornainen

            #20
            Race.Fi: Rengas ja vannevalitsimet

            Rengasvalitsimella pääset selaamaan yli 12.000 renkaan edullista valikoimalla ja vannevalitsimella yli 4000 toinen toistaan mageampaa kiekkoa! Kaikkea on lähtökohtaisesti saatavilla nopeasti, useat renkaat ja vanteet jopa seuraavaksi arkipäiväksi.



            Tehtiin simppelit listaukset jossa esitellään molemmat valitsimet pähkinänkuoressa:

            Racen rengasvalitsin palveluksessasi!
            » Erittäin kattava valikoima, noin 12500 rengasta
            » Voit selata tuotteita hinnan tai merkin perustella, esim. halvin ensin
            » Kattavat hakuominaisuudet mittatiedoilla
            » Voi hakea myös märkäpidolla ja vierintävastuksella
            » Toimimme yhteistyössä Suomen suurimpien rengastukkureiden kanssa, hyvä saatavuus ja nopea toimitus
            » Myös pakettiauton renkaat kovemmalla kantavuudella ja moposta traktoriin (Off-road, raskaskalusto ja hyötyajoneuvot)
            » Edulliset hinnat, myydään volyymilla jolloin ne pysyvät fiksuna
            » Hinnat sisältävät ALVin ja toimituksen

            Pistä kesärenkaat tilaukseen, tai kysy myynnistämme lisää jos tarvitset apuja!

            »» Race.Fi: Rengasvalitsin, henkilöautojen kesärenkaat



            Vannevalitsin pähkinänkuoressa:
            » Kattavat hakuominaisuudet
            » Saatavilla myös järeämpiä vanteita Off-road käyttöön
            » Voit selata vanteita myös hinnan perusteella, esim. halvin ensin
            » Vanteiden mukana toimitetaan veloituksetta soviterenkaat ja Rota vanteissa pultit/mutterit
            » Saat samasta talosta myös renkaat (saatavilla yli 12500 kappaletta)
            » Kattava valikoima asennustarpeita, kuten muttereita, pultteja ja spacereita
            » Suuret varastot Euroopassa, nopea toimitus

            »» Race.Fi: Vannevalitsin

            Suolaista?
            Jos Michelinin pilotsportit ja Concaverit –yhdistelmä rasittaa lompakkoa liikaa paljon kerralla maksettavaksi, löytyy verkkokaupasta myös joustavat osamaksu- ja laskuvaihtoehdot:
            Collector: jopa 60 pv korotonta maksuaikaa 2.95€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
            Jousto: 14 pv maksuaikaa, 2.90€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
            Mash: vähintään 14 pv maksuaikaa, ei kuluja. Saatavilla myymälässä.
            Lisätietoja maksutavoista: Race.fi: Maksutavat

            Mukavaa päivänjatkoa!
            - Riku / Race.Fi
            Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
            Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
            Bmw viritysosat
            Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

            Suomen halvimmat Quaife lukot!

            Comment

            • Race Performance Oy
              Bimmer Fanatic
              • Apr 2009
              • 640
              • Pornainen

              #21
              Katsaus Japan Racing vanteisiin

              Tehtiin katsausta Japan Racing vannevalikoimaan ja tästä löytyisi kaikki tällä hetkellä löytyvät mallit. Linkin takaa löydät vielä tarkemmat tiedot vanteista, eli esimerkiksi värivaihtoehdot ja saatavilla olevat jaot.



              JR-10
              Vannehalkaisijat: 15-19"
              Leveydet: 7-10.5"
              »» Race.Fi: Japan Racing JR-10

              JR-3
              Vannehalkaisijat: 15-19"
              Leveydet: 7-10.5"
              »» Race.Fi: Japan Racing JR-3

              JR-5
              Vannehalkaisijat: 15-18"
              Leveydet: 7-10.5"
              »» Race.Fi: Japan Racing JR-5

              JR-6
              Vannehalkaisijat: 15-16"
              Leveydet: 7-9"
              »» Race.Fi: Japan Racing JR-6

              JR-9
              Vannehalkaisijat: 15-18"
              Leveydet: 7-10"
              »» Race.Fi: Japan Racing JR-9

              JR-11
              Vannehalkaisijat: 15-20"
              Leveydet: 7-10.5"
              »» Race.Fi: Japan Racing JR-11

              JR-12
              Vannehalkaisijat: 15-18"
              Leveydet: 7.5-10"
              »» Race.Fi: Japan Racing JR-12

              JR-14
              Vannehalkaisijat: 15-18"
              Leveydet: 8-9.5"
              »» Race.Fi: Japan Racing JR-14

              JR-15
              Vannehalkaisijat: 15-19"
              Leveydet: 8-10"
              »» Race.Fi: Japan Racing JR-16

              JR-16
              Vannehalkaisijat: 18-19"
              Leveydet: 8.5-10"
              »» Race.Fi: Japan Racing JR-16

              JR-17
              Vannehalkaisijat: 18"
              Leveydet: 8.5-9.5"
              »» Race.Fi: Japan Racing JR-17

              JR-18
              Vannehalkaisijat: 16-19"
              Leveydet: 7-10.5"
              »» Race.Fi: Japan Racing JR-18

              JR-19
              Vannehalkaisijat: 14-16"
              Leveydet: 7-10.5"
              »» Race.Fi: Japan Racing JR-19

              JR-20
              Vannehalkaisijat: 18-20"
              Leveydet: 8.5-11"
              »» Race.Fi: Japan Racing JR-20

              JR-21
              Vannehalkaisijat: 17-20"
              Leveydet: 7-11"
              »» Race.Fi: Japan Racing JR-21

              JR-22
              Vannehalkaisijat: 17-19"
              Leveydet: 7-9.5"
              »» Race.Fi: Japan Racing JR-22

              JR-23
              Vannehalkaisijat: 16-19"
              Leveydet: 7-9.5
              »» Race.Fi: Japan Racing JR-23

              TF-2
              Vannehalkaisijat: 15"
              Leveydet: 7.5"
              »» Race.Fi: Japan Racing TF-2

              JR-24
              Vannehalkaisijat: 18-19"
              Leveydet: 8.5-9.5"
              »» Race.Fi: Japan Racing JR-24

              JR-25
              Vannehalkaisijat: 18-19"
              Leveydet: 8.5-9.5"
              »» Race.Fi: Japan Racing JR-25

              JR-26
              Vannehalkaisijat: 15-16"
              Leveydet: 8-9"
              »» Race.Fi: Japan Racing JR-26

              JR-27
              Vannehalkaisijat: 18"
              Leveydet: 8.5-9.5"
              »» Race.Fi: Japan Racing JR-27

              JR-28
              Vannehalkaisijat: 17-19"
              Leveydet: 8-9.5"
              »» Race.Fi: Japan Racing JR-28

              JR-29
              Vannehalkaisijat: 15-19"
              Leveydet: 7-10.5"
              »» Race.Fi: Japan Racing JR-29

              JR-30
              Vannehalkaisijat: 18-20"
              Leveydet: 8.5-10"
              »» Race.Fi: Japan Racing JR-30

              JR-31
              Vannehalkaisijat: 15"
              Leveydet: 7.5"
              »» Race.Fi: Japan Racing JR-31

              JR-32]
              Vannehalkaisijat: 18"
              Leveydet: 8.5-10.5"
              »» Race.Fi: Japan Racing JR-32

              JR-7
              Vannehalkaisijat: 15-18"
              Leveydet: 7-10.5"
              »» Race.Fi: Japan Racing JR-7

              JR-33
              Vannehalkaisijat: 19-20"
              Leveydet: 8.5-10.5"
              »» Race.Fi: Japan Racing JR-33

              JR-34
              Vannehalkaisijat: 19-20"
              Leveydet: 8.5-10.5"
              »» Race.Fi: Japan Racing JR-34

              JR-35
              Vannehalkaisijat: 19"
              Leveydet: 8.5-9.5"
              »» Race.Fi: Japan Racing JR-35

              JRX1
              Vannehalkaisijat: 17-20"
              Leveydet: 8-9"
              »» Race.Fi: Japan Racing JRX1

              JRX2
              Vannehalkaisijat: 17-20"
              Leveydet: 8-9"
              »» Race.Fi: Japan Racing JRX2

              JRX3
              Vannehalkaisijat: 17-20"
              Leveydet: 8.5-9.5"
              »» Race.Fi: Japan Racing JRX3

              JRX4
              Vannehalkaisijat: 16-20"
              Leveydet: 8.5-9"
              »» Race.Fi: Japan Racing JRX4

              JRX5
              Vannehalkaisijat: 18-20"
              Leveydet: 9"
              »» Race.Fi: Japan Racing JRX5

              JRX6
              Vannehalkaisijat: 18-20"
              Leveydet: 9-9.5"
              »» Race.Fi: Japan Racing JRX6

              JRX7
              Vannehalkaisijat: 17-20"
              Leveydet: 9"
              »» Race.Fi: Japan Racing JRX7

              JRX8
              Vannehalkaisijat: 17-20"
              Leveydet: 9-12"
              »» Race.Fi: Japan Racing JRX8

              Laskuvaihtoehdot racella:
              Collector: jopa 60 pv korotonta maksuaikaa 2.95€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
              Jousto: 14 pv maksuaikaa, 2.90€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
              Mash: vähintään 14 pv maksuaikaa, ei kuluja. Saatavilla myymälässä.
              Kaikki laskutustavat voi myös muuttaa osamaksuksi. Lisätietoja maksutavoista: Race.fi: Maksutavat

              Mukavaa päivänjatkoa!
              - Riku / Race.Fi
              Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
              Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
              Bmw viritysosat
              Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

              Suomen halvimmat Quaife lukot!

              Comment

              • Race Performance Oy
                Bimmer Fanatic
                • Apr 2009
                • 640
                • Pornainen

                #22
                Katsaus Rota vanteisiin

                Tehtiin katsausta Rotan vannevalikoimaan ja tästä löytyisi kaikki tällä hetkellä löytyvät mallit. Linkin takaa löydät vielä tarkemmat tiedot vanteista, eli esimerkiksi värivaihtoehdot ja saatavilla olevat jaot. Halkaisijat, leveydet ja ET on listattu tähän kirjoitukseen kuvien alle:



                Flashback
                Vannehalkaisijat: 15"
                Leveydet: 7"
                ET: 40
                »» Race.Fi: Rota Flashback


                Fight8
                Vannehalkaisijat: 16"
                Leveydet: 7"
                ET: 40
                »» Race.Fi: Rota Fight8


                Fight
                Vannehalkaisijat: 16-18"
                Leveydet: 7-9.5"
                ET: 30-50
                »» Race.Fi: Rota Fight


                D2EX
                Vannehalkaisijat: 18"
                Leveydet: 9.5-10"
                ET: 38
                »» Race.Fi: Rota D2EX


                D154
                Vannehalkaisijat: 16-18"
                Leveydet: 8-9"
                ET: 20-45
                »» Race.Fi: Rota D154


                Boost
                Vannehalkaisijat: 16-18"
                Leveydet: 8-10"
                ET: 35-48
                »» Race.Fi: Rota Boost


                Blitz
                Vannehalkaisijat: 17"
                Leveydet: 7.5-8"
                ET: 35-45
                »» Race.Fi: Rota Blitz


                GTR
                Vannehalkaisijat: 17-19"
                Leveydet: 7.5-10"
                ET: 12-48
                »» Race.Fi: Rota GTR


                EG6
                Vannehalkaisijat: 16"
                Leveydet: 7"
                ET: 35
                »» Race.Fi: Rota EG6


                Speciale
                Vannehalkaisijat: 15"
                Leveydet: 7"
                ET: 20-35
                »» Race.Fi: Rota Speciale


                Pro R
                Vannehalkaisijat: 18-19"
                Leveydet: 8.5-10"
                ET: 20-50
                »» Race.Fi: Rota Pro R


                TBT
                Vannehalkaisijat: 15"
                Leveydet: 8"
                ET: 0
                »» Race.Fi: Rota TBT


                Strike
                Vannehalkaisijat: 15-18"
                Leveydet: 7.5-9.5"
                ET: 20-44
                »» Race.Fi: Rota Strike


                SS10
                Vannehalkaisijat: 17-18"
                Leveydet: 7.5-9.5"
                ET: 35-50
                »» Race.Fi: Rota SS10


                RSS
                Vannehalkaisijat: 17"
                Leveydet: 7.5-8"
                ET: 30-42
                »» Race.Fi: Rota RSS


                Reeve
                Vannehalkaisijat: 18"
                Leveydet: 8.5-10"
                ET: 20-42
                »» Race.Fi: Rota Reeve


                Recce
                Vannehalkaisijat: 17-20"
                Leveydet: 7.5-9"
                ET: 35-42
                »» Race.Fi: Rota Recce


                R20
                Vannehalkaisijat: 15"
                Leveydet: 6"
                ET: 29
                »» Race.Fi: Rota R20


                P1R
                Vannehalkaisijat: 18
                Leveydet: 9.5"
                ET: 12-38
                »» https://www.race.fi/fi/product/45816a/rota-p1r]Race.Fi: Rota P1R[/url]


                Spec 8
                Vannehalkaisijat: 15"
                Leveydet: 7"
                ET: 35
                »» Race.Fi: Rota Spec 8


                AR10
                Vannehalkaisijat: 19"
                Leveydet: 8.5"
                ET: 44
                »» Race.Fi: Rota AR10


                Wired
                Vannehalkaisijat: 15"
                Leveydet: 9"
                ET: 0
                »» Race.Fi: Rota Wired


                FF02
                Vannehalkaisijat: 19"
                Leveydet: 10"
                ET: 37-43
                »» Race.Fi: Rota FF02


                FF01
                Vannehalkaisijat: 19"
                Leveydet: 8.5"
                ET: 33-45
                »» Race.Fi: Rota FF01


                GTR-D
                Vannehalkaisijat: 18"
                Leveydet: 9.5-12"
                ET: 0-35
                »» Race.Fi: Rota GTR-D


                Zero
                Vannehalkaisijat: 15"
                Leveydet: 7-8"
                ET: 10-35
                »» Race.Fi: Rota Zero


                Track R
                Vannehalkaisijat: 15"
                Leveydet: 7"
                ET: 40
                »» Race.Fi: Rota Track R


                Torque
                Vannehalkaisijat: 15-18"
                Leveydet: 6.5-9.5"
                ET: 12-48
                »» Race.Fi: Rota Torque


                Titan
                Vannehalkaisijat: 17-18"
                Leveydet: 7.5-9.5"
                ET: 20-45
                »» Race.Fi: Rota Titan


                Slip
                Vannehalkaisijat: 15-18"
                Leveydet: 7-10.5"
                ET: 12-48
                »» Race.Fi: Rota Slip


                BM8
                Vannehalkaisijat: 15"
                Leveydet: 7-9"
                ET: 0-35
                »» Race.Fi: Rota BM8


                SDR
                Vannehalkaisijat: 17"
                Leveydet: 7.5"
                ET: 48
                »» Race.Fi: Rota SDR


                MC3
                Vannehalkaisijat: 18"
                Leveydet: 8.5-9"
                ET: 35-45
                »» Race.Fi: Rota MC3


                RT5
                Vannehalkaisijat: 17-18"
                Leveydet: 8.5-10"
                ET: 20-44
                »» Race.Fi: Rota RT5


                RM200
                Vannehalkaisijat: 18"
                Leveydet: 9-9.5"
                ET: 23-40
                »» Race.Fi: Rota RM200


                RKR
                Vannehalkaisijat: 15-17"
                Leveydet: 8-9.5"
                ET: -10 - +10
                »» Race.Fi: Rota RKR


                RBX
                Vannehalkaisijat: 17"
                Leveydet: 9-9.5"
                ET: -13 - -19
                »» Race.Fi: Rota RBX


                RBR
                Vannehalkaisijat: 16-17"
                Leveydet: 8-8.5"
                ET: 4-10
                »» Race.Fi: Rota RBR


                RB
                Vannehalkaisijat: 13-17"
                Leveydet: 7-8"
                ET: 4-45
                »» Race.Fi: Rota RB


                PWR
                Vannehalkaisijat: 18-19"
                Leveydet: 8.5-10"
                ET: 20-42
                »» Race.Fi: Rota PWR


                OSMesh
                Vannehalkaisijat: 15"
                Leveydet: 7-8"
                ET: 20-30
                »» Race.Fi: Rota OSMesh


                MXR
                Vannehalkaisijat: 17-18"
                Leveydet: 7.5-11"
                ET: 8-45
                »» Race.Fi: Rota MXR


                Kyusha
                Vannehalkaisijat: 15-17"
                Leveydet: 7-9.5"
                ET: 0-38
                »» Race.Fi: Rota Kyusha


                K7
                Vannehalkaisijat: 15"
                Leveydet: 9"
                ET: 36
                »» Race.Fi: Rota K7


                GT3
                Vannehalkaisijat: 16-17"
                Leveydet: 7-7.5"
                ET: 45
                »» Race.Fi: Rota GT3


                Grid-V
                Vannehalkaisijat: 15-17"
                Leveydet: 7-9"
                ET: 0-20
                »» Race.Fi: Rota Grid-V


                Grid
                Vannehalkaisijat: 15-19"
                Leveydet: 7-10.5"
                ET: 10-48
                »» Race.Fi: Rota Grid


                Gravel
                Vannehalkaisijat: 18"
                Leveydet: 8.5"
                ET: 48
                »» Race.Fi: Rota Gravel


                GRA
                Vannehalkaisijat: 17-18"
                Leveydet: 7.5"
                ET: 48
                »» Race.Fi: Rota GRA


                Force
                Vannehalkaisijat: 17-18"
                Leveydet: 7.5-10.5"
                ET: 20-48
                »» Race.Fi: Rota Force

                Laskuvaihtoehdot racella:
                Collector: jopa 60 pv korotonta maksuaikaa 2.95€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
                Jousto: 14 pv maksuaikaa, 2.90€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
                Mash: vähintään 14 pv maksuaikaa, ei kuluja. Saatavilla myymälässä.
                Kaikki laskutustavat voi myös muuttaa osamaksuksi. Lisätietoja maksutavoista: Race.fi: Maksutavat

                Mukavaa päivänjatkoa!
                - Riku / Race.Fi
                Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
                Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
                Bmw viritysosat
                Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

                Suomen halvimmat Quaife lukot!

                Comment

                • Race Performance Oy
                  Bimmer Fanatic
                  • Apr 2009
                  • 640
                  • Pornainen

                  #23
                  Race.Fi: Vannevalitsin

                  Vannevalitsimella pääset selaamaan yli 4000 toinen toistaan mageampaa kiekkoa! Kaikkea on lähtökohtaisesti saatavilla nopeasti, vannesarjat toimitellaan suoraan Euroopasta noin viikossa.



                  Vannevalitsin pähkinänkuoressa:
                  » Kattavat hakuominaisuudet
                  » Saatavilla myös järeämpiä vanteita Off-road käyttöön
                  » Voit selata vanteita myös hinnan perusteella, esim. halvin ensin
                  » Vanteiden mukana toimitetaan veloituksetta soviterenkaat ja Rota vanteissa pultit/mutterit
                  » Saat samasta talosta myös renkaat (saatavilla yli 12500 kappaletta)
                  » Kattava valikoima asennustarpeita, kuten muttereita, pultteja ja spacereita
                  » Suuret varastot Euroopassa, nopea toimitus

                  »» Race.Fi: Vannevalitsin

                  Vanteiden lisäksi tarvitaan tietty renkaat, pistä kesärenkaat tilaukseen, tai kysy myynnistämme lisää jos tarvitset apuja![/i]
                  »» Race.Fi: Rengasvalitsin, henkilöautojen kesärenkaat

                  Suolaista?
                  Jos Michelinin pilotsportit ja Concaverit –yhdistelmä rasittaa lompakkoa liikaa paljon kerralla maksettavaksi, löytyy verkkokaupasta myös joustavat osamaksu- ja laskuvaihtoehdot:
                  Collector: jopa 60 pv korotonta maksuaikaa 2.95€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
                  Jousto: 14 pv maksuaikaa, 2.90€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
                  Mash: vähintään 14 pv maksuaikaa, ei kuluja. Saatavilla myymälässä.
                  Lisätietoja maksutavoista: Race.fi: Maksutavat

                  Mukavaa päivänjatkoa!
                  - Riku / Race.Fi
                  Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
                  Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
                  Bmw viritysosat
                  Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

                  Suomen halvimmat Quaife lukot!

                  Comment

                  • Race Performance Oy
                    Bimmer Fanatic
                    • Apr 2009
                    • 640
                    • Pornainen

                    #24
                    Racen rengas ja vannevalitsin

                    Rengasvalitsimella pääset selaamaan yli 12.000 renkaan edullista valikoimaa ja vannevalitsimella taas yli 4000 toinen toistaan mageampia kiekkoja! Kaikkea on lähtökohtaisesti saatavilla nopeasti, useat renkaat ja vanteet jopa seuraavaksi arkipäiväksi. Päivitimme aikasemmin tänään vanteiden saatavuuksia uusilla listoilla, eli poistuneita poistui ja uusia malleja tuli tilalle.



                    Tehtiin simppelit listaukset jossa esitellään molemmat valitsimet pähkinänkuoressa:

                    Racen rengasvalitsin palveluksessasi!
                    » Erittäin kattava valikoima, noin 12500 rengasta
                    » Voit selata tuotteita hinnan tai merkin perustella, esim. halvin ensin
                    » Kattavat hakuominaisuudet mittatiedoilla
                    » Voi hakea myös märkäpidolla ja vierintävastuksella
                    » Toimimme yhteistyössä Suomen suurimpien rengastukkureiden kanssa, hyvä saatavuus ja nopea toimitus
                    » Myös pakettiauton renkaat kovemmalla kantavuudella ja moposta traktoriin (Off-road, raskaskalusto ja hyötyajoneuvot)
                    » Edulliset hinnat, myydään volyymilla jolloin ne pysyvät fiksuna
                    » Hinnat sisältävät ALVin ja toimituksen

                    Pistä renkaat tilaukseen, tai kysy myynnistämme lisää jos tarvitset apuja!

                    »» Race.Fi: Rengasvalitsin, henkilöautojen kesärenkaat



                    Vannevalitsin pähkinänkuoressa:
                    » Kattavat hakuominaisuudet
                    » Saatavilla myös järeämpiä vanteita Off-road käyttöön
                    » Voit selata vanteita myös hinnan perusteella, esim. halvin ensin
                    » Vanteiden mukana toimitetaan veloituksetta soviterenkaat ja Rota vanteissa pultit/mutterit
                    » Saat samasta talosta myös renkaat (saatavilla yli 12500 kappaletta)
                    » Kattava valikoima asennustarpeita, kuten muttereita, pultteja ja spacereita
                    » Suuret varastot Euroopassa, nopea toimitus

                    »» Race.Fi: Vannevalitsin

                    Suolaista?
                    Jos Michelinin pilotsportit ja Concaverit –yhdistelmä rasittaa lompakkoa liikaa paljon kerralla maksettavaksi, löytyy verkkokaupasta myös joustavat osamaksu- ja laskuvaihtoehdot:
                    Collector: jopa 60 pv korotonta maksuaikaa 2.95€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
                    Jousto: 14 pv maksuaikaa, 2.90€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
                    Mash: vähintään 14 pv maksuaikaa, ei kuluja. Saatavilla myymälässä.
                    Lisätietoja maksutavoista: Race.fi: Maksutavat

                    Mukavaa päivänjatkoa!
                    - Riku / Race.Fi
                    Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
                    Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
                    Bmw viritysosat
                    Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

                    Suomen halvimmat Quaife lukot!

                    Comment

                    • Race Performance Oy
                      Bimmer Fanatic
                      • Apr 2009
                      • 640
                      • Pornainen

                      #25
                      Talvirenkaat rengasvalitsimella!

                      Sopivia talvirenkaita on helppo etsiä vannevalitsimella, sillä se näyttää suoraan hakemillasi specseillä saatavilla olevat mallit nastoilla tai ilman. Valtaosa valikoimaa on saatavilla parissa arkipäivässä tilauksesta, vaikkapa kotiovelle tai noudettavaksi meiltä.



                      »» Race.Fi: Rengasvalitsin, nastarenkaat

                      »» Race.Fi: Rengasvalitsin, kitkarenkaat

                      Racen rengasvalitsin palveluksessasi!
                      » Erittäin kattava valikoima, noin 12500 rengasta
                      » Voit selata tuotteita hinnan tai merkin perustella, esim. halvin ensin
                      » Kattavat hakuominaisuudet, vaikkapa nasta/kitka
                      » Voi hakea myös märkäpidolla ja vierintävastuksella
                      » Toimimme yhteistyössä Suomen suurimpien rengastukkureiden kanssa, hyvä saatavuus ja nopea toimitus
                      » Myös pakettiauton renkaat kovemmalla kantavuudella ja moposta traktoriin (Off-road, raskaskalusto ja hyötyajoneuvot)
                      » Edulliset hinnat, myydään volyymilla jolloin ne pysyvät fiksuna
                      » Hinnat sisältävät ALVin ja toimituksen

                      Pistä renkaat tilaukseen, tai kysy myynnistämme lisää jos tarvitset apuja!

                      »» Race.Fi: Rengasvalitsin, henkilöautojen renkaat

                      Lasku/Osamaksu
                      Meiltä löydät myös joustavat osamaksu- ja laskuvaihtoehdot:
                      Collector: jopa 60 pv korotonta maksuaikaa 2.95€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
                      Jousto: 14 pv maksuaikaa, 2.90€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
                      Mash: vähintään 14 pv maksuaikaa, ei kuluja. Saatavilla myymälässä.
                      Lisätietoja maksutavoista: Race.fi: Maksutavat

                      Mukavaa päivänjatkoa!
                      - Riku / Race.Fi
                      Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
                      Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
                      Bmw viritysosat
                      Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

                      Suomen halvimmat Quaife lukot!

                      Comment

                      • Race Performance Oy
                        Bimmer Fanatic
                        • Apr 2009
                        • 640
                        • Pornainen

                        #26
                        Vannevalitsimella vanteet talveksi tai ensi kesäksi!

                        Talvi tai kesävanteiden etsiminen käy helposti vannenvalitsimella, jossa onkin tätä kirjoittaessa reilut 4000 vaihtoehtoa tarjolla. Tarjoamamme vanteet sopivat ympärivuotiseen käyttöön, mutta kiiloitettuja malleja kannattaa lähtökohtaisesti käyttää vain kesällä



                        Vannevalitsin pähkinänkuoressa:
                        » Kattavat hakuominaisuudet
                        » Saatavilla myös järeämpiä vanteita Off-road käyttöön, esim. Japan Racing JRX
                        » Voit selata vanteita myös hinnan perusteella, esim. halvin ensin
                        » Vanteiden mukana toimitetaan veloituksetta soviterenkaat ja Rota vanteissa pultit/mutterit
                        » Saat samasta talosta myös renkaat (saatavilla yli 12500 kappaletta)
                        » Kattava valikoima asennustarpeita, kuten muttereita, pultteja ja spacereita
                        » Suuret varastot Euroopassa, nopea toimitus

                        »» Race.Fi: Vannevalitsin

                        Vanteiden lisäksi tarvitaan tietty renkaat, pistä kesä tai talvirenkaat tilaukseen, tai kysy myynnistämme lisää jos tarvitset apuja![/i]
                        »» Race.Fi: Rengasvalitsin, henkilöautojen renkaat

                        Suolaista?
                        Jos Michelinin pilotsportit ja Concaverit –yhdistelmä rasittaa lompakkoa liikaa paljon kerralla maksettavaksi, löytyy verkkokaupasta myös joustavat osamaksu- ja laskuvaihtoehdot:
                        Collector: jopa 60 pv korotonta maksuaikaa 2.95€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
                        Jousto: 14 pv maksuaikaa, 2.90€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
                        Mash: vähintään 14 pv maksuaikaa, ei kuluja. Saatavilla myymälässä.
                        Lisätietoja maksutavoista: Race.fi: Maksutavat

                        Mukavaa päivänjatkoa!
                        - Riku / Race.Fi
                        Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
                        Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
                        Bmw viritysosat
                        Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

                        Suomen halvimmat Quaife lukot!

                        Comment

                        • Race Performance Oy
                          Bimmer Fanatic
                          • Apr 2009
                          • 640
                          • Pornainen

                          #27
                          Pultteja, muttereita ja levikepaloja joka lähtöön!

                          Kauttamme löydät mutterit, pultit ja levikepalat autoon kuin autoon. Verkkosivuilta löydät helppokäyttöisen hakukoneen per tuote/artikkeli jolla löydät vaivattomasti pultit, levikepalat tai mutterit juuri sopivan kokoisena



                          Tulevaan tai jo meneillä olevalle talvirengassesongille löydät renkaiden ja vanteiden lisäksi meiltä kattavasti erilaisia muttereita ja pultteja, levikepaloja eli spacereita unohtamatta. Tarjolla on muun muassa sisäkantaisia pieneenkin koloon (esim. tuplajakoiset JR/Rota vanteet) ja sitten ihan perinteisiä alkuperäisiä vastaavia Eibach kartiopultteja. Levikepaloja löytyy Eibachilta ja niitä saa haettua automallin peruteella tai sitten suoraan specseillä, mikäli omaa autoa ei listalta syystä tai toisesta löydy. Yleisimmät tuotteet pidämme varastossa, mutta esimerkiksi levikepaloja menee niin laajalta skaalalta kaupaksi, niin suosituimpien varastointi on käytännössä lähes mahdottomuus Tämä ollaan otettu huomioon ja siitä syystä tarjolla onkin pikarahti, jolloin spacerit saadaan meille tai kotiovelle jopa parissa päivässä.

                          Pultit, mutterit ja levikepalat verkkokaupassa:
                          »» Sisäkantaiset pyöränmutterit
                          »» Japan Racing pultit ja mutterit
                          »» Eibach pyöränpultit
                          »» Eibach pyöränmutterit
                          »» Eibach Pro-Spacer levikepalat

                          Laskuvaihtoehdot racella:
                          Collector: jopa 60 pv korotonta maksuaikaa 2.95€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
                          Jousto: 14 pv maksuaikaa, 2.90€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
                          Mash: vähintään 14 pv maksuaikaa, ei kuluja. Saatavilla myymälässä.
                          Kaikki laskutustavat voi myös muuttaa osamaksuksi. Lisätietoja maksutavoista: Race.fi: Maksutavat

                          Mukavaa päivänjatkoa!
                          - Riku / Race.Fi
                          Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
                          Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
                          Bmw viritysosat
                          Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

                          Suomen halvimmat Quaife lukot!

                          Comment

                          • Race Performance Oy
                            Bimmer Fanatic
                            • Apr 2009
                            • 640
                            • Pornainen

                            #28
                            Vannevalikoima käyty läpi ja päivitetty syystalvelle 2020

                            Käytiin vannevalikoimaa läpi vanhojen poistuessa ja uusien mallien tullessa tilalle, tsek it aut! Tällä hetkellä listoilla komeilee noin 4000 vannetta eri specseillä, eli valikoimaa löytyy.



                            Helpoiten vanteita saa etsittyä vannevalitsimella, mutta se onnistuu tietenkin myös perinteisesti tuotekategorioiden kautta. Listat päivitettiin tosiaan tänään, eli uutta tuli tilalle ja muutamia vanhoja samalla poistui

                            »» Race.Fi: Vanteet

                            Kertaus vannevalitsimesta:
                            » Hintoihin sisältyy rahti, vannesarja toimitetaan ilmaiseksi
                            » Kattavat hakuominaisuudet
                            » Saatavilla noin 4000 erilaista vannetta
                            » Voit selata vanteita myös hinnan perusteella, esim. halvin ensin
                            » Vanteiden mukana toimitetaan veloituksetta soviterenkaat ja Rota vanteissa pultit/mutterit
                            » Saat samasta talosta myös renkaat (saatavilla yli 12500 kappaletta)
                            » Kattava valikoima asennustarpeita, kuten muttereita, pultteja ja spacereita
                            » Suuret varastot Euroopassa, nopea toimitus

                            »» Race.Fi: Vannevalitsin

                            Vanteiden kanssahan tarvitaan tietenkin renkaat, niitä löytyy reippaat kaksitoista tuhatta - tästä pääsee selailemaan:
                            »» Race.Fi: Rengasvalitsin

                            Lasku/Osamaksu
                            Meiltä löytyy verkkokaupasta myös joustavat osamaksu- ja laskuvaihtoehdot:
                            Collector: jopa 60 pv korotonta maksuaikaa 2.95€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
                            Jousto: 14 pv maksuaikaa, 2.90€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
                            Mash: vähintään 14 pv maksuaikaa, ei kuluja. Saatavilla myymälässä.
                            Lisätietoja maksutavoista: Race.fi: Maksutavat

                            Mukavaa päivänjatkoa!
                            - Riku / Race.Fi
                            Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
                            Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
                            Bmw viritysosat
                            Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

                            Suomen halvimmat Quaife lukot!

                            Comment

                            • Race Performance Oy
                              Bimmer Fanatic
                              • Apr 2009
                              • 640
                              • Pornainen

                              #29
                              Rengasvalikoima päivitetty syystalvelle 2020

                              Tarviitko talvirenkaita tai ensi vuodelle kesärenkaat? Nyt niitä saisi ja vaihtoehtoja löytyy suunnilleen 12500kpl! Päivitettiin myös renkaiden listaus ajantasalle vanhojen poistuessa ja uusien tullessa tilalle, eli ei muutakun ostoksille



                              Kertaus rengasvalitsimesta:
                              » Erittäin kattava valikoima, noin 12500 rengasta
                              » Voit selata tuotteita hinnan tai merkin perustella, esim. halvin ensin
                              » Kattavat hakuominaisuudet mittatiedoilla
                              » Voi hakea myös märkäpidolla ja vierintävastuksella
                              » Toimimme yhteistyössä Suomen suurimpien rengastukkureiden kanssa, hyvä saatavuus ja nopea toimitus
                              » Myös pakettiauton renkaat kovemmalla kantavuudella ja moposta traktoriin (Off-road, raskaskalusto ja hyötyajoneuvot)
                              » Edulliset hinnat, myydään volyymilla jolloin ne pysyvät fiksuna
                              » Hinnat sisältävät ALVin ja toimituksen

                              Pistä talvirenkaat tai kesärenkaat ensi vuodelle tilaukseen, tai kysy myynnistämme lisää jos tarvitset apuja!

                              »» Race.Fi: Rengasvalitsin, henkilöautojen renkaat

                              Lasku/Osamaksu
                              Meiltä löydät myös joustavat osamaksu- ja laskuvaihtoehdot:
                              Collector: jopa 60 pv korotonta maksuaikaa 2.95€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
                              Jousto: 14 pv maksuaikaa, 2.90€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
                              Mash: vähintään 14 pv maksuaikaa, ei kuluja. Saatavilla myymälässä.
                              Lisätietoja maksutavoista: Race.fi: Maksutavat

                              Mukavaa alkavaa viikonloppua!
                              - Riku / Race.Fi
                              Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
                              Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
                              Bmw viritysosat
                              Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

                              Suomen halvimmat Quaife lukot!

                              Comment

                              Working...
                              X
                              😀
                              🥰
                              🤢
                              😎
                              😡
                              👍
                              👎