Announcement

Collapse

Ohje: Kuinka teen ilmoituksen eri myyntiosioihin? L U E ! / Rules for For sale -section!

Yleiset ohjeet, jotka käyvät jokaiseen myynti-osioon:

- *Kauppatori on vain BMW tuotteille, pl. Muut merkit osio, jossa ei ole eritelty luokkia (autot,varaosat,purkuautot,renkaat/vanteet, kaikki samassa).

- Panostaakaa viestin otsikkoon, siitä tulisi heti selvitä, että mitä on myymässä. Itse viestiin sitten hyvin tarkka selvitys, jottei lukijoiden tarvisi kovin hirveästi lisätietoja hinkua. Yleensä kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa. Jos tulee esim. valkoinen ruutu ilmoitusta lähetettäessä, kokeile tehdä ensin lyhyt otsikko ja muokkaa sitten pidemmäksi (Edit -> Go Advanced).

- Muista mainita MISSÄ myytävät artikkelit ovat. Paikkatieto on pakollinen. Paikka kannattaa mainita ITSE ILMOITUKSESSA , linkki nettiautoon ei riitä. Halutessasi voit mainita myös millä alueella (esim. "Keski-Suomi", katso aluejako alueellisesta keskustelusta) tuotteet sijaitsevat. Alueen kirjoittaminen auttaa tavaroiden myymistä, jos joku hakee tavaroita vain lähialueeltaan.

- HINTA on pakollinen tieto kaikissa muissa myyntiosioissa, paitsi Tallin tyhjennys/Purkuautot -osiossa.

- Ilmoita toivottu yhteydenottotapa (esim. privaviesti, puhelin, sähköposti, tms)

- Jos tunnet tarvetta kertoa lisää, muuttaa hintaa, lisäillä kuvia tai muuten muuttaa ilmoitusta ennen 2 viikon uppausaikaa, niin se tehdään editoimalla aiempaa viestiä/viestejä!

- Jos tavarasta on jo ilmoitus foorumilla, voi olemassa olevaa ilmoitusta uppailla sääntöjen puitteisssa. Uuden ilmoituksen tekeminen samasta tavarasta on kielletty.

- Muiden käyttäjien foorumilla olevien ilmoitusten kaikenlainen kommentointi omassa ilmoituksessa on kielletty, koski se esim. hintaa tai laatua.

- Huuto.netin jne. foorumin ulkoisten huutokauppakohteiden ilmoittaminen on tällä foorumilla KIELLETTY.

- Yksityishenkilö saa myydä vain omistuksessaan olevaa tavaraa. Tavaran välitys on kielletty.

- Vinkki: Jos saat paljon samoja kysymyksiä yksityisviesitllä tms, niin kannattanee lisätä vastaus ilmoitukseen (Opettaa vastaisuudessakin kertomaan myytävästä artikkelista paremmin).

Osat ja tarvikkeet:
- Yhdellä henkilöllä saa olla max. 5 ilmoitusta. Mikäli tavaraa on enemmän, tulee tehdä uusi ilmoitus "Tallin tyhjennys / Purkuautot"-osastolle ja merkitä Osat ja tarvikkeet -puolen ilmoitukset poistettaviksi (samalla tavalla kuin myydyissä, eli uppaus ja ilmoituksen otsikkoon "voi poistaa")

Tallin tyhjennys / purkuautot:
- Tallin tyhjennykset / Purkuautot -osio on tarkoitettu ilmoituksille, joissa myydään kuusi (6) tai useampi artikkeli samassa ilmoituksessa. Koskee myös yhden tuotteen massamyyntiä. Esim. teholastut, puslat tai muut, joita tehdään menekin mukaan.

- Purkuautoa ilmoittaessa kannattaa mainita VIN-koodi tai varustelista. Mikäli kyseisiä tietoja ei ole saatavilla, kannattaa mainita ainakin auton mallimerkintä, vuosimalli (kk/vvvv), auton väri, kilometrilukema, tärkeimmät varusteet. Tämä vähentää turhien kyselyiden määrää sekä parantaa hakukoneen tarkkuutta.

- Tallin tyhjennykset / purkuautot -osiossa muut voivat kysyä myytävistä artikkeleista. Myyjä voi heti vastata kysymyksiin, mutta kaikki "uppailu" on kiellettyä. HUOM. Tätä valvotaan! (Siis 2 viikon välein saa uppailla, mutta esim. tavaroiden lisäys ja poisto tehdään editoimalla tai odotetaan 2 viikkoa edellisestä omasta postauksesta. Kysymykseen saa vastata heti ja siitä alkaa uusi 2 viikon odotus uppaukseen, jos ei tule uusia kysymyksiä vastattavaksi).

Renkaat ja vanteet:
- Kun myytte vanteita ja renkaita, ilmoittakaa selvästi niiden tiedot jo otsikossa!

- Vanteilla on useita mitattavia suureita, näistä varmasti tärkeimmät ovat vannekoko sekä pulttijako. Yleensä ostaja tarvitsee myös niistä muuta tietoa kuten: vanteen leveys, ET-arvo sekä keskireiän halkaisija. Mikäli et näitä tiedä, kerro ainakin (ja mielellään joka tapauksessa) missä autossa vanteet on olleet alla! Tämä koskee jokaista myynti-ilmoitusta.

- Renkaista sen verran myös, että muistakaa mainita tietysti renkaiden koko mutta myös missä kunnossa ne ovat ja ovatko tasaisesti kuluneet. Nämä ovat tärkeimpiä tietoja rengaskaupoissa.

- Vannekoon ilmoitus mielellään esim. 18t, ei 18" koska foorumin haku ei ymmärrä tuota "hipsua".

HUOM! Muiden ilmoituksiin ei saa mennä kirjoittamaan mitään (pl. tallin tyhjennys -puoli). Ilmoituksen muokkauksen lisäksi myyjän on sallittu aikaisintaan kahden (2) viikon välein kirjoittaa lisätietoa uudella viestillä samaan ilmoitukseen, jolloin ilmoitus samalla uppaantuu. Koska uppaus on vapaaehtoista, pidempi aikaväli edellisten uppausten välillä ei oikeuta tekemään seuraavaa uppausta aiemmin. Jää siis myyjän vastuulle tehdä sellainen ilmoitus, joka jättää mahdollisimman vähän kysyttävää. Kaikki yhteydenotot siis suoritetaan ilmoitusten ulkopuolella yksityisviesteillä, sähköpostilla, Puhelimella tms. MUISTA ILMOITTAA YHTEYSTIEDOT!

Myydyn tavaran ilmoituksen saa upata aiemmin, jotta ylläpito voi poistaa ilmoituksen. Editoi samalla myös otsikkoon "myyty".

Sääntöjä rikkovat ilmoitukset voidaan poistaa ilman erillistä ilmoitusta. Myös käyttäjän sulkeminen pois foorumilta (bannaus) on mahdollista, jos käyttäjä rikkoo ilmoitussääntöjä toistuvasti.

Kannattaa välillä lukaista tätä infoa, pieniä lisäyksiä todennäköisesti tulee. Jos jotain jäi epäselväksi, kysy!

Ammattimainen myynti ei kuulu foorumin myyntipuolelle (pois lukien Yritykset-osio), vaikka se tapahtuisikin yksityishenkilönä. Tällaisessa tapauksessa oikea paikka on Yritykset-osio, jonne voi hankkia tunnukset täältä. Ammattimaisuuden rajat määrittelee BTCF:n hallitus. Yleislinjana tähän asiaan: signaturessa saa mainostaa vapaasti, mutta esim. kaikki palvelut ovat sellaisia, että niitä saa mainostaa vain yrityspuolella.

SHORT VERSION IN ENGLISH:
-Price and location of the items must be included in the ad, except topics in the "Tallintyhjennys/Purkuautot"-section (area for parting out cars/clearing the garage-sales), where only the location is obligatory.
-Max. 5 ads/topics in parts sale and max 5 parts in each ad. If you have more parts for sale, make an ad to the "Tallintyhjennys/Purkuautot" section and list all parts to that topic.
-Topic may be bumped every 2 weeks, not sooner! Make other updates to the thread by editing existing posts. Exception: Answering to the questions is allowed sooner in "Tallintyhjennys/Purkuautot" section. Answering the question will then start a new 2 week period before upping is allowed.
-Companies / professional part dealers may only put up ads in the Yritykset-section.
-Repeated violations to these rules will earn the user a ban.
See more
See less

Race: Mittarit ja elektroniikka

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Race Performance Oy
    Bimmer Fanatic
    • Apr 2009
    • 640
    • Pornainen

    #16
    Uutta laajakaistakuormaa saapui
    Melkoisen reilusti näyttäisi autoharrastajien joulukuusen alla olevan koviakin paketteja jos laajakaistojen menekkiä katsoo. Uutta settiä saapui taas varastoon.

    Joulusesongin laajakaistakauppaan on varauduttu tällä kertaa varsin tuhdein eväin. Mittareita nimittäin saapui varastoon melkoinen satsi.

    PLX laajakaista vetää tietenkin myyntikärkeä, mutta valikoimassa on myös muutamia muita laajakaistoja joista jokaisella on omat etunsa. Myös PLX lisäbokseja mm. nesteen lämpötilan, paineen tai pakokaasun lämmön mittaamiseen löytyy mukavasti.



    Innovate laajakaistat
    Tätä merkkiä löytyy kahta eri mallia, joista DLG-1 on versio joka sopeutuu hyvin V-koneille kahden lambda-anturin takia. MTX-L sekä DLG-1 mittarit ovat 4.9 anturilla ja halkaisijan ollessa 52mm.
    Yksikkö on suoraan mittarissa, joten tästäkään ei tule lisäboksia tilaa viemään.



    Vems laajakaista
    Laajakaistaa on saatavilla pakolämpöanturin kanssa taikka ilman. Huomattavasti pisimpään valikoimassamme olleet VEMS laajakaistat on varustettu 4.9 anturilla.
    Sisältää 52mm mittarin johon saat pakolämmöt näkyviin celsius tai farenheit asteina. Seossuhteen suhdelukuna tai lambda-arvona.
    Mittarilla saa myös kapeakaistasignaalia ulos, jolloin se voi korvata auton oman lambdan. Yksikkö on suoraan mittarissa, joten tästä ei tule lisäboksia tilaa viemään.



    PLX laajakaista
    Myyntisuosikki, ja yleisesti suosituin laajakaista-lambda. Monet mahdollisuudet ketjuttaa lisätietoja kuten ahtopaineet ym. (myydään erikseen). Sisältää 52mm mittarin kosketusnäytöllä.
    Tässä mallissa laajakaistaohjain on erillisessä boxissa johon ketjutetaan tarpeen mukaan esim. EGT (pakolämmöt) tai ahtopaineet kätevästi.


    Tästä sitten eteenpäin. Kaikki yli 200 € tilaukset toki toimitetaan free of charge, ja joulukuun ajan pienemmät alta 200 jäävät alkaen 3.90 € toimareilla
    »» Race: Vems laajakaistat
    »» Race: PLX laajakaistat
    »» Race: Innovate MTX-L laajakaista
    »» Race: Innovate DLG-1 laajakaista
    »» Race: PLX lisämoduulit
    »» Race: Bosch laajakaista anturit
    Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
    Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
    Bmw viritysosat
    Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

    Suomen halvimmat Quaife lukot!

    Comment

    • Race Performance Oy
      Bimmer Fanatic
      • Apr 2009
      • 640
      • Pornainen

      #17
      SmartVan ledivalot tavaratilaan
      Mallikohtaiset, plug and play valopäivitykset työ- tai huoltoauton tavaratilaan!

      Smartvan mallikohtaiset LED-valot


      SmarVan ledivaloilla huolto- tai työauton tavaratilassa alkaa työkalut ja nippelit löytymään. Valothan käyvät suoraan paikoilleen alkuperäisen tilalle, ja ero on todellakin nähtävissä.



      Smartvan mallikohtaiset LED-valot korvaavat pakettiauton tavaratilan omat kehnot tai muuten heikkotehoiset valot tehokkaiksi ja vähän virtaa syöviksi LED-valoiksi. Asennuskin käy vaivatta, sillä nämä ovat mallikohtaisia ja liittimillä varustettuja, eli käytännössä plug&play - vanha pois uusi tilalle.



      LED valaistus lisää turvallisuutta ja mukavuutta työntekoon kun kirkas valo estää kompastumisen pimeässä ja auttaa löytämään nopeammin etsimäsi. Takuutakin myönnetään näille kaksi vuotta, mutta nojatuolilla ledin iskeminen säpäleiksi ei ikävä kyllä kuulu takuun piiriin.

      Isommista eristä kannattaa pyytää myös tarjous, mikäli idea on vaihtaa koko putkan autojen valot kertaheitolla.

      Smartvan LED-valot verkkokaupassamme:
      »» Race: Smartvan mallikohtaiset LED-valot
      Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
      Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
      Bmw viritysosat
      Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

      Suomen halvimmat Quaife lukot!

      Comment

      • Race Performance Oy
        Bimmer Fanatic
        • Apr 2009
        • 640
        • Pornainen

        #18
        STRI lisämittarit vaativalle kuljettajalle

        Stri DSD lisämittarit laadukkaampaan arvojen seuraamiseen. Tarkka ja nopea askelmoottori takaa tarkimman arvon kovissakin olosuhteissa.



        Stri mittarit takaavat luotettavan toiminnan esimerkiksi kisaolosuhteissa joissa mittarilta vaaditaan paljon ja arvot halutaan nähdä semmoisina kuin ne ovat. Mittareita on saatavilla 52 ja 60mm kokoisia sekä kirkaalla tai savulinssillä eri taustaväreillä - eli jokaiseen räppäykseen saadaan mittari jopa oikealla värimaailmalla.

        Valikoimaa Stri löytyy rutkasti, saatavilla on mm. ahtopaine, vedenpaine, öljylämpö, jännite sekä kierroslukumittaria ja kaikkia toki kahdessa koossa ja erivärisinä. Nippelitietona voidaan mainita myös että autot jotka ovat varustettu säädettävällä mittarivalojen himmentimillä, voidaan Stri kytkeä samaa piiriin, jolloin se ei hohda yksinäisenä tähtenä muiden valojen himmetessä. Yleisimmät lisämittarit pidämme aina varastossa valmiina toimitukseen.

        Stri DSD lisämittarit:
        »» Stri lisämittarit

        -Riku
        Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
        Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
        Bmw viritysosat
        Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

        Suomen halvimmat Quaife lukot!

        Comment

        • Race Performance Oy
          Bimmer Fanatic
          • Apr 2009
          • 640
          • Pornainen

          #19
          PLX laajakaistoja reilusti varastossa

          Saatiin juuri mukava kuormallinen PLX laajakaistoja varastoon ja nyt niitä taas riittää. PLX on suosittu ja huoleton plug'n'play laajakaista jokaiseen käyttötarkoitukseen.



          PLX on ylivoimaisesti meidän suosituin ja myydyin laajakaista. Se on mallia plug'n'play, eli virityksiltä asennuksissa vältytään - PLX löytyy näppärä kapeakaista-lähtö jolla saa tarpeen mukaan korvattua auton alkuperäisen lambdan kokonaan. PLX on helppo käyttää ja se on myös monikäyttöinen eli se toimii myös muilla polttoaineilla kuten etanolilla, maakaasulla ja metanolilla.

          Boschin uusimmalla 4.9 lambda-anturilla varustettu laajakaista pitää huolta laadukkaista ja luotettavista arvoista, jolloin se toimii eräänlaisena vakuutuksena moottorille. Tänään laajakaistoja saapui varastoon lisää laatikkokaupalla aikasemman satsin loppuessa.

          PLX laajakaistat verkkokaupassa:
          »» PLX laajakaistat

          -Riku

          Kirjoitus sivuillamme
          Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
          Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
          Bmw viritysosat
          Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

          Suomen halvimmat Quaife lukot!

          Comment

          • Race Performance Oy
            Bimmer Fanatic
            • Apr 2009
            • 640
            • Pornainen

            #20
            PLX laajakaistoja saapui rutkasti varastoon

            Sesonki alkaa olemaan mukavalla mallilla ja PLX laajakaistojakin on mennyt reilusti. PLX otettiin taas iso määrä lisää varastoon, etteivät varastosaldot vahingossakaan pääse menemään miinuksen puolelle.



            PLX on pitkäaikainen myyntisuosikki ja tällä hetkellä kirkkaasti eniten myyty laajakaista-lambda. PLX on halpa "vakuutus" moottorille ja siihen saa tarpeen mukaan ketjutettua muitakin arvoja samalle näytölle kuten ahtopaine, pakolämpö, öljynpaine ja nesteenlämpö. Kapeakaista-lähdöllä varustettu mittari antaa mahdollisuuden korvata auton alkuperäinen lambda kokonaan.

            PLX soveltuu myös muille polttoaineille normi bensan lisäksi kuten etanoli, metanoli ja maakaasu. Laajakaista on varustettu uusimmalla nopeasti reagoivalla ja kestävällä 4.9 LSU anturilla, joka antaa oikeat arvot ankarimmissakin olosuhteissa. PLX myös kalibroi itsensä automaattisesti, eli asennuksen jälkeen käyttäminen on todella helppoa - ei turhia viritelmiä tai murheita.

            PLX verkkokaupan puolella:
            »» PLX laajakaistat

            -Riku

            Kirjoitus sivuillamme
            Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
            Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
            Bmw viritysosat
            Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

            Suomen halvimmat Quaife lukot!

            Comment

            • Race Performance Oy
              Bimmer Fanatic
              • Apr 2009
              • 640
              • Pornainen

              #21
              Laajakaistoja moneen lähtöön

              Meiltä löydät laajakaistat jokaiseen käyttötarkoitukseen oli kyseessä sitten perus neloskone tai jykevämpi V12 moottori.



              Laajakaistoja löytyy meiltä useata eri merkkiä, hallitsevina merkkeinä PLX, VEMS sekä Innovate jolta jälkimmäiseltä löytyy erinomaista laajakaistaa myös V-moottoreille, tämä on ollut suosikki eritoten jenkkimoottoreille kun kahdesta putkesta saa arvot samalle näytölle.

              Mikäli kyseessä on turbomoottori ja pakolämpöjä olisi myös mukava seurailla, on VEMS kaikista paras valinta. Laajakaista lukemien lisäksi näytölle saa pakolämmöt, joita etenkin tehokkaissa turbomoottoreissa on fiksua seurata. PLX laajakaista taas edustaa hieman moderninpaa pakettia kosketusnäytöllä varustettuna ja se onkin ollut jo pitkään yksi myydyimmistä laajakaistoista. PLX perään on mahdollista kytkeä myös muita arvoja kuten vaikkapa veden ja öljynlämpö.

              Laajakaistat verkkokaupassa:
              »» Race.fi: Laajakaistat

              -Riku

              Kirjoitus sivuillamme
              Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
              Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
              Bmw viritysosat
              Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

              Suomen halvimmat Quaife lukot!

              Comment

              • Race Performance Oy
                Bimmer Fanatic
                • Apr 2009
                • 640
                • Pornainen

                #22
                STRI mittareita tulossa lisää varastoon!

                Napattiin varastoon valkoisella ledillä, kirkkaalla linsillä ja mustalla taustalla kaikkia Stri mallisarjan mittareita. Stri lisämittarit ovat laadukkaita ja takaavat tarkan toiminnan myös kilpakäytössä.



                Stri DSD lisämittarit tarjovat loistavan tarkkuuden ja luottettavuuden kovimmissakin olosuhteissa. Digitaaliset DSD mittarit ovat varustettu laadukkaalla stepperimoottorilla joka on toiminnassaan muista lisämittareista poiketen lähes äänetön. Stri valikoimista löytyy mittareita seuraamaan muun muassa ahtopainetta, öljynpainetta sekä veden ja öljynlämpöjä, kaikkia mallisarjan mittareita pidetään varastossa. Täydentävää mittarikuormaa varastoon on tulossa jo heti Maanantaina aamupäivästä.

                Stri mittarit verkkokaupassa:
                »» Race: Stri lisämittarit

                -Riku

                Kirjoitus sivuillamme
                Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
                Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
                Bmw viritysosat
                Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

                Suomen halvimmat Quaife lukot!

                Comment

                • Race Performance Oy
                  Bimmer Fanatic
                  • Apr 2009
                  • 640
                  • Pornainen

                  #23
                  Innovatea reippaasti varastossa

                  Napattiin tehtaalta hieman suurempaa kuormaa Innovaten laajakaistoista. Nyt varastossa on reilusti MTX-L PLUS mallin laajiksia valmiina noutoon tai toimitukseen.



                  Tänään aamulla saatiin muutama iso laatikollinen Innovaten laajakaistoja eli nyt niitä taas piisaa. MTX-L PLUS on Innovaten suosituin laajakaista ja meilläkin tällä hetkellä yksi myydyimmistä merkeistä PLX ja VEMSin kanssa.

                  Innovatessa on hintalaatusuhde kohdillaan ja sen näkee jo ihan pelkistä specseistäkin:
                  - Nopea Bosch LSU 4.9 anturi (mallia uusinta uutta)
                  - Täysin digitaalinen laite
                  - Veden kestävä näyttö (toimii vaikka vesijetissä)
                  - Dataloggaus mahdollisuus, eli tiedot saa pihalle esim läppäristä
                  - Helpot sisään ja ulosmenot
                  - Direct Digital ohjain joka mahdollistaa yksinkertaisen asennuksen ilman erillisia boxeja



                  »» Innovate MTX-L laajakaista

                  Harrasteautomiitti 21.6.2018
                  Kuvio on tuttu - Race (eli me) tarjoo kahvit, makkarat, grillin ja paikan Tapahtuma ei maksa yhtään mitään ja paikan päälle on tervetulleita kaikki harrasteautolla tai ilman.

                  Aika: 21.6.2018 klo 18.00
                  Paikka: Race.fi, Välitie 6, 07170 Pornainen
                  Linkki facetapahtumaan: Harrasteautomiitti 21.6.2018


                  -Riku

                  Kirjoitus sivuillamme
                  Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
                  Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
                  Bmw viritysosat
                  Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

                  Suomen halvimmat Quaife lukot!

                  Comment

                  • Race Performance Oy
                    Bimmer Fanatic
                    • Apr 2009
                    • 640
                    • Pornainen

                    #24
                    STRI mittarisarjat saaneet hyvän vastaanoton

                    Keskitimme STRI varastoinnin 52mm mustataustaiseen kirkaslasiseen sarjaan, ja se kannatti. Kaikki sarjan mallit pidetään varastossa jatkuvasti.



                    Viritimme varasto-ohjelmaa toukokuussa, ja sen myötä STRI malliston kaikki kirkaslasiset tummataustaiset valkoisella valolla valaistut mittarit löytyvät aina hyllystä. Tämä muutenkin suosituin sarja on päässyt oikeuksiinsa, kun valinnasta vaan tehtiin helppo.

                    STRI digitaalimittarit eivät todellakaan ole hinnaltaan edukkaimpia peruskelloja, vaan tarkkaan suunniteltuja mm. omalla MAP-anturilla varustettuja tarkkuustyökaluja. Askelmoottori on lähes äänetön, ja reagoi nopeasti mitattavan suureen vaihteluun.

                    Tsekkaa ja tilaa mittarisarja suoraan tuosta:
                    »» Race: Stri lisämittarit

                    -Willem
                    Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
                    Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
                    Bmw viritysosat
                    Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

                    Suomen halvimmat Quaife lukot!

                    Comment

                    • Race Performance Oy
                      Bimmer Fanatic
                      • Apr 2009
                      • 640
                      • Pornainen

                      #25
                      Innovate laajakaistojen suosio noussut roimasti

                      Innovaten laajakaistojen suosio on kesän mittaan noussut reippaasti, ja uskalsimmekin ottaa näitä myös melkoisen kasan varastoon.



                      Laajakaistojen ehdoton myyntitykki nyt ja aiemmin on ollut PLX. Ei turhaan, sillä perhanan hyvä settihän se on.

                      Alkukesän aikana on Innovate kuitenkin nostanut päätään merkittävästi. Innovaten mittari edustaa ulkonäöltään aavistuksen klassisempaa tyyliä, tarjoten modernit 4.9 BOSCH anturit ja kapeakaistaulostulot siinä missä muutkin. Innovaten paketeissa on mukana myös vaihdettava tausta, jolla mittarin voi valita valko- tai mustapohjaisena. Myös lambdamutteri sisältyy toimitukseen, mikäli anturille tehdään samalla myös paikka pakoputkeen.

                      V-koneiden omistajille valikoimassa on myös dual versio, jossa nimensä mukaisesti näkee samaan aikaan kahden lambdan arvot. Kummankin signaalin saa myös erikseen eteenpäin eculle, eli kyseessä on ihan oikeasti dual laajakaista.

                      Laajakaistat verkkokaupassa:
                      »» Vems laajakaistat
                      »» PLX laajakaistat
                      »» Innovate MTL-X laajakaista
                      »» Innovate DLG-1 dual laajakaista

                      - Willem
                      Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
                      Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
                      Bmw viritysosat
                      Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

                      Suomen halvimmat Quaife lukot!

                      Comment

                      • Race Performance Oy
                        Bimmer Fanatic
                        • Apr 2009
                        • 640
                        • Pornainen

                        #26
                        Cibie lisäpitkillä valoa pimeyteen

                        Pikkuhiljaa pimenevään syksyyn saa helposti lisää valotehoa Cibie LED lisäpitkillä. Tehokkaimmat mallit tarjoavat jopa puolen kilomerin valokeilan.



                        Cibien valoja on saatavilla irtona ja myös kappaleittain, eli viime vuonna tulleen lakimuutoksen myötä parin päälle voi ostaa vielä yhden kolmanneksi. Cibietä löytyy kolmessa eri kokoluokassa, on 5.6", 7" ja 9" - eli kaikenkokoisiin autoihin saa sopivan kokoista valoa ja kaikissa valoteho on vähintäänkin riittävä. Pienimmät mallit menevät näppärästi esimerkiksi henkilöautoihin sekä isommat suuremmille hyötyautoille kuten pakettiautoille ja rekoille 12v ja 24v järjestelmille.

                        [u]Lakimuutos 28.8.2017
                        Maanantaina 28.8.2017 Trafi muutti määräyksiä lisävaloja koskien - nyt keulille saa heittää myös parittoman määrän lamppuja, eli ns. "Ruotsin tyylin" asentaminen on sallittua. Eli asennuscombona auton omat valot + 3 lisälyhtyä on laillista, mutta täytyy kuitenkin muistaa ennallaan pysyvät referenssilukusäädökset, eli yhtäaikaa palavien valojen referenssiluku saa olla enintään 100.

                        Cibie Oscar LED lisäpitkät:
                        »» Lisävalot

                        -Riku
                        Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
                        Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
                        Bmw viritysosat
                        Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

                        Suomen halvimmat Quaife lukot!

                        Comment

                        • Race Performance Oy
                          Bimmer Fanatic
                          • Apr 2009
                          • 640
                          • Pornainen

                          #27
                          Laajakaistoja reilusti varastossa

                          Vems, Innovate ja PLX laajakaistoja on nyt hyllyssä mukavasti useamman yksikön voimin. Tämän vuoden suosituimmat laajakaistat ovat olleet ehdottomasti PLX ja Innovate, jotka ovat helppokäyttöisiä ja tarjoavat aina luotettavat arvot.



                          Vems mittarissa yhdistyy laajakaista ja pakolämpömittari


                          - Seos ja pakolämpö näkyvät samaan aikaan.
                          - Toimituksessa 6mm turbokäyttöön soveltuva pakolämpöanturi.
                          - Tuttu, turvallinen ja nopea Bosch LSU 4.9 anturi.
                          - Perinteinen napilla toimiva käyttö - toimii myös hanskoilla ja kovassa pakkasessa.
                          - Mittari on myös ohjelmoitavissa ja antaa tarvittaessa kapeakaistasignaalin eculle.
                          Race.fi: Vems laajakaista.

                          PLX DM6 näyttö + SM-AFR laajakaista


                          - Luotettava ja suosittu paketti modernilla kosketusnäytöllä.
                          - Nopeasti reagoiva Bosch LSU 4.9 anturi
                          - Soft start toiminto pidentää anturin ikää.
                          - Modulaarinen tuote, liitettävissä muiden PLX iMFD linjan tuotteiden kanssa.
                          - Vain 18mm syvä näyttö mahdollistaa asennuksen melkein minne vaan.
                          Race.fi: PLX DM-6 + SM-AFR.

                          Innovate - perinteinen ja laadukas laajakaista


                          - Nopea 4.9 LSU anturi by Bosch
                          - Täysin digitaalinen mittari
                          - Vedenkestävä 52mm näyttö (soveltuu myös vesille)
                          - Dataloggaus mahdollisuus
                          - Helpot sisään ja ulosmeno liitännät
                          - Ei erillistä boxia, mittari + johdot = laajakaista
                          Race.fi: Innovate MTX-L Plus.


                          -Riku
                          Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
                          Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
                          Bmw viritysosat
                          Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

                          Suomen halvimmat Quaife lukot!

                          Comment

                          • Race Performance Oy
                            Bimmer Fanatic
                            • Apr 2009
                            • 640
                            • Pornainen

                            #28
                            Cibie ja Bosch lisäpitkillä valoa syksyyn

                            Pimenevään syksyyn saa kätevästi lisää valotehoa Cibie LED tai Bosch halogen lisäpitkillä. Tehokkaimmat lisävalomallit tarjoavat jopa puolen kilomerin valokeilan, eli eteensä näkee jopa pimeällä loskakelillä vähintäänkin riittävästi.



                            Cibien valoja on saatavilla irtona ja myös kappaleittain, eli viime vuonna tulleen lakimuutoksen myötä parin päälle voi ostaa vielä yhden kolmanneksi. Cibietä löytyy kolmessa eri kokoluokassa, on 5.6", 7" ja 9" - eli kaikenkokoisiin autoihin saa sopivan kokoista valoa ja kaikissa valoteho on vähintäänkin riittävä. Pienimmät mallit menevät näppärästi esimerkiksi henkilöautoihin sekä isommat suuremmille hyötyautoille kuten pakettiautoille ja rekoille 12v sekä 24v järjestelmille.

                            Boschilaiset taas myydään kappaletavarana, eli niitä voi ostaa aina haluamansa määrän. Halogeenit sopivat hyvin budjettiratkaisuksi ja hieman pienempään lisävalon tarpeeseen esimerkiksi silloin kun valtaosa ajosta tapahtuu taajamissa. Kaikkia lisävaloja saadaan toimitettua poikkeuksetta vain parissa arkipäivässä noudettavaksi myymälään tai lähimpään Postin/MH noutopisteeseen. Uutuutena kauppaan lisättiin tänään 20" pitkä LED valopaneeli johtosarjan kera, hinta on hyvinkin maltillinen ja tehoakin piisaa tarpeeksi!

                            Kertaus lakimuutoksesta
                            Maanantaina 28.8.2017 Trafi muutti määräyksiä lisävaloja koskien - nyt keulille saa heittää myös parittoman määrän lamppuja, eli ns. "Ruotsin tyylin" asentaminen on sallittua. Eli asennuscombona auton omat valot + 3 lisälyhtyä on laillista, mutta täytyy kuitenkin muistaa ennallaan pysyvät referenssilukusäädökset, eli yhtäaikaa palavien valojen referenssiluku saa olla enintään 100.

                            Lisäpitkät verkkokaupassa:
                            »» Race.fi: Lisävalot
                            »» Race.fi: LED lisävalopaneeli *UUTUUS*

                            -Riku
                            Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
                            Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
                            Bmw viritysosat
                            Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

                            Suomen halvimmat Quaife lukot!

                            Comment

                            • Race Performance Oy
                              Bimmer Fanatic
                              • Apr 2009
                              • 640
                              • Pornainen

                              #29
                              STRI lisämittareita reippaasti varastossa

                              Kun tovi sitten keskityttiin varastoimaan vaan kaikista suosituimpia mittareita ollaan alettu pitämään reilumpaa varastoa kaikille myydyimmille malleille, eli niitä löytyy useampaa per tuotekoodi.



                              STRI tekee yksiä maailman parhaita lisämittareita joita markkinoilla on! Stri DSD sarja on varustettu pitkään kehitetyllä tarkalla askelmoottorilla, joka takaa varmasti oikean arvon kaikissa olosuhteissa. DSD mallisarjaa käytetään paljon kisapuolella jossa mittareilta vaaditaan paljon eikä virhelukemat ole vaihtoehto.

                              Lisämittarit ovat päällä ollessaan hyvinkin hiljaisia, lähes äänettömiä - täysin automaattinen kalibrointi aina virtojen uudelleenkytkettäessä takaa mahdollisimman virheettömät tulokset joka kerta. STRI mittareita on saatavilla eri pohja että lediväreissä tummennetulla tai kirkkaalla linsillä. Keskitimme tosiaan muutama kuukausi sitten STRI mittareiden varastoinnin 52mm mustataustaiseen kirkaslasiseen sarjaan joka on ylivoimaisesti ollut tähän mennessä kaikista suosituin combo. Muut kuin varastomittarit matkaavat meille nopeasti euroopan varastolta aina tarvittaessa, yleensä alle viikossa.

                              STRI lisämittarit verkkokaupassa:
                              »» Race: Stri lisämittarit

                              Mukavaa alkavaa viikkoa!
                              -Riku
                              Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
                              Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
                              Bmw viritysosat
                              Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

                              Suomen halvimmat Quaife lukot!

                              Comment

                              • Race Performance Oy
                                Bimmer Fanatic
                                • Apr 2009
                                • 640
                                • Pornainen

                                #30
                                PLX laajakaistoja hylly pullollaan

                                PLX mittareita saapui eilen lisää varastoon ja nyt niitä piisaa hetkeksi. PLX on plug'n'play seossuhdemittari vaativallekkin kuskille, mutta hinnaltaan se kuitenkin sopii myös pienemmälle budjetille.



                                PLX GEN4 DM-6 lyhyesti:
                                - Luotettava ja uusin Bosch 4.9 LSU anturi
                                - Soft Start toiminto pidentää anturin käyttöikää
                                - Kapeakaistalähtö, eli alkuperäisen Lambdan korvaaminen PLX on mahdollista
                                - Etanoli, maakaasu, bensiini, diesel ja metanoli yhteensopiva
                                - Kalibrointi automaattisesti aina virrat kytkiessä
                                - Multi-touch 1/6" kosketusnäyttö
                                - Virrankulutus aikasempaan GEN3 malliin verrattuna 25% pienempi

                                Johtoa paketissa tulee mukana karkeat kolme metriä, eli asennus onnistuu lähestulkoon mihin tahansa. Kaapeleita ja muita varaosia on PLX saatavilla kattavasti, esimerkiksi näyttö, piuhat, anturi sekä moduuli on mahdollista ostaa erikseen. PLX laajakaistat kuuluvat perusvarastoon ja niitä tilataan säännöllisin väliajoin lisää.

                                PLX laatumittarit löytyy muuten tästä:
                                »» Race.fi: PLX laajakaistat

                                -Riku
                                Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
                                Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
                                Bmw viritysosat
                                Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

                                Suomen halvimmat Quaife lukot!

                                Comment

                                Working...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎