Announcement

Collapse

Ohje: Kuinka teen ilmoituksen eri myyntiosioihin? L U E ! / Rules for For sale -section!

Yleiset ohjeet, jotka käyvät jokaiseen myynti-osioon:

- *Kauppatori on vain BMW tuotteille, pl. Muut merkit osio, jossa ei ole eritelty luokkia (autot,varaosat,purkuautot,renkaat/vanteet, kaikki samassa).

- Panostaakaa viestin otsikkoon, siitä tulisi heti selvitä, että mitä on myymässä. Itse viestiin sitten hyvin tarkka selvitys, jottei lukijoiden tarvisi kovin hirveästi lisätietoja hinkua. Yleensä kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa. Jos tulee esim. valkoinen ruutu ilmoitusta lähetettäessä, kokeile tehdä ensin lyhyt otsikko ja muokkaa sitten pidemmäksi (Edit -> Go Advanced).

- Muista mainita MISSÄ myytävät artikkelit ovat. Paikkatieto on pakollinen. Paikka kannattaa mainita ITSE ILMOITUKSESSA , linkki nettiautoon ei riitä. Halutessasi voit mainita myös millä alueella (esim. "Keski-Suomi", katso aluejako alueellisesta keskustelusta) tuotteet sijaitsevat. Alueen kirjoittaminen auttaa tavaroiden myymistä, jos joku hakee tavaroita vain lähialueeltaan.

- HINTA on pakollinen tieto kaikissa muissa myyntiosioissa, paitsi Tallin tyhjennys/Purkuautot -osiossa.

- Ilmoita toivottu yhteydenottotapa (esim. privaviesti, puhelin, sähköposti, tms)

- Jos tunnet tarvetta kertoa lisää, muuttaa hintaa, lisäillä kuvia tai muuten muuttaa ilmoitusta ennen 2 viikon uppausaikaa, niin se tehdään editoimalla aiempaa viestiä/viestejä!

- Jos tavarasta on jo ilmoitus foorumilla, voi olemassa olevaa ilmoitusta uppailla sääntöjen puitteisssa. Uuden ilmoituksen tekeminen samasta tavarasta on kielletty.

- Muiden käyttäjien foorumilla olevien ilmoitusten kaikenlainen kommentointi omassa ilmoituksessa on kielletty, koski se esim. hintaa tai laatua.

- Huuto.netin jne. foorumin ulkoisten huutokauppakohteiden ilmoittaminen on tällä foorumilla KIELLETTY.

- Yksityishenkilö saa myydä vain omistuksessaan olevaa tavaraa. Tavaran välitys on kielletty.

- Vinkki: Jos saat paljon samoja kysymyksiä yksityisviesitllä tms, niin kannattanee lisätä vastaus ilmoitukseen (Opettaa vastaisuudessakin kertomaan myytävästä artikkelista paremmin).

Osat ja tarvikkeet:
- Yhdellä henkilöllä saa olla max. 5 ilmoitusta. Mikäli tavaraa on enemmän, tulee tehdä uusi ilmoitus "Tallin tyhjennys / Purkuautot"-osastolle ja merkitä Osat ja tarvikkeet -puolen ilmoitukset poistettaviksi (samalla tavalla kuin myydyissä, eli uppaus ja ilmoituksen otsikkoon "voi poistaa")

Tallin tyhjennys / purkuautot:
- Tallin tyhjennykset / Purkuautot -osio on tarkoitettu ilmoituksille, joissa myydään kuusi (6) tai useampi artikkeli samassa ilmoituksessa. Koskee myös yhden tuotteen massamyyntiä. Esim. teholastut, puslat tai muut, joita tehdään menekin mukaan.

- Purkuautoa ilmoittaessa kannattaa mainita VIN-koodi tai varustelista. Mikäli kyseisiä tietoja ei ole saatavilla, kannattaa mainita ainakin auton mallimerkintä, vuosimalli (kk/vvvv), auton väri, kilometrilukema, tärkeimmät varusteet. Tämä vähentää turhien kyselyiden määrää sekä parantaa hakukoneen tarkkuutta.

- Tallin tyhjennykset / purkuautot -osiossa muut voivat kysyä myytävistä artikkeleista. Myyjä voi heti vastata kysymyksiin, mutta kaikki "uppailu" on kiellettyä. HUOM. Tätä valvotaan! (Siis 2 viikon välein saa uppailla, mutta esim. tavaroiden lisäys ja poisto tehdään editoimalla tai odotetaan 2 viikkoa edellisestä omasta postauksesta. Kysymykseen saa vastata heti ja siitä alkaa uusi 2 viikon odotus uppaukseen, jos ei tule uusia kysymyksiä vastattavaksi).

Renkaat ja vanteet:
- Kun myytte vanteita ja renkaita, ilmoittakaa selvästi niiden tiedot jo otsikossa!

- Vanteilla on useita mitattavia suureita, näistä varmasti tärkeimmät ovat vannekoko sekä pulttijako. Yleensä ostaja tarvitsee myös niistä muuta tietoa kuten: vanteen leveys, ET-arvo sekä keskireiän halkaisija. Mikäli et näitä tiedä, kerro ainakin (ja mielellään joka tapauksessa) missä autossa vanteet on olleet alla! Tämä koskee jokaista myynti-ilmoitusta.

- Renkaista sen verran myös, että muistakaa mainita tietysti renkaiden koko mutta myös missä kunnossa ne ovat ja ovatko tasaisesti kuluneet. Nämä ovat tärkeimpiä tietoja rengaskaupoissa.

- Vannekoon ilmoitus mielellään esim. 18t, ei 18" koska foorumin haku ei ymmärrä tuota "hipsua".

HUOM! Muiden ilmoituksiin ei saa mennä kirjoittamaan mitään (pl. tallin tyhjennys -puoli). Ilmoituksen muokkauksen lisäksi myyjän on sallittu aikaisintaan kahden (2) viikon välein kirjoittaa lisätietoa uudella viestillä samaan ilmoitukseen, jolloin ilmoitus samalla uppaantuu. Koska uppaus on vapaaehtoista, pidempi aikaväli edellisten uppausten välillä ei oikeuta tekemään seuraavaa uppausta aiemmin. Jää siis myyjän vastuulle tehdä sellainen ilmoitus, joka jättää mahdollisimman vähän kysyttävää. Kaikki yhteydenotot siis suoritetaan ilmoitusten ulkopuolella yksityisviesteillä, sähköpostilla, Puhelimella tms. MUISTA ILMOITTAA YHTEYSTIEDOT!

Myydyn tavaran ilmoituksen saa upata aiemmin, jotta ylläpito voi poistaa ilmoituksen. Editoi samalla myös otsikkoon "myyty".

Sääntöjä rikkovat ilmoitukset voidaan poistaa ilman erillistä ilmoitusta. Myös käyttäjän sulkeminen pois foorumilta (bannaus) on mahdollista, jos käyttäjä rikkoo ilmoitussääntöjä toistuvasti.

Kannattaa välillä lukaista tätä infoa, pieniä lisäyksiä todennäköisesti tulee. Jos jotain jäi epäselväksi, kysy!

Ammattimainen myynti ei kuulu foorumin myyntipuolelle (pois lukien Yritykset-osio), vaikka se tapahtuisikin yksityishenkilönä. Tällaisessa tapauksessa oikea paikka on Yritykset-osio, jonne voi hankkia tunnukset täältä. Ammattimaisuuden rajat määrittelee BTCF:n hallitus. Yleislinjana tähän asiaan: signaturessa saa mainostaa vapaasti, mutta esim. kaikki palvelut ovat sellaisia, että niitä saa mainostaa vain yrityspuolella.

SHORT VERSION IN ENGLISH:
-Price and location of the items must be included in the ad, except topics in the "Tallintyhjennys/Purkuautot"-section (area for parting out cars/clearing the garage-sales), where only the location is obligatory.
-Max. 5 ads/topics in parts sale and max 5 parts in each ad. If you have more parts for sale, make an ad to the "Tallintyhjennys/Purkuautot" section and list all parts to that topic.
-Topic may be bumped every 2 weeks, not sooner! Make other updates to the thread by editing existing posts. Exception: Answering to the questions is allowed sooner in "Tallintyhjennys/Purkuautot" section. Answering the question will then start a new 2 week period before upping is allowed.
-Companies / professional part dealers may only put up ads in the Yritykset-section.
-Repeated violations to these rules will earn the user a ban.
See more
See less

Race: Moottorin osat

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Race Performance Oy
    Bimmer Fanatic
    • Apr 2009
    • 640
    • Pornainen

    #16
    Mishimoto jäähdyttimillä lämmöt kuriin

    Kesäkelit alkavat olemaan ainakin sään puolesta, jolloin myös auton jäähdytyksestä kannattaa pitää huolta. Mishimoton paksummat jäähdyttimet takaavat alhaisemmat lämmöt kovassakin kuumuudessa, jopa liikennevaloissa seistessä.



    Mishimoto mallikohtaiset alumiinijäähdyttimet
    Mishimoton moottorinjäähdyttimet ovat pääosin automallikohtaisia ja laadukkaasti valmistettuja että viimeisteltyjä. Mishimoton jäähdytysteho on alkuperäistä jäähdytintä rutkasi parempi sekä erittäin hyvä valinta kun jäähdytystä tarvitaan enemmän. Mishimotossa on suurempi vesitilavuus jolloin jäähdytysteho on erinomainen myös esimerkiksi liikennevaloissa seistessä. Yleismallisempaan käyttötarkoitukseen Mishimoto on listannut myös muutaman universaalin jäähdyttimen ja meiltä löytyvän mitta pdf takia mallikohtaisetkin jäähdyttimet saa sopimaan melkein mihin tahansa.

    Mishimoto välijäähdyttimet
    Mishimoton välijäähdytin pitää huolta että turbolle menevä ilma on tarpeeksi viileää ja mitä viileämpää moottoriin ahdettava ilma on, sitä enemmän sitä myös voidaan moottoriin ahtaa - More power!. Mishimoto on paras valinta välijäähdyttimeksi, sillä se virtaavuus ja jäähdytysteho on reilusti enemmän kuin vakio jäähdyttimessä. Välijäähdyttimet löydät meiltä näppärästi myös mitoilla ja sen takia ne sopivatkin tai ovat sovitettavissa melkein mihin autoon tahansa. Värivaihtoehtojakin löytyy - valittavissa on muun muassa hopea, musta ja kultainen josta viimeisimmät kaksi ovat olleet jo pitkään kaikista suosituimpia.

    Mishimoto fanit, klemmarit & letkut
    Mishimoto valmistaa myös erikokoisia flektejä, mallikohtaisia letkusarjoja, yleismallisia silikoniputkia, silikonisupisteita ja klemmareita. Olemme listanneet ne myös tuotteiksi verkkokaupan puolelle. Muun muassa Mishimoton T-pultti klemmarista löytyy jousitettu versio, joka kestää huomattavasti enemmän rasitusta kuin normaali jousittamaton.

    Mishimoto jäähdyttimet + asennustarvikkeet verkkokaupassa:
    Race: Mishimoto

    Mukavaa alkavaa viikkoa!
    Race.fi / Riku
    Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
    Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
    Bmw viritysosat
    Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

    Suomen halvimmat Quaife lukot!

    Comment

    • Race Performance Oy
      Bimmer Fanatic
      • Apr 2009
      • 640
      • Pornainen

      #17
      Bosch 044 bensapumppuja varastossa

      Boschin polttoainepumppu on erinomainen valinta niin tankin ulkopuoliseen kuin sisäpuoliseenkin käyttöön, tuottoa ainakin piisaa vähintään tarpeeksi.



      Bochin valmistama suosittu 044 mallin polttoainepumppu on tunnettu monissa kokoonpanoissa ja monikäyttöisyyden ansiosta voi esimerkiksi päättää tahtooko sitä käyttää tankin sisä vai ulkopuolella. Hiljattain pumppujen hintoja ruuvailtiin alaspäin ja nyt Boschilaisen saa 50 € edullisemmin kuin aikaisemmin. 044 pumppu on meillä varastotuote ja sen loppuessa lisää saadaan jopa yhdessä arkipäivässä.

      Bosch 044 "legendary" polttoainepumppu:
      »» Bosch 044 polttoainepumppu

      -Riku

      Kirjoitus sivuillamme
      Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
      Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
      Bmw viritysosat
      Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

      Suomen halvimmat Quaife lukot!

      Comment

      • Race Performance Oy
        Bimmer Fanatic
        • Apr 2009
        • 640
        • Pornainen

        #18
        Sytytys kondikseen

        Meiltä löytyy laaja valikoima erilaisia kynttilöitä melkeimpä mihin tahansa käyttöön, esimerkiksi Briskiltä löytyy DS mallisarja eritoten turboahdettuille moottoreille.



        Tulpan valintaan vaikuttaa moottorin vakio-ominaisuuksien lisäksi myös viritysaste. Isommat ja pienemmätkin käyntihäiriöt ovat usein ratkaistavissa paremmilla sytytystulpilla, etenkin pienet pätkimiset virityksen seurauksena korjautuvat usein vaihtamalla vain laadukkaammat ja sopivalla lämpöarvolla olevat tulpat vakioiden tilalle. Valikomista löytyy Briskin ja NGK tulppia, joilta sopivaa tulppaa löytyy niin turbotettuun, vapaastihengittävään kuin kaasuautoonkin.

        Nyrkkisääntönä voidaan pitää että virimoottoriin valitaan aina pykälää paria kylmempi tulppa kuin vakiolle, tietenkin riippuen kuinka paljon tehoa on suhteessa vakiomoottoriin. Molemmat merkit valmistavat tulppia sekä viri- että vakiokäyttöön.

        Sytytystulpat verkkokaupassa:
        »» Race: Brisk LGS Sytytystulpat
        »» Race: Brisk Silver (S) Sytytystulpat
        »» Race: Brisk Iridium Sytytystulpat
        »» Race: Brisk Turbo DS Sytytystulpat
        »» Race: NGK Iridium Sytytystulpat

        Ensimmäinen harrasteautomiitti 2018
        17.5.2018 järjestetään tämän vuoden ensimmäinen harrasteautomiitti ja se starttaa kello 18.00. Kuvio on tuttu - Race tarjoo kahvit, makkarat, grillin ja paikan Tapahtuma ei maksa yhtikäs mitään ja sinne on tervetulleita kaikki.
        Linkki tapahtumaan: Harrasteautomiitti 17.5.2018

        -Riku

        Kirjoitus sivuillamme
        Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
        Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
        Bmw viritysosat
        Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

        Suomen halvimmat Quaife lukot!

        Comment

        • Race Performance Oy
          Bimmer Fanatic
          • Apr 2009
          • 640
          • Pornainen

          #19
          Davies Craigin vesipumppuja ja Mishimoton flektejä reilusti varastossa

          Jäähdytys kondikseen! Davies Craig sähköinen vesipumppu + Mishimoton flektit tarjoavat erinomaisen combon, kun jäähdytystehoa halutaan oikeasti kasvattaa vakiota isommaksi.



          Davies Craig sähköiset vesipumput:
          Davies Craig sähköinen vesipumppu takaa luotettavuuden jäähdytysjärjestelmän toimintaan, pumppua voi käyttää lisävoimana tai koko nesteen kierto on mahdollista korvata kokonaan sähköisellä pumpulla jos halajaa. Pumppuja saa 15-150l tuotolla, pienemmät mallit ovat nylonrunkoisia ja isompituottoiset vahvemmalla alumiinirungolla. Pumppujen lisäksi tarjolla on ohjausyksikkö, jolla veden kulkua ja flektin nopeutta saa säädettyä helposti.

          Mishimoto jäähdyttimet
          Mishimoton moottorinjäähdyttimet ovat pääosin automallikohtaisia ja laadukkaasti valmistettuja sekä viimeisteltyjä. Mishimoton jäähdytysteho on alkuperäistä jäähdytintä rutkasi parempi sekä erittäin hyvä valinta kun jäähdytystä tarvitaan enemmän. Mishimotossa on suurempi vesitilavuus jolloin jäähdytysteho on erinomainen myös esimerkiksi liikennevaloissa seistessä. Yleismallisempaan käyttötarkoitukseen Mishimoto on listannut myös muutaman universaalin jäähdyttimen ja meiltä löytyvän mitta pdf takia mallikohtaisetkin jäähdyttimet saa sopimaan melkein mihin tahansa. Mishimotolta löytyy myös erinomaisen laajavalikoima letkusarjoja ja välijäähdyttimiä autoon kuin autoon.

          Jäähdytyskamppeet verkkokaupassa:
          »» Davies Craig sähköiset vesipumput
          »» Mishimoto jäähdyttimet

          -Riku

          Kirjoitus sivuillamme
          Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
          Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
          Bmw viritysosat
          Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

          Suomen halvimmat Quaife lukot!

          Comment

          • Race Performance Oy
            Bimmer Fanatic
            • Apr 2009
            • 640
            • Pornainen

            #20
            Kartiofilttereitä varastossa!

            K&N kartiofilttereitä löytyy varastosta mukavasti ja lisääkin on tilattu. Pestävä sekä öljyttävä K&N suodatin on vahvaa tekoa ja passaa isoillekkin tehoille.



            Kartiosuodattimia löytyy suoraan varastosta 3" ja 4" kokoisina. Kartiot kuten perus paneelifiltteritkin ovat täysin huollettavissa, eli samalla K&N pesusetillä saa tiskattua myös kartiofilut. Vaikka suodattimet ovat hyvin virtaavia ei puhdistuksesta ole tingitty pätkääkään, K&N suodattaa tehokkaasti ahdistamatta. Kartiosuodattimet ovat hyllyvalikoimaamme, eli pidämme niitä aina varastossa - Itseasiassa tälläkin hetkellä uutta varastokuormaa on tilattu ja sen on määrä saapua jo huomenna.

            K&N kartiosuodattimet verkkokaupassa:
            »» K&N kartiosuodattimet

            -Riku

            Kirjoitus sivuillamme
            Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
            Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
            Bmw viritysosat
            Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

            Suomen halvimmat Quaife lukot!

            Comment

            • Race Performance Oy
              Bimmer Fanatic
              • Apr 2009
              • 640
              • Pornainen

              #21
              Kesän kirjaimellisesti viileimmät tuotteet

              Kirjaimellisesti viileimmät tuotteet tänä kesänä ovat tietenkin Mishimoton jäähdyttimet sekä ThermoTecin lämpöeristeet. Se on moro vaan lämpöongelmille!



              Mishimotolta löytyy aika fiksu kattaus erilaisia ratkaisuja lämmönhallintaan. Tuotteita löytyy niin veden kuin öljynkin jäähdyttämiseen ja kierron kontrollointiin. Näistä fiksuimmat tässä:
              »» Mishimoto alumiinijäähdyttimet
              »» Mishimoto matalan avautumispisteen termostaatit
              »» Mishimoto silikoniletkut

              »» Mishimoto sähköflektit
              »» Mishimoto vaihteiston jäähdyttimet
              »» Mishimoto öljynjäähdyttimen termostaatit (sandwich tyyliset)
              »» Mishimoto öljynjäähdyttimen termostaatit (in-line malli)




              Thermo Tecin valikoima koostuu lämpöeristeistä. Ratkaisut löytyvät niin lämpösuojauksen rakentamiseen jarrunestesäiliöstä starttiin, johtojen suojaukseen ja erilaisiin pakoputken eristenauhoihin. Tässäpä nämä:
              »» Thermo Tec lämpöeristenauha pakoputken ympärille
              »» Thermo Tec lämpösuojasukat johdoille ja putkille
              »» Thermo Tec lämpösuojatarra (arkki) suojattavaan kohteeseen kiinnitettäväksi
              »» Thermo Tec lämpösuojateippi suojattavaan kohteeseen kiinnitettäväksi



              Viimeisenä muttei vähäisimpänä, on Amsoil. Öljyjen lisäksi Amsoil valmistaa myös jäähdyttimen lisäainetta joka pehmentää vettä eli tekee siitä märempää. Pitkälti sama kuin pesuaineen idea, mutta ilman vaahtoa. Tämä lisää jo olemassa olevan jäähdytysjärjestelmän tehoa huomattavasti. Parantaa myös lämppärin tehoa talvella.
              »» Amsoil Dominator Coolant boost jäähdytysnesteen lisäaine

              Eli siinä ne. Kirjaimellisesti kesän viileimpiä kamoja
              - Willem
              Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
              Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
              Bmw viritysosat
              Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

              Suomen halvimmat Quaife lukot!

              Comment

              • Race Performance Oy
                Bimmer Fanatic
                • Apr 2009
                • 640
                • Pornainen

                #22
                K&N kartiosuodattimia ja huoltosarjoja rutkasti varastossa

                Hiljattain saapuneen täydennksen jälkeen varasto on taas pullollaan erikokoisia kartiofilttereitä ja K&N huoltosarjoja. Saatavilla suosituimmat koot ja huoltosarja taas käy kaikille K&N ilmansuodattimille.



                Suosittuja K&N kartioita ja huoltosarjoja löytyy taas reilusti varastosta. Hyllykartioista kokoja löytyy 3-4" välille ja ne kattavatki kokoina 99% kartiosuodattimien myynnistä, eli ovat todella yleisiä. Huoltosarjoja on K&N yksi ja ainut joka palvelee huoltotarpeissa kaikkia K&N ilmansuodattimia oli kysessä normaali paneelisuodatin tai yleismallinen kartio. Alkuperäisen suodattimen tilalle vaihdettavia paneelisuodattimiakin löytyy varastosta muutamia kattaen käytännössä yleisimmät suodatinmallit, mutta erikoisemmatkin filtterit saadaan tilaamalla ripeasti noin viikossa.

                K&N suotimet + huoltosarjat verkkokaupassa:
                »» K&N kartiosuodattimet
                »» K&N huoltosarjat

                -Riku

                Kirjoitus sivuillamme
                Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
                Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
                Bmw viritysosat
                Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

                Suomen halvimmat Quaife lukot!

                Comment

                • Race Performance Oy
                  Bimmer Fanatic
                  • Apr 2009
                  • 640
                  • Pornainen

                  #23
                  Turbosmartteja varastossa

                  Turbosmartilta löytyy hukkaportteja, turboruuveja, dumppeja sekä niiden varaosia vaativaankin tarpeeseen.



                  Turbosmartin ahtopaineensäädin on varustettu laadukkaalla kuulajousiraknteella joka takaa ripeän ahtojen nousun säädettyyn arvoon ja pitää paineet tarkasti kaikissa olosuhteissa. Ahtopaineensäätimellä voidaan nimensä mukaisesti säätää ahtopainetta halutuksi, eli yksinkertaisuusuudessaan säädin (esimerkiksi turboruuvi) rajoittaa hukkaportille pääsevää painetta, jolloin hukkaportin aukeamispistettä voidaan säätää. Ahtopaineensäätimellä voidaan nostaa painetta, muttei kuitenkaan laskea sitä alle hukkaportin jousten määrittämän paineen.

                  Dumppi päästää ylimääräisen ahtopaineen pois suoraan ulkoilmaan, ja by-pass puolestaan takaisin turbon imupuolelle. Siinä missä dumpin suhahtelu kertoo turbovoimasta on by-passin huokaisu seosten ja säätöjen kannalta parempi ratkaisu kun kerran mitattu ilma ei karkaile ja sekoita seoksia moottorinohjauksen näkökulmasta. Turbosmartin hukkaportti taas pitää liikapaineet poissa kuitenkaan päästämättä niitä karkailemaan, eli kyseessä on varsin kestävä ja luotettava valinta katu tai ratakäyttöön. Kaikista suosituimmat Turbosmartin tuotteet pidetään aina omassa varastossa.

                  Turbosmartit verkkokaupassa:
                  »» Turbosmart ahtopaineensäätimet
                  »» Turbosmart dumpit
                  »» Turbosmart hukkaportit

                  -Riku
                  Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
                  Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
                  Bmw viritysosat
                  Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

                  Suomen halvimmat Quaife lukot!

                  Comment

                  • Race Performance Oy
                    Bimmer Fanatic
                    • Apr 2009
                    • 640
                    • Pornainen

                    #24
                    Viikkotarjous: K&N ilmansuodattimet -10%

                    K&N laadukkaat ilmansuodattimet miljoonan mailin takuulla! K&N ilmansuodatin takaa moottorille hyvän ilmansaannin ja on täysin huollettavissa.



                    K&N valmistaa huippulaatuisia paneeli ja kartiosuodattimia pääosin autoihin, mutta myös moottoripyöriin löytyy valikoimaa - näistä toki napsaistaan myös -10% pois. K&N ilmansuodattimet ovat pestäviä ja uudelleen öljyttäviä. Etenkään paneelisuodattimen asennus ei ole vaikeaa - koppa auki, vanha pois, uusi tilalle - that's it! K&N suodattimen kanssa ilmanvastus on reippaasti pienempi, jolloin moottori ei tarvitse niin paljon polttoainetta ilman imemiseen, sillä saadaan enemmän tehoa ja pienempi polttoaineen kulutus.

                    Yleismallisempaan virittelyyn K&N löytyy myös kartiosuodattimia, jolla suodatin saadaan duunattua reilumminkin modatulle moottorille, myös koko vaihtoehtoja on useita saatavilla. K&N tekee myös ilmanottosarjoja jolla korvataan alkuperäinen suodatinkotelo kokonaan. Mallikohtaisissa ilmanottosarjoissa on paikat myös auton alkuperäisille antureille, jolloin sarjan asennus ei vaadi muutoksia tunnistimille tai muille sähkölaitteille. Suosituimmat ilmansuodattimet kuten 3 ja 4" kartiofiltterit löydät meiltä suoraan varastosta, tilaamme lisää hyllyntäytettä viikottain.

                    K&N filtterit verkokaupassa:
                    »» Race: K&N paneelisuodattimet
                    »» Race: K&N kartiosuodattimet
                    »» Race: K&N ilmanottosarjat
                    »» Race: K&N huoltosarja

                    Harrasteautomiitti 16.8.2018
                    Elokuun harrasteautomiitti starttaa täällä Racella Torstaina 16.8.2018. Tapahtuma ei ole sen enempää kaupallinen kuin mitä paikka sattuu olemaan. Miitistä löytyy myös Facebook tapahtuma jossa lisätietoja. Tervetuloa paikan päälle!
                    »» Harrasteautomiitti 16.8.2018

                    Mukavaa viikonloppua!
                    -Riku

                    Kirjoitus sivuillamme
                    Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
                    Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
                    Bmw viritysosat
                    Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

                    Suomen halvimmat Quaife lukot!

                    Comment

                    • Race Performance Oy
                      Bimmer Fanatic
                      • Apr 2009
                      • 640
                      • Pornainen

                      #25
                      Laajakaistoja reippaasti varastossa

                      Uutta kuormaa pukkasi tänään taloon ja nyt Innovate, PLX ja VEMS laajakaistoja löytyy reilusti hyllystä. Näistä kolmesta löytyy sopivaa mittaria ihan perus neloskoneeseen tai vaikka isompaan V8 koneeseen.



                      Laajakaistoja löytyy meiltä kolmea eri huippumerkkiä - PLX, VEMS sekä Innovate jolta jälkimmäiseltä löytyy erinomaista laajakaistaa myös V-moottoreille, tämä on ollut suosikki erityisesti jenkkimoottoreille kun kahdella anturilla saa kahdesta putkesta arvot samalle näytölle. Innovaten perusmalli MTX-L on myös niittänyt suosiotaan viimeaikoina jopa niinkin paljon että se on nyt pysynyt vahvasti myydyimpänä laajakaistana.

                      Jos hakusessa on laajakaistaa turbomoottorille ja myös pakolämmöistä olisi kiva olla ajantasalla, on kaikista fiksuin valinta VEMS. Laajakaista lukemien lisäksi näytölle saa pakolämmöt, joita etenkin tehokkaissa turbomoottoreissa on järkevää seurata. PLX laajakaista taas edustaa hieman moderninpaa pakettia kosketusnäytöllä varustettuna ja se onkin ollut jo pitkään yksi myydyimmistä laajakaistoista. PLX perään on mahdollista kytkeä myös muita arvoja kuten vaikkapa veden ja öljynlämpö.

                      Laajakaistat verkkokaupassa:
                      »» Race.fi: Laajakaistat

                      -Riku

                      Kirjoitus sivuillamme
                      Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
                      Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
                      Bmw viritysosat
                      Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

                      Suomen halvimmat Quaife lukot!

                      Comment

                      • Race Performance Oy
                        Bimmer Fanatic
                        • Apr 2009
                        • 640
                        • Pornainen

                        #26
                        Briskin tulppia reilusti varastossa

                        Varastosta löytyy reilusti Briskin sytytystulppia kaikkiin käyttötarkoituksiin. Varastoimme perus Iridium ja DS tulppien lisäksi muun muassa Brisk VAG tulppia jotka ovat kehitelty erityisesti TSI/TFSI moottorille.



                        Briskin tulpat ovat taattua laatua ja käsittävätkin suurimman osan meidän tulppamyynnistä, sillä käytännössä Briskiltä löytyy sopivaa tulppaa vakioon, viritettyyn tai vaikkapa kaasuautoon. Olemme listanneet verkkokauppaan suosituimmat Brisk LGS, IR, YS ja DS-turbotulpat. IR ja LGS kattavat useimmat vakio ja virimoottorit, mutta Briskiltä löytyy myös DS mallisto joka on suunniteltu erityisesti turbotettuihin kilpamoottoreihin joissa tulpalta vaaditaan paljon.

                        Briskin tulpat kuuluvat meillä perusvarastoon ja niitä tilataan lisää aina tarpeen mukaan - vaikka joka päivä. Tänään saapuikin iso kuorma tulppia ja nyt niitä taas on. Olemme listanneet tulppien tuoteselosteeseen myös sopivuustaulukon josta saa katsottua viri tai vakiomoottorille passaavat tulpat juuri oikealla lämpöarvolla.

                        Briskin sytytystulpat verkkokaupassa:
                        »» Brisk sytytystulpat
                        Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
                        Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
                        Bmw viritysosat
                        Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

                        Suomen halvimmat Quaife lukot!

                        Comment

                        • Race Performance Oy
                          Bimmer Fanatic
                          • Apr 2009
                          • 640
                          • Pornainen

                          #27
                          Laadukasta lisäpotkua Holset ja Garret ahtimilla

                          Holsettia ja Garrettia menee nykyään mukavasti, tovi sitten lisättiin verkkokauppaan myös Garrett ahtimia yleisimpiin moottoreihin.



                          Holset ahtimet ovat kautta linjain suosituimmat tuotteet meillä ja ei ihan suotta - valikoimaa ja sopivuutta löytyy tosi moneen autoon jotka ovat myös helposti sovellettavissa melkeimpä mihin tahansa moottoriin. Yleisimmät ja myydyimmät mallit Holsetilta löytyy suoraan verkkokaupasta.

                          Garrett by Honeywell on taatusi laatuahdin, kuulalaakeri rakeenteen ansiosta se myös reagoi erittäin nopeasti ja ahdoille päästään reilusti aikaisemmin kun muissa saman kokoluokan ahtimissa. Molempia merkkejä löytyy yleisesti aina tukusta, eli toimitusaika on pääosin aina 1-2 arkipäivää tilauksesta.

                          Tutustu turbovalikoimaan verkkokaupassame:
                          »» Race: Garrett turboahtimet
                          »» Race: Holset turboahtimet

                          Leppoisaa Torstaita!
                          -Riku
                          Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
                          Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
                          Bmw viritysosat
                          Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

                          Suomen halvimmat Quaife lukot!

                          Comment

                          • Race Performance Oy
                            Bimmer Fanatic
                            • Apr 2009
                            • 640
                            • Pornainen

                            #28
                            K&N suodattimilla lisää tehoa!

                            K&N ilmansuodatin on erinomainen korvike alkuperäisen tilalle, se omaa reippaasti hengittävämmän rakenteen ja sen vuoksi heppojakin voi tulla muutama lisää. Valikoimaa on tosi paljon ja lisäksi K&N löytyy esimerkiksi laajavalikoima erilaisia öljynsuodattimia.

                            Paneelisuodattimet:


                            K&N paneelisuodatin korvaa kaikessa yksikertaisuudessaan alkuperäisen paperifiltterin, eli se asennetaan myös alkuperäiseen suodatinkoteloon. Asennus käy useimmissa autoissa seuraavasti: Konepelti auki, suodatinkotelo auki, vanha pois - uusi tilalle, eli tämän isommasta toimenpiteestä ei puhuta. Yleismalliseksi suodattimia löytyy muun muassa 3 ja 4" kartiomallisina, jotka on helppo viritellä kiinni melkeimpä mihin tahansa. Suodattimet ovat laadukasta puuvillaa ja pestävissä huoltosarjalla.
                            »» K&N paneelisuodattimet orkkiskoteloon
                            »» K&N kartiofiltterit yleismallisempaan tarpeeseen

                            K&N ilmanottosarjat:


                            K&N ilmanottosarja korvaa aikasemman ilmanottojärjestelmän kokonaisuudessaan eli paketissa toimitetaan suodattimen lisäksi myös imuputki ja muut oheistarvikkeet. Asennus ei ole ilmanottosarjalle rakettitiedettä eli se onnistuu myös yleensä suht kivuttomasti, etenkin kun mukana on asennusohjeet. Suodatin on huolettavissa samalla tavalla kuin normaali paneelisuodatinkin, eli se onnistuu helposti huoltosarjalla.
                            »» K&N ilmanottosarjat isompaan tehon nälkään

                            K&N öljynsuodattimet:


                            K&N öljysuodatin on mallikohtainen ja korvaa auton alkuperäisen öljynsuodattimen kokonaisuudessaan. Suodatin kestää uskottoman määrän painetta ilman riskiä vioittumisesta, ns. perinteisissä suodattimissa on myös mutteri suotimen päässä joka helpottaa irroitusta huomattavasti - tämä on oikeasti hyödyllinen ominaisuus esimerkiksi kisaolosuhteissa kun kaiken kiireen keskellä suodatinta ei tarvitse alkaa irroittamaan väkivalloin.
                            »» K&N luotettavat öljynsuodattimet myös kisakäyttöön

                            Ilmansuodattimien huoltaminen
                            K&N ilmansuodattimen huoltaminen on yksi tärkeimmistä asioista ja se takaakin suodattimen pitkäikäisyyden, tosin K&N virtaavuus likaisimmillaankin on paljon parempi kuin uuden paperisuodattimen. K&N Recharger kit- huoltosarja onkin huoltamiseen paras vaihtoehto ja se sisältää kaiken tarpeellisen paitsi veden, sarjasta löytyy pesuaine ja suodatinöljy. Huoltaminen käykin suunnilleen näin:



                            »» Huoltosarja kaikkien K&N ilmansuodattimien perusteelliseen puhdistukseen

                            Mukavaa alkanutta viikkoa!
                            -Riku
                            Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
                            Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
                            Bmw viritysosat
                            Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

                            Suomen halvimmat Quaife lukot!

                            Comment

                            • Race Performance Oy
                              Bimmer Fanatic
                              • Apr 2009
                              • 640
                              • Pornainen

                              #29
                              Bensanpaineen säätimellä paineet kondikseen

                              Bensanpaineensäätimiä löytyy kahdelta valmistajalta, Race.fi eli meidän omalta merkiltä ja sitten Turbosmartilta joka palvelee jopa 2000hv tehoille asti. Suosituimmat mallit suoraan varastosta.



                              Polttoaineen paineensäädin pitää suuttimille menevän polttoaineen paineen suhteessa imusarjan paineeseen vakiona, jolloin järjestelmä tietää ruiskuttaa juuri oikean määrän polttoainetta moottoriin. Syöttömäärän riittävyyden takaamiseksi bensanpaineen säätäminen on usein tarpeellista, jolloin säädin on erinomainen hankinta kun tehoja aletaan kasvattamaan.

                              Meidän omassa säätimessä (Race.fi) tulee mittari mukana josta paineen näkee, karat ovat irroitettavissa ja varustettu käytännöllisillä 1/8" NPT kierteillä. Mitta-alue 20-75psi, eli reilusta baarista viiteen baariin saakka. Turbosmart bensanpaineensäädin takaa riittävyyden isompiinkin tehoihin saakka ja pienintä FPR-800 mallia lukuunottamatta säätimet ovat varustettu kookkaimmilla AN-6 ja AN-8 tulo/lähtöliitännillä. Mittaria ei Turbosmarteissa valmiina ole, mutta semmoisen saa hankittua erikseen "varaosana" muutamalla kympillä.

                              Bensanpaineensäätimet verkkokaupasta:
                              »» Race.fi bensanpaineensäädin
                              »» Turbosmart bensanpaineensäädin

                              -Riku
                              Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
                              Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
                              Bmw viritysosat
                              Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

                              Suomen halvimmat Quaife lukot!

                              Comment

                              • Race Performance Oy
                                Bimmer Fanatic
                                • Apr 2009
                                • 640
                                • Pornainen

                                #30
                                Holsetteja varastossa

                                Turboja on myyty viime aikoina mukavasti ja päätettiinkin napata kaikista suosituimpaa Holset HX35 mallia varastoon muutama kappale. Muut mallit tilaamalla jopa seuraavaksi arkipäiväksi.



                                Holsetilta löytyy ahdinta jokaiseen lähtöön, saatavilla muun muassa HX35, HX40 ja HX50 josta ehdoton myyntitykki on HX35 Super 12cm2 pakopesällä. HX35 Super passaa moottoreille 1.6-2.0l tilavuudella ja antaa eläimellisen alaväännön, suosittu päivitys esimerkiksi Nissanin SR20DET moottorissa.

                                Ahtimista pystyy usein valitsemaan onko se öljy vai vesijäähdytteinen, öljy lienee helpoin toteuttaa mutta vesijäähdytteisiäkin menee tasaiseen tahtiin tätä nykyään. Otimme alkuviikoista myydyimpää mallia varastoon ja kaikkea muutakin Holsetin tuotantoa saadaan tilaamalla jopa seuraavaksi päiväksi.

                                Holset ahtimet verkkokaupassa:
                                »» Race.fi: Holset ahtimet

                                -Riku
                                Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
                                Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
                                Bmw viritysosat
                                Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

                                Suomen halvimmat Quaife lukot!

                                Comment

                                Working...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎