Announcement

Collapse

Ohje: Kuinka teen ilmoituksen eri myyntiosioihin? L U E ! / Rules for For sale -section!

Yleiset ohjeet, jotka käyvät jokaiseen myynti-osioon:

- *Kauppatori on vain BMW tuotteille, pl. Muut merkit osio, jossa ei ole eritelty luokkia (autot,varaosat,purkuautot,renkaat/vanteet, kaikki samassa).

- Panostaakaa viestin otsikkoon, siitä tulisi heti selvitä, että mitä on myymässä. Itse viestiin sitten hyvin tarkka selvitys, jottei lukijoiden tarvisi kovin hirveästi lisätietoja hinkua. Yleensä kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa. Jos tulee esim. valkoinen ruutu ilmoitusta lähetettäessä, kokeile tehdä ensin lyhyt otsikko ja muokkaa sitten pidemmäksi (Edit -> Go Advanced).

- Muista mainita MISSÄ myytävät artikkelit ovat. Paikkatieto on pakollinen. Paikka kannattaa mainita ITSE ILMOITUKSESSA , linkki nettiautoon ei riitä. Halutessasi voit mainita myös millä alueella (esim. "Keski-Suomi", katso aluejako alueellisesta keskustelusta) tuotteet sijaitsevat. Alueen kirjoittaminen auttaa tavaroiden myymistä, jos joku hakee tavaroita vain lähialueeltaan.

- HINTA on pakollinen tieto kaikissa muissa myyntiosioissa, paitsi Tallin tyhjennys/Purkuautot -osiossa.

- Ilmoita toivottu yhteydenottotapa (esim. privaviesti, puhelin, sähköposti, tms)

- Jos tunnet tarvetta kertoa lisää, muuttaa hintaa, lisäillä kuvia tai muuten muuttaa ilmoitusta ennen 2 viikon uppausaikaa, niin se tehdään editoimalla aiempaa viestiä/viestejä!

- Jos tavarasta on jo ilmoitus foorumilla, voi olemassa olevaa ilmoitusta uppailla sääntöjen puitteisssa. Uuden ilmoituksen tekeminen samasta tavarasta on kielletty.

- Muiden käyttäjien foorumilla olevien ilmoitusten kaikenlainen kommentointi omassa ilmoituksessa on kielletty, koski se esim. hintaa tai laatua.

- Huuto.netin jne. foorumin ulkoisten huutokauppakohteiden ilmoittaminen on tällä foorumilla KIELLETTY.

- Yksityishenkilö saa myydä vain omistuksessaan olevaa tavaraa. Tavaran välitys on kielletty.

- Vinkki: Jos saat paljon samoja kysymyksiä yksityisviesitllä tms, niin kannattanee lisätä vastaus ilmoitukseen (Opettaa vastaisuudessakin kertomaan myytävästä artikkelista paremmin).

Osat ja tarvikkeet:
- Yhdellä henkilöllä saa olla max. 5 ilmoitusta. Mikäli tavaraa on enemmän, tulee tehdä uusi ilmoitus "Tallin tyhjennys / Purkuautot"-osastolle ja merkitä Osat ja tarvikkeet -puolen ilmoitukset poistettaviksi (samalla tavalla kuin myydyissä, eli uppaus ja ilmoituksen otsikkoon "voi poistaa")

Tallin tyhjennys / purkuautot:
- Tallin tyhjennykset / Purkuautot -osio on tarkoitettu ilmoituksille, joissa myydään kuusi (6) tai useampi artikkeli samassa ilmoituksessa. Koskee myös yhden tuotteen massamyyntiä. Esim. teholastut, puslat tai muut, joita tehdään menekin mukaan.

- Purkuautoa ilmoittaessa kannattaa mainita VIN-koodi tai varustelista. Mikäli kyseisiä tietoja ei ole saatavilla, kannattaa mainita ainakin auton mallimerkintä, vuosimalli (kk/vvvv), auton väri, kilometrilukema, tärkeimmät varusteet. Tämä vähentää turhien kyselyiden määrää sekä parantaa hakukoneen tarkkuutta.

- Tallin tyhjennykset / purkuautot -osiossa muut voivat kysyä myytävistä artikkeleista. Myyjä voi heti vastata kysymyksiin, mutta kaikki "uppailu" on kiellettyä. HUOM. Tätä valvotaan! (Siis 2 viikon välein saa uppailla, mutta esim. tavaroiden lisäys ja poisto tehdään editoimalla tai odotetaan 2 viikkoa edellisestä omasta postauksesta. Kysymykseen saa vastata heti ja siitä alkaa uusi 2 viikon odotus uppaukseen, jos ei tule uusia kysymyksiä vastattavaksi).

Renkaat ja vanteet:
- Kun myytte vanteita ja renkaita, ilmoittakaa selvästi niiden tiedot jo otsikossa!

- Vanteilla on useita mitattavia suureita, näistä varmasti tärkeimmät ovat vannekoko sekä pulttijako. Yleensä ostaja tarvitsee myös niistä muuta tietoa kuten: vanteen leveys, ET-arvo sekä keskireiän halkaisija. Mikäli et näitä tiedä, kerro ainakin (ja mielellään joka tapauksessa) missä autossa vanteet on olleet alla! Tämä koskee jokaista myynti-ilmoitusta.

- Renkaista sen verran myös, että muistakaa mainita tietysti renkaiden koko mutta myös missä kunnossa ne ovat ja ovatko tasaisesti kuluneet. Nämä ovat tärkeimpiä tietoja rengaskaupoissa.

- Vannekoon ilmoitus mielellään esim. 18t, ei 18" koska foorumin haku ei ymmärrä tuota "hipsua".

HUOM! Muiden ilmoituksiin ei saa mennä kirjoittamaan mitään (pl. tallin tyhjennys -puoli). Ilmoituksen muokkauksen lisäksi myyjän on sallittu aikaisintaan kahden (2) viikon välein kirjoittaa lisätietoa uudella viestillä samaan ilmoitukseen, jolloin ilmoitus samalla uppaantuu. Koska uppaus on vapaaehtoista, pidempi aikaväli edellisten uppausten välillä ei oikeuta tekemään seuraavaa uppausta aiemmin. Jää siis myyjän vastuulle tehdä sellainen ilmoitus, joka jättää mahdollisimman vähän kysyttävää. Kaikki yhteydenotot siis suoritetaan ilmoitusten ulkopuolella yksityisviesteillä, sähköpostilla, Puhelimella tms. MUISTA ILMOITTAA YHTEYSTIEDOT!

Myydyn tavaran ilmoituksen saa upata aiemmin, jotta ylläpito voi poistaa ilmoituksen. Editoi samalla myös otsikkoon "myyty".

Sääntöjä rikkovat ilmoitukset voidaan poistaa ilman erillistä ilmoitusta. Myös käyttäjän sulkeminen pois foorumilta (bannaus) on mahdollista, jos käyttäjä rikkoo ilmoitussääntöjä toistuvasti.

Kannattaa välillä lukaista tätä infoa, pieniä lisäyksiä todennäköisesti tulee. Jos jotain jäi epäselväksi, kysy!

Ammattimainen myynti ei kuulu foorumin myyntipuolelle (pois lukien Yritykset-osio), vaikka se tapahtuisikin yksityishenkilönä. Tällaisessa tapauksessa oikea paikka on Yritykset-osio, jonne voi hankkia tunnukset täältä. Ammattimaisuuden rajat määrittelee BTCF:n hallitus. Yleislinjana tähän asiaan: signaturessa saa mainostaa vapaasti, mutta esim. kaikki palvelut ovat sellaisia, että niitä saa mainostaa vain yrityspuolella.

SHORT VERSION IN ENGLISH:
-Price and location of the items must be included in the ad, except topics in the "Tallintyhjennys/Purkuautot"-section (area for parting out cars/clearing the garage-sales), where only the location is obligatory.
-Max. 5 ads/topics in parts sale and max 5 parts in each ad. If you have more parts for sale, make an ad to the "Tallintyhjennys/Purkuautot" section and list all parts to that topic.
-Topic may be bumped every 2 weeks, not sooner! Make other updates to the thread by editing existing posts. Exception: Answering to the questions is allowed sooner in "Tallintyhjennys/Purkuautot" section. Answering the question will then start a new 2 week period before upping is allowed.
-Companies / professional part dealers may only put up ads in the Yritykset-section.
-Repeated violations to these rules will earn the user a ban.
See more
See less

Race: Mittarit ja elektroniikka

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Race Performance Oy
    Bimmer Fanatic
    • Apr 2009
    • 640
    • Pornainen

    Race: Mittarit ja elektroniikka

    Stri lisämittarit

    Striltä löytyy isohko valikoima erilaisia mittareita autoon tai vaikka veneeseen!



    Stri DSD mallisto on suosituin ja mittarit ovat erittäin tarkkoja, jotka eivät värähdä kovastakaan pompusta. DSD mittarit omaavat nopean ja tarkan askelmoottorin, joka tarjoaa aina parhaan mahdollisen arvon olosuhteista riippumatta.
    Stri tarjoaa kahta eri kokoa kaikille mittareille, 52mm ja 60mm mallit - ihan kumpi omaan tarpeeseen paremmin sopii. Saatavilla muun muassa ahtopainemittareita, vedenlämpömittareita ja öljynpainemittareita.

    Tutustu mittareihin verkkokaupassamme:
    »» Race: Stri DSD lisämittarit
    »» Race: Stri X-line poistomittarit


    Kirjoitus sivuillamme

    Race.fi / -Riku
    Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
    Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
    Bmw viritysosat
    Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

    Suomen halvimmat Quaife lukot!
  • Race Performance Oy
    Bimmer Fanatic
    • Apr 2009
    • 640
    • Pornainen

    #2
    Laajakaistoja on nyt hyllyt pullollaan, PLX ja VEMSiä tuli juuri reilut satsit meille!



    Laajakaistoista myydyimpiä ovat PLX ja Vems ja siihen myös panostetaan varastosaldoissa - meillä muun muassa näitä kahta löytyy kymmeniä hyllystä valmiina toimitukseen. Vems laajakaista + EGT on fiksu veto hinta-laatusuhteessa kun halutaan seurailla myös pakolämpöjä, toki Vemsin saa myös ilman pakolämpöanturia tarpeen mukaan. PLX taas on normaalisti pelkkä laajakaista ilman pakolämpöä, mutta siihenkin toki saa anturin erikseen joka myös pelittää kombona hyvin.

    Eli lyhyesti sanottuna pakettina seoksen ja pakolämpöjen seuraamiseen Vems tulee edullisemmaksi ja sitten taas jos tarvitaan vain laajakaista, niin suositellaan PLX tai Innovate mittaria, jossa pakolämpöanturia ei tule suoraan paketissa mukana (mutta saa toki erikseen). Kaikki nämä laajakaistat ovat tietysti varustettuja uusimmalla Boschin 4.9 laajakaista anturilla, joka on tällä hetkellä markkinoiden paras! Perinteisempään menoon on Vemssiä saatavilla edelleen myös 4.2 version anturilla.

    Tutustu laajakaista valikoimaan verkkokaupassamme:
    »» Race: Vems laajakaistat
    »» Race: PLX laajakaista
    »» Race: Innovate laajakaista

    Kirjoitus sivuillamme
    Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
    Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
    Bmw viritysosat
    Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

    Suomen halvimmat Quaife lukot!

    Comment

    • Race Performance Oy
      Bimmer Fanatic
      • Apr 2009
      • 640
      • Pornainen

      #3
      PLX ja VEMS laajakaistat ovat kautta linjain myydyimmät laajakaistamittarit meillä!



      Vemsiä ja PLX:ää menee tasaiseen tahtiin - sillä kyseessä on fiksut mittarit, joilla päästään nopeasti kärryille mitä moottorissa tapahtuu. PLX on laajakaistana hieman uudempi tapaus valikoimassamme kuin Vems ja sen myynti onkin kasvanut räjähdysmäisesti, esimerkiksi kesällä myytiin kymmeniä PLX-laajakaistoja kuukaudessa.
      Molemmat mittarit ovat uusimmalla LSU 4.9 anturilla, mutta kuitenkin Vems laajakaista on saatavilla vielä myös 4.2 anturilla varustettuna.

      Vemsiin ja PLX:ään on saatavilla myös varaosana lamda-antureita joita me pidetään aina varastossa valmiina toimitukseen. Lambda-anturit on herkkiä laitoksia ja sopivia seoksia etsiessä joskus anturi saattaa antautua, niin silloin anturia ei ole kauaa aikaa odotella!

      Tutustu laajakaista valikoimaamme verkkokaupassamme:
      »» Race: PLX laajakaistat
      »» Race: VEMS laajakaistat

      Kirjoitus sivuillamme
      Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
      Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
      Bmw viritysosat
      Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

      Suomen halvimmat Quaife lukot!

      Comment

      • Race Performance Oy
        Bimmer Fanatic
        • Apr 2009
        • 640
        • Pornainen

        #4
        Uutta tuotetta -Smartvan mallikohtaiset LED-valot
        Juuri äsken lisäiltiin uutta tuotetta kauppaan, nimittäin mallikohtaisia LED-valoja pakettiauton tavaratilaan.



        Smartvan mallikohtaiset LED-valot korvaavat pakettiauton tavaratilan omat kehnot tai muuten heikkotehoiset valot tehokkaiksi ja vähän virtaa syöviksi LED-valoiksi. Asennuskin käy vaivatta sillä nämä ovat mallikohtaisia ja liittimillä varustettuja, eli käytännössä plug&play - vanha pois uusi tilalle.



        LED valaistus lisää turvallisuutta ja mukavuutta työntekoon kun kirkas valo estää kompastumisen pimeässä ja auttaa sinua löytämään nopeammin etsimäsi. Takuutakin myönnetään näille kaksi vuotta, mutta nojatuolilla ledin iskeminen säpäleiksi ei ikävä kyllä kuulu takuun piiriin.

        Katso uunituoreet Smartvan LED-valot verkkokaupastamme:
        »» Race: Smartvan mallikohtaiset LED-valot

        -Race.fi / Riku

        Kirjoitus sivuillamme
        Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
        Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
        Bmw viritysosat
        Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

        Suomen halvimmat Quaife lukot!

        Comment

        • Race Performance Oy
          Bimmer Fanatic
          • Apr 2009
          • 640
          • Pornainen

          #5
          Cibie lisävalojen tarjous vielä reilun viikon voimassa!



          Laadukkaat Cibie LED lisäpitkät ovat vielä tarjouksessa marraskuun loppuun asti. Cibien valot ovat alansa parhaita ja näillä varmasti näkee eteensä pimeällä hieman huonommallakin kelillä.

          Cibie valot saa tilattua yksittäin, pareina ja parina asennussarjan kera. Erikseen löytyy myös kiinnitysrautoja joilla valot saadaan keulille vaivatta ilman sen suurempia räpellyksiä.

          Tartu siis tarjoukseen!
          »» Race: Cibie lisäkaukovalot

          Kirjoitus sivuillamme

          -Race.fi / Riku
          Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
          Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
          Bmw viritysosat
          Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

          Suomen halvimmat Quaife lukot!

          Comment

          • Race Performance Oy
            Bimmer Fanatic
            • Apr 2009
            • 640
            • Pornainen

            #6
            Vemsiä ja PLXää

            Molemmat yllämainitut ovat laajakaistojen aatelistoa ja ei turhaan, ne perustuvat ihka oikeeseen asiakastyytyväisyyteen!



            PLXää ja Vemsiä pidetään lähes tulkoon aina hyllyssä, nyt kuitenkin veronpalautusten yhteydessä pääsi PLXät loppumaan, mutta ei hätää! Nyt ihan lähiaikoina PLXää saadaan lisää hyllyjen paraatipaikoille, ei sillä että ne siellä kauaa pysyvät - tällä hetkellä PLXiä myydään laajakaistoista kaikista eniten ja se näkyy myös tehtaan suunnalla. Tavaraa menee välillä enemmän kun sitä keritään tekemään, mutta se lienee positiivinen "ongelma".

            Vaihtoehtojahan näistä mittareista löytyy, varsinkin Vemsistä - on EGT kanssa, ilman, 4.2 anturilla, 4.9 anturilla ja koko kombona - eli WBO2 + EGT pakettina. PLXään saadaan myös erilaisia lisäantureita, muun muassa vedenlämpö, öljynlämpö ja pakolämpöanturia.

            Tutustu laajakaistoihin verkkokaupassamme:
            »» Race: Vems laajakaistat
            »» Race: PLX laajakaista
            »» Race: Innovate laajakaista


            Kirjoitus sivuillamme
            Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
            Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
            Bmw viritysosat
            Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

            Suomen halvimmat Quaife lukot!

            Comment

            • Race Performance Oy
              Bimmer Fanatic
              • Apr 2009
              • 640
              • Pornainen

              #7
              Kenwoodin laatusoittimia!

              Kenwoodin soittimia löytyy mukavasti ja uusiakin malleja on putkahdellut.



              Kenwood on yksinkertaisesti tosi laadukas soitin ja varsinkin radion toimivuutta kehutaan jopa maailman parhaaksi. Erkkasarjoille ja subeillekkin soitin sopii, sillä lähtöjä löytyy isommankin järjestelmän hallintaan. Hyllystämme löydät Kenwoodin myydyimmät perussoittimet.

              Kenwoodin kaikki mallit, myös uudet löydät helposti Kenwoodin suomenkielisiltä verkkosivuilta - siellä voi myös vertailla soittimia specseillä, niin haluamaasi käyttöön löytyy varmasti kaikenkattava soitin.
              »» Kenwood soittimet

              Tutustu Kenwood soittimiin myös verkkokaupassamme:
              »» Race: Kenwood

              -Race.fi / Riku

              Kirjoitus sivuillamme
              Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
              Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
              Bmw viritysosat
              Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

              Suomen halvimmat Quaife lukot!

              Comment

              • Race Performance Oy
                Bimmer Fanatic
                • Apr 2009
                • 640
                • Pornainen

                #8
                Lisäpitkillä lisää valotehoa ja turvallisuutta

                Meiltä löydät myös paljon erilaisia lisävaloja ihan perus halogeeneistä älyttömän tehokkaisiin LED valoihin. Auton keulille lisävaloja suunnitellessa kannattaa kuitenkin referenssiluvut ja muut säädökset ottaa huomioon, niin liikenteessä selviää myös ilman huomautuksia.



                Perus pitkistä löytyy esimerkiksi edukkaita halogeenipolttimoilla varustettuja Bosch apukaukovaloja - hintalaatusuhde kohtaa varmasti ja tehoakin piisaa - Boschin lisäpitkillä saadaan kuitenkin jo huomattavasti parempi valoteho verrattuna alkuperäisiin auton pitkiin.

                Uutuutena meidän valikoimissa ja verkkokaupassa on huipputehokkaat Cibien LED lisäpitkät, joissa valotehoa on vähintäänkin tarpeeksi - nämä ovat Suomen pimeille teille "must have" hankinta, valoteho nousee älyttömästi ja kantama valokeilalla on jopa puoli kilometriä. LED valojen etuna on varsinkin kirkas valo sekä pienehkö virrankulutus joka ei auton sähköjärjestelmää liiemmin rasita kovillakaan pakkasilla.

                Tutustu lisäpitkävalikoimaan verkkokaupassamme:
                »» Race: Lisävalot

                Kirjoitus sivuillamme

                -Riku
                Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
                Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
                Bmw viritysosat
                Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

                Suomen halvimmat Quaife lukot!

                Comment

                • Race Performance Oy
                  Bimmer Fanatic
                  • Apr 2009
                  • 640
                  • Pornainen

                  #9
                  Innovate DLG-1 tuplalaajakaista
                  Uutena tuotteena nyt verkkokaupassa, Innovaten DLG-1 tuplalaajakaista V-koneisiin.



                  Innovaten DLG-1 tuplalaajakaista on oiva ratkaisu, kun halutaan nuuhkia V-koneiden arvoja tarkasti. DLG-1 on se mittari jota on kysytty tolkuttomasti, nimittäin yksinkertaisessa hienoudessaan kahden anturin mittari joka näyttää kummankin anturin seossuhteet samaan aikaan. Hintaa on toki enemmän kuin single -malleilla, mutta per anturi tämä on halvempi kun kaksi erillistä mittaria. Bonuksena kojelautakaan ei näytä niin paljoa lentokoneen ohjaamolta. 52mm mittarilla varustettu laajakaista toimii myös monella eri polttoaineella, diesel, E85, bensiini jne. Anturina toimii tietenkin Bosch 4.9 LSU.

                  - Plug & Play sarja molemmille antureille
                  - Erinomainen valinta kaikille V-koneille
                  - Monitoroi vasenta sekä oikeaa pakosarjaa yhdeltä mittarilta
                  - Monta eri vaihtoehtoa tarkistella dataa mittarilta
                  - Automaattinen kalibrointi.
                  - 52mm halkaisija.

                  Tutustu Innovate DLG-1 mittariin verkkokaupassamme:
                  »» Race: Innovate DLG-1 dual wideband

                  Hyllystä löytyy lisäksi paljon Vems ja PLX laajakaistoja.


                  Kirjoitus sivuillamme
                  Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
                  Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
                  Bmw viritysosat
                  Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

                  Suomen halvimmat Quaife lukot!

                  Comment

                  • Race Performance Oy
                    Bimmer Fanatic
                    • Apr 2009
                    • 640
                    • Pornainen

                    #10
                    PLX Kiwi3 OBD2 Bluetooth adapteri

                    OBD2 lukijoiden joukosta löytyy PLX Kiwi3 joka on käytännössä BT adapteri iPhone, Android ja Windows älypuhelimiin.



                    Kiwi3 toimii kaikilla Apple, iPhone ja Windows puhelimilla joihin saa useita joko ilmaisia tai alle 10€ hintaisia diagnostiikkasoftia. Yhden valmistajan ohjelmiston kanssa siis ei tarvitse olla naimisissa.
                    Lukijalla näkee käytännössä reaaliajassa eri antureiden tiedot kuten lämmöt, ilmamassat/paineet, nopeudet ja kaasun asennot. Myös vikakoodien nollaus onnistuu useimmilla ohjelmistoilla.

                    »» PLX Kiwi3

                    Kirjoitus sivuillamme
                    Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
                    Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
                    Bmw viritysosat
                    Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

                    Suomen halvimmat Quaife lukot!

                    Comment

                    • Race Performance Oy
                      Bimmer Fanatic
                      • Apr 2009
                      • 640
                      • Pornainen

                      #11
                      Innovate DLG-1 laajakaistaa hyllyssä

                      Innovaten DLG-1 laajakaistaa saapui hiljattain varastoon tarkempaa tutkimista varten.



                      Laite on lyhykäisyydessään laajakaista kahdella anturilla, eli se sopii oivallisesti V-koneisiin ja muihin kahden putken sovelluksiin. Paketti on myös aika kattava, ja sisältää luonnollisten johtosarjojen ja antureiden lisäksi vaihdettavan taustan ja kauluksen itse mittariin, sekä hitsattavat lambdaholkit antureiden asennusta helpottamaan.
                      Hintaa paketilla on 449,00€, joten per anturi tämä on myös edullinen valinta puhumattakaan siisteydestä kun mittareiden määrä ei ole itseisarvo. DLG-1 on tietenkin varustettu Boschin uudemmalla 4.9 anturilla toimiva laite.

                      Innovaten DLG-1 löytyy tuosta:
                      »» Innovate DLG-1 dual laajakaista 449,00 €

                      Ja muut valikoiman laajakaistat:
                      »» Vems 4.2 ja 4.9 laajakaistat alk 229,00 €
                      »» PLX laajakaista 229,00 €
                      »» Innovate MTX-L laajakaista 249,00 €

                      Kirjoitus sivuillamme
                      Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
                      Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
                      Bmw viritysosat
                      Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

                      Suomen halvimmat Quaife lukot!

                      Comment

                      • Race Performance Oy
                        Bimmer Fanatic
                        • Apr 2009
                        • 640
                        • Pornainen

                        #12
                        PLX, Innovate ja Vems laajakaistatarjontaa

                        Tuore PLX kuorma saapui juuri ja nyt on reippaasti kaikkia laajakaistoja hyllyssä. Nämähän myös toimitetaan kaikki ilmaiseksi.



                        Kaikkia laajakaistoja ja useimpia Stri lisämittareita löytyy suoraan hyllystä. Varaa siis on mistä valita, joten tässä nyrkkisääntö:
                        PLX tai Innovate kun tahdot no-hassle mittarin joka toimii hienosti ja näyttää hyvältä.
                        Vems jos tahdot seurata samalla myös pakolämpöjä ja/tai ohjelmoida mittaria. (huom. turboautoilijat!)

                        Mittarit ja tarvikkeet löytyvät tuosta:
                        »» PLX laajakaista 229,00 €
                        »» Vems laajakaista alk. 229,00 €
                        »» Innovate MTX-L 249,00 €
                        »» Innovate DLG-1 449,00 €
                        »» Stri lisämittarit
                        »» Mittarikotelot


                        Kirjoitus sivuillamme
                        Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
                        Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
                        Bmw viritysosat
                        Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

                        Suomen halvimmat Quaife lukot!

                        Comment

                        • Race Performance Oy
                          Bimmer Fanatic
                          • Apr 2009
                          • 640
                          • Pornainen

                          #13
                          Uusi Innovate MTX-L Plus laajakaista

                          Innovate päivitti MTX-L laajakaistan uudempaan ja paranneltuun MTX-L Plus malliin.



                          Innovaten hiljattain lanseerama uusi versio MTX-L laajakaistasta kulkee nimellä MTX-L Plus jossa on muutama uusi ominaisuus ja parannus. Plus malli on varustettu DirectDigital teknologialla sekä uudella Advanced Sensor Control toiminnolla, eli laajakaista vastaanottaa tietoa anturilta nopeammin ja herkemmin kuin aikasemmin. Plus-mallissa on myös pidempi (2.5m) johto kuin edeltäjässään, jolloin asennus onnistuu isoimpiinkin autoihin.

                          Käytännössä MTX-L Plus korvaa uutena mallina edeltäjänsä, mutta kuitenkin hinta ja saatavuus pysyvät samana eli tulemme pitämään päivitettyä mallia parhaamme mukaan aina varastossa valmiina toimitukseen tai noutoon.

                          »» Nopeampi reagointi seossuhteen muutoksiin.
                          »» Nopeampi kapeakaistaemulointi.
                          »» Parannettu anturin lämmityksen ohjaus.


                          Innovate MTX-L Plus löytyy tästä:
                          »» Innovate MTX-L Plus laajakaista

                          -Riku

                          Kirjoitus sivuillamme
                          Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
                          Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
                          Bmw viritysosat
                          Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

                          Suomen halvimmat Quaife lukot!

                          Comment

                          • Race Performance Oy
                            Bimmer Fanatic
                            • Apr 2009
                            • 640
                            • Pornainen

                            #14
                            PLX laajakaista ja lisämoduulit
                            Verkkokauppaan on nyt lisätty yleisimmät lisämoduulit mitä suosittuun PLX laajakaistaan on toimitettu ja tiedusteltu.



                            PLX laajakaistat ovat myllänneet kovaa suosiota ja menekkiä DM6 Gen4 saavuttua markkinoille, ja asettunut meillä myydyimmäksi laajakaista paketiksi.
                            Ominaisuutena laajakaistassa on kätevää, että sitä voidaan ketjuttaa useampien eri moduulejen kanssa, joilla saa esim. ahtopaineet, nestepaineet, pakolämmöt ja monta muuta eri tietoa näkyviin samaan ruutuun.

                            Kaikki PLX lisämoduulit saatavilla kauttamme ja suosituimmat suoraan verkkokaupasta.

                            »» Race: PLX laajakaista ja lisämoduulit


                            Kirjoitus sivuillamme
                            Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
                            Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
                            Bmw viritysosat
                            Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

                            Suomen halvimmat Quaife lukot!

                            Comment

                            • Race Performance Oy
                              Bimmer Fanatic
                              • Apr 2009
                              • 640
                              • Pornainen

                              #15
                              Laajakaista lambdat

                              Varastoon tuhti kuorma kaikkia laajakaistoja. Valikoimastamme löytyy muutamia erilaisia laajakaistoja. Vems, Innovate sekä PLX laajakaistat.

                              Valikoimassa on muutamia erinlaisia laajakaistoja joista jokaisella on omat etunsa. PLX laajakaista vetää tietenkin myyntikärkeä.


                              Vems laajakaista
                              Laajakaistaa on saatavilla pakolämpöanturin kanssa taikka ilman. Huomattavasti pisimpään valikoimassamme olleet VEMS laajakaistat on varustettu 4.9 anturilla.
                              Sisältää 52mm mittarin johon saat pakolämmöt näkyviin celsius tai farenheit asteina. Seossuhteen suhdelukuna tai lambda-arvona.
                              Mittarilla saa myös kapeakaistasignaalia ulos, jolloin se voi korvata auton oman lambdan. Yksikkö on suoraan mittarissa, joten tästä ei tule lisäboksia tilaa viemään.


                              Innovate laajakaistat
                              Tätä merkkiä löytyy kahta eri mallia, joista DLG-1 on versio joka sopeutuu hyvin V-koneille kahden lambda-anturin takia. MTX-L sekä DLG-1 mittarit ovat 4.9 anturilla ja halkaisijan ollessa 52mm.
                              Yksikkö on suoraan mittarissa, joten tästäkään ei tule lisäboksia tilaa viemään.


                              PLX laajakaista
                              Myyntisuosikki, ja yleisesti suosituin laajakaista-lambda. Monet mahdollisuudet ketjuttaa lisätietoja kuten ahtopaineet ym. (myydään erikseen). Sisältää 52mm mittarin kosketusnäytöllä.
                              Tässä mallissa laajakaistaohjain on erillisessä boxissa johon ketjutetaan tarpeen mukaan esim. EGT (pakolämmöt) tai ahtopaineet kätevästi.


                              Tutustu laajakaistoihin verkkokaupassamme:
                              »» Race: Vems laajakaistat
                              »» Race: PLX laajakaistat
                              »» Race: Innovate MTX-L laajakaista
                              »» Race: Innovate DLG-1 laajakaista
                              »» Race: PLX lisämoduulit
                              »» Race: Bosch laajakaista anturit

                              Kirjoitus sivuillamme
                              Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
                              Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
                              Bmw viritysosat
                              Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

                              Suomen halvimmat Quaife lukot!

                              Comment

                              Working...
                              X
                              😀
                              🥰
                              🤢
                              😎
                              😡
                              👍
                              👎