Announcement

Collapse

Ohje: Kuinka teen ilmoituksen eri myyntiosioihin? L U E ! / Rules for For sale -section!

Yleiset ohjeet, jotka käyvät jokaiseen myynti-osioon:

- *Kauppatori on vain BMW tuotteille, pl. Muut merkit osio, jossa ei ole eritelty luokkia (autot,varaosat,purkuautot,renkaat/vanteet, kaikki samassa).

- Panostaakaa viestin otsikkoon, siitä tulisi heti selvitä, että mitä on myymässä. Itse viestiin sitten hyvin tarkka selvitys, jottei lukijoiden tarvisi kovin hirveästi lisätietoja hinkua. Yleensä kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa. Jos tulee esim. valkoinen ruutu ilmoitusta lähetettäessä, kokeile tehdä ensin lyhyt otsikko ja muokkaa sitten pidemmäksi (Edit -> Go Advanced).

- Muista mainita MISSÄ myytävät artikkelit ovat. Paikkatieto on pakollinen. Paikka kannattaa mainita ITSE ILMOITUKSESSA , linkki nettiautoon ei riitä. Halutessasi voit mainita myös millä alueella (esim. "Keski-Suomi", katso aluejako alueellisesta keskustelusta) tuotteet sijaitsevat. Alueen kirjoittaminen auttaa tavaroiden myymistä, jos joku hakee tavaroita vain lähialueeltaan.

- HINTA on pakollinen tieto kaikissa muissa myyntiosioissa, paitsi Tallin tyhjennys/Purkuautot -osiossa.

- Ilmoita toivottu yhteydenottotapa (esim. privaviesti, puhelin, sähköposti, tms)

- Jos tunnet tarvetta kertoa lisää, muuttaa hintaa, lisäillä kuvia tai muuten muuttaa ilmoitusta ennen 2 viikon uppausaikaa, niin se tehdään editoimalla aiempaa viestiä/viestejä!

- Jos tavarasta on jo ilmoitus foorumilla, voi olemassa olevaa ilmoitusta uppailla sääntöjen puitteisssa. Uuden ilmoituksen tekeminen samasta tavarasta on kielletty.

- Muiden käyttäjien foorumilla olevien ilmoitusten kaikenlainen kommentointi omassa ilmoituksessa on kielletty, koski se esim. hintaa tai laatua.

- Huuto.netin jne. foorumin ulkoisten huutokauppakohteiden ilmoittaminen on tällä foorumilla KIELLETTY.

- Yksityishenkilö saa myydä vain omistuksessaan olevaa tavaraa. Tavaran välitys on kielletty.

- Vinkki: Jos saat paljon samoja kysymyksiä yksityisviesitllä tms, niin kannattanee lisätä vastaus ilmoitukseen (Opettaa vastaisuudessakin kertomaan myytävästä artikkelista paremmin).

Osat ja tarvikkeet:
- Yhdellä henkilöllä saa olla max. 5 ilmoitusta. Mikäli tavaraa on enemmän, tulee tehdä uusi ilmoitus "Tallin tyhjennys / Purkuautot"-osastolle ja merkitä Osat ja tarvikkeet -puolen ilmoitukset poistettaviksi (samalla tavalla kuin myydyissä, eli uppaus ja ilmoituksen otsikkoon "voi poistaa")

Tallin tyhjennys / purkuautot:
- Tallin tyhjennykset / Purkuautot -osio on tarkoitettu ilmoituksille, joissa myydään kuusi (6) tai useampi artikkeli samassa ilmoituksessa. Koskee myös yhden tuotteen massamyyntiä. Esim. teholastut, puslat tai muut, joita tehdään menekin mukaan.

- Purkuautoa ilmoittaessa kannattaa mainita VIN-koodi tai varustelista. Mikäli kyseisiä tietoja ei ole saatavilla, kannattaa mainita ainakin auton mallimerkintä, vuosimalli (kk/vvvv), auton väri, kilometrilukema, tärkeimmät varusteet. Tämä vähentää turhien kyselyiden määrää sekä parantaa hakukoneen tarkkuutta.

- Tallin tyhjennykset / purkuautot -osiossa muut voivat kysyä myytävistä artikkeleista. Myyjä voi heti vastata kysymyksiin, mutta kaikki "uppailu" on kiellettyä. HUOM. Tätä valvotaan! (Siis 2 viikon välein saa uppailla, mutta esim. tavaroiden lisäys ja poisto tehdään editoimalla tai odotetaan 2 viikkoa edellisestä omasta postauksesta. Kysymykseen saa vastata heti ja siitä alkaa uusi 2 viikon odotus uppaukseen, jos ei tule uusia kysymyksiä vastattavaksi).

Renkaat ja vanteet:
- Kun myytte vanteita ja renkaita, ilmoittakaa selvästi niiden tiedot jo otsikossa!

- Vanteilla on useita mitattavia suureita, näistä varmasti tärkeimmät ovat vannekoko sekä pulttijako. Yleensä ostaja tarvitsee myös niistä muuta tietoa kuten: vanteen leveys, ET-arvo sekä keskireiän halkaisija. Mikäli et näitä tiedä, kerro ainakin (ja mielellään joka tapauksessa) missä autossa vanteet on olleet alla! Tämä koskee jokaista myynti-ilmoitusta.

- Renkaista sen verran myös, että muistakaa mainita tietysti renkaiden koko mutta myös missä kunnossa ne ovat ja ovatko tasaisesti kuluneet. Nämä ovat tärkeimpiä tietoja rengaskaupoissa.

- Vannekoon ilmoitus mielellään esim. 18t, ei 18" koska foorumin haku ei ymmärrä tuota "hipsua".

HUOM! Muiden ilmoituksiin ei saa mennä kirjoittamaan mitään (pl. tallin tyhjennys -puoli). Ilmoituksen muokkauksen lisäksi myyjän on sallittu aikaisintaan kahden (2) viikon välein kirjoittaa lisätietoa uudella viestillä samaan ilmoitukseen, jolloin ilmoitus samalla uppaantuu. Koska uppaus on vapaaehtoista, pidempi aikaväli edellisten uppausten välillä ei oikeuta tekemään seuraavaa uppausta aiemmin. Jää siis myyjän vastuulle tehdä sellainen ilmoitus, joka jättää mahdollisimman vähän kysyttävää. Kaikki yhteydenotot siis suoritetaan ilmoitusten ulkopuolella yksityisviesteillä, sähköpostilla, Puhelimella tms. MUISTA ILMOITTAA YHTEYSTIEDOT!

Myydyn tavaran ilmoituksen saa upata aiemmin, jotta ylläpito voi poistaa ilmoituksen. Editoi samalla myös otsikkoon "myyty".

Sääntöjä rikkovat ilmoitukset voidaan poistaa ilman erillistä ilmoitusta. Myös käyttäjän sulkeminen pois foorumilta (bannaus) on mahdollista, jos käyttäjä rikkoo ilmoitussääntöjä toistuvasti.

Kannattaa välillä lukaista tätä infoa, pieniä lisäyksiä todennäköisesti tulee. Jos jotain jäi epäselväksi, kysy!

Ammattimainen myynti ei kuulu foorumin myyntipuolelle (pois lukien Yritykset-osio), vaikka se tapahtuisikin yksityishenkilönä. Tällaisessa tapauksessa oikea paikka on Yritykset-osio, jonne voi hankkia tunnukset täältä. Ammattimaisuuden rajat määrittelee BTCF:n hallitus. Yleislinjana tähän asiaan: signaturessa saa mainostaa vapaasti, mutta esim. kaikki palvelut ovat sellaisia, että niitä saa mainostaa vain yrityspuolella.

SHORT VERSION IN ENGLISH:
-Price and location of the items must be included in the ad, except topics in the "Tallintyhjennys/Purkuautot"-section (area for parting out cars/clearing the garage-sales), where only the location is obligatory.
-Max. 5 ads/topics in parts sale and max 5 parts in each ad. If you have more parts for sale, make an ad to the "Tallintyhjennys/Purkuautot" section and list all parts to that topic.
-Topic may be bumped every 2 weeks, not sooner! Make other updates to the thread by editing existing posts. Exception: Answering to the questions is allowed sooner in "Tallintyhjennys/Purkuautot" section. Answering the question will then start a new 2 week period before upping is allowed.
-Companies / professional part dealers may only put up ads in the Yritykset-section.
-Repeated violations to these rules will earn the user a ban.
See more
See less

Suositut DRAGY ja P-GEAR GPS suorituskykymittarit varastosta

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts
 • futurez.fi
  Yritys
  • Jul 2007
  • 110
  • Uusimaa

  Suositut DRAGY ja P-GEAR GPS suorituskykymittarit varastosta


  Futurez.Fi, valikoituja erikoisosia jo vuodesta 2004.

  Futurez Oy (2432636-3)
  Ammattitaidolla valikoidut racing osat, viritysosat ja varusteet autoharrastajalle. Laaja valikoima ja maksuton toimitus.

  puh. 09-31575960
  e-mail. info @ futurez.fi


  Dragy GPS ja P-GEAR kiihtyvyysmittarit

  --> Dragy nettikaupassa
  --> P-GEAR nettikaupassa

  * BTCFGPS koodilla 10€ pois hinnasta! *

  -

  Dragy alkaa olla kaikille varmasti tuttu käsite, joka onkin ilahduttavaa huomata ettei enää tuijotella vain dynokäyriin tai kuulopuheisiin
  vaan mitataan ihan oikeaa tosielämän suorituskykyä jos mitataan.

  Niille jotka ovat vielä jotenkin välttyneet kuulemasta näistä vimpaimista, kyseessähän on siis kompaktin kokoinen mittakapula - joka:
  • sujautetaan esimerkiksi auton kojelautaan tai keskikonsoliin

  • avataan kännykästä valmistajan applikaatio, ja ei muuta kuin niitä kuuluisia vetoja

  • Laite naputtaa hämmentävällä (jopa sadasosien) tarkkuudella luotettavat mittaukset ruutuun, ja piirtää näistä myös käyrän G-voimista vedon aikana


  Lopuksi, voi tuloksia verrata Leaderboard-osiossa esimerkiksi Suomen, tai muun maailman vastaaviin autoihin ja katsoa että missä oma viritys meni vikaan, vai menikö?


  Kurkkaa lisää!

  --> Dragy nettikaupassa
  --> P-GEAR nettikaupassa

  ***********

  www.futurez.fi
  Niitä erikoisempia autovarusteita ja viritysosia,
  jo vuodesta 2004.
 • futurez.fi
  Yritys
  • Jul 2007
  • 110
  • Uusimaa

  #2
  Jatkoksi uusi tulokas Dragyn rinnalla, joka hoitaa hyvin samaa hommaa hieman omalla twistillään.

  Nämä kaksi ovat hieman makuasioita, kumpi kenenkin makuun parhaiten passaa.


  P-Gearissa erona Dragyyn on tiheämpi, 20Hz taajuudella suoritettava mittaus - ja vahvuutena vahva integraatio myös rata-ajoon. Suomalaisetkin radat löytyvät suoraan tietokannasta

  Tarkista lisätietoa tuotesivulta tästä: --> P-GEAR P610 TUOTE-ESITTELY

  Tarkista lisätietoa tuotesivulta tästä: --> P-GEAR P610 TUOTE-ESITTELY

  ***********

  www.futurez.fi
  Niitä erikoisempia autovarusteita ja viritysosia,
  jo vuodesta 2004.

  Comment

  • futurez.fi
   Yritys
   • Jul 2007
   • 110
   • Uusimaa

   #3

   P-GEAR laitteessa BTCF väelle -15% alennuskoodi BTCF15 voimassa tammikuun ajan


   Kovaa vauhtia kehittyvä laite ja ohjelmisto, vahvoilla ominaisuuksilla rata-ajoon sekä varmennetulla leaderboard listalla.

   Kts lisää: https://www.futurez.fi/shop/varustee...ajanottolaite/   ***********

   www.futurez.fi
   Niitä erikoisempia autovarusteita ja viritysosia,
   jo vuodesta 2004.

   Comment

   Working...
   X
   😀
   🥰
   🤢
   😎
   😡
   👍
   👎