Announcement

Collapse

Ohje: Kuinka teen ilmoituksen eri myyntiosioihin? L U E ! / Rules for For sale -section!

Yleiset ohjeet, jotka käyvät jokaiseen myynti-osioon:

- *Kauppatori on vain BMW tuotteille, pl. Muut merkit osio, jossa ei ole eritelty luokkia (autot,varaosat,purkuautot,renkaat/vanteet, kaikki samassa).

- Panostaakaa viestin otsikkoon, siitä tulisi heti selvitä, että mitä on myymässä. Itse viestiin sitten hyvin tarkka selvitys, jottei lukijoiden tarvisi kovin hirveästi lisätietoja hinkua. Yleensä kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa. Jos tulee esim. valkoinen ruutu ilmoitusta lähetettäessä, kokeile tehdä ensin lyhyt otsikko ja muokkaa sitten pidemmäksi (Edit -> Go Advanced).

- Muista mainita MISSÄ myytävät artikkelit ovat. Paikkatieto on pakollinen. Paikka kannattaa mainita ITSE ILMOITUKSESSA , linkki nettiautoon ei riitä. Halutessasi voit mainita myös millä alueella (esim. "Keski-Suomi", katso aluejako alueellisesta keskustelusta) tuotteet sijaitsevat. Alueen kirjoittaminen auttaa tavaroiden myymistä, jos joku hakee tavaroita vain lähialueeltaan.

- HINTA on pakollinen tieto kaikissa muissa myyntiosioissa, paitsi Tallin tyhjennys/Purkuautot -osiossa.

- Ilmoita toivottu yhteydenottotapa (esim. privaviesti, puhelin, sähköposti, tms)

- Jos tunnet tarvetta kertoa lisää, muuttaa hintaa, lisäillä kuvia tai muuten muuttaa ilmoitusta ennen 2 viikon uppausaikaa, niin se tehdään editoimalla aiempaa viestiä/viestejä!

- Jos tavarasta on jo ilmoitus foorumilla, voi olemassa olevaa ilmoitusta uppailla sääntöjen puitteisssa. Uuden ilmoituksen tekeminen samasta tavarasta on kielletty.

- Muiden käyttäjien foorumilla olevien ilmoitusten kaikenlainen kommentointi omassa ilmoituksessa on kielletty, koski se esim. hintaa tai laatua.

- Huuto.netin jne. foorumin ulkoisten huutokauppakohteiden ilmoittaminen on tällä foorumilla KIELLETTY.

- Yksityishenkilö saa myydä vain omistuksessaan olevaa tavaraa. Tavaran välitys on kielletty.

- Vinkki: Jos saat paljon samoja kysymyksiä yksityisviesitllä tms, niin kannattanee lisätä vastaus ilmoitukseen (Opettaa vastaisuudessakin kertomaan myytävästä artikkelista paremmin).

Osat ja tarvikkeet:
- Yhdellä henkilöllä saa olla max. 5 ilmoitusta. Mikäli tavaraa on enemmän, tulee tehdä uusi ilmoitus "Tallin tyhjennys / Purkuautot"-osastolle ja merkitä Osat ja tarvikkeet -puolen ilmoitukset poistettaviksi (samalla tavalla kuin myydyissä, eli uppaus ja ilmoituksen otsikkoon "voi poistaa")

Tallin tyhjennys / purkuautot:
- Tallin tyhjennykset / Purkuautot -osio on tarkoitettu ilmoituksille, joissa myydään kuusi (6) tai useampi artikkeli samassa ilmoituksessa. Koskee myös yhden tuotteen massamyyntiä. Esim. teholastut, puslat tai muut, joita tehdään menekin mukaan.

- Purkuautoa ilmoittaessa kannattaa mainita VIN-koodi tai varustelista. Mikäli kyseisiä tietoja ei ole saatavilla, kannattaa mainita ainakin auton mallimerkintä, vuosimalli (kk/vvvv), auton väri, kilometrilukema, tärkeimmät varusteet. Tämä vähentää turhien kyselyiden määrää sekä parantaa hakukoneen tarkkuutta.

- Tallin tyhjennykset / purkuautot -osiossa muut voivat kysyä myytävistä artikkeleista. Myyjä voi heti vastata kysymyksiin, mutta kaikki "uppailu" on kiellettyä. HUOM. Tätä valvotaan! (Siis 2 viikon välein saa uppailla, mutta esim. tavaroiden lisäys ja poisto tehdään editoimalla tai odotetaan 2 viikkoa edellisestä omasta postauksesta. Kysymykseen saa vastata heti ja siitä alkaa uusi 2 viikon odotus uppaukseen, jos ei tule uusia kysymyksiä vastattavaksi).

Renkaat ja vanteet:
- Kun myytte vanteita ja renkaita, ilmoittakaa selvästi niiden tiedot jo otsikossa!

- Vanteilla on useita mitattavia suureita, näistä varmasti tärkeimmät ovat vannekoko sekä pulttijako. Yleensä ostaja tarvitsee myös niistä muuta tietoa kuten: vanteen leveys, ET-arvo sekä keskireiän halkaisija. Mikäli et näitä tiedä, kerro ainakin (ja mielellään joka tapauksessa) missä autossa vanteet on olleet alla! Tämä koskee jokaista myynti-ilmoitusta.

- Renkaista sen verran myös, että muistakaa mainita tietysti renkaiden koko mutta myös missä kunnossa ne ovat ja ovatko tasaisesti kuluneet. Nämä ovat tärkeimpiä tietoja rengaskaupoissa.

- Vannekoon ilmoitus mielellään esim. 18t, ei 18" koska foorumin haku ei ymmärrä tuota "hipsua".

HUOM! Muiden ilmoituksiin ei saa mennä kirjoittamaan mitään (pl. tallin tyhjennys -puoli). Ilmoituksen muokkauksen lisäksi myyjän on sallittu aikaisintaan kahden (2) viikon välein kirjoittaa lisätietoa uudella viestillä samaan ilmoitukseen, jolloin ilmoitus samalla uppaantuu. Koska uppaus on vapaaehtoista, pidempi aikaväli edellisten uppausten välillä ei oikeuta tekemään seuraavaa uppausta aiemmin. Jää siis myyjän vastuulle tehdä sellainen ilmoitus, joka jättää mahdollisimman vähän kysyttävää. Kaikki yhteydenotot siis suoritetaan ilmoitusten ulkopuolella yksityisviesteillä, sähköpostilla, Puhelimella tms. MUISTA ILMOITTAA YHTEYSTIEDOT!

Myydyn tavaran ilmoituksen saa upata aiemmin, jotta ylläpito voi poistaa ilmoituksen. Editoi samalla myös otsikkoon "myyty".

Sääntöjä rikkovat ilmoitukset voidaan poistaa ilman erillistä ilmoitusta. Myös käyttäjän sulkeminen pois foorumilta (bannaus) on mahdollista, jos käyttäjä rikkoo ilmoitussääntöjä toistuvasti.

Kannattaa välillä lukaista tätä infoa, pieniä lisäyksiä todennäköisesti tulee. Jos jotain jäi epäselväksi, kysy!

Ammattimainen myynti ei kuulu foorumin myyntipuolelle (pois lukien Yritykset-osio), vaikka se tapahtuisikin yksityishenkilönä. Tällaisessa tapauksessa oikea paikka on Yritykset-osio, jonne voi hankkia tunnukset täältä. Ammattimaisuuden rajat määrittelee BTCF:n hallitus. Yleislinjana tähän asiaan: signaturessa saa mainostaa vapaasti, mutta esim. kaikki palvelut ovat sellaisia, että niitä saa mainostaa vain yrityspuolella.

SHORT VERSION IN ENGLISH:
-Price and location of the items must be included in the ad, except topics in the "Tallintyhjennys/Purkuautot"-section (area for parting out cars/clearing the garage-sales), where only the location is obligatory.
-Max. 5 ads/topics in parts sale and max 5 parts in each ad. If you have more parts for sale, make an ad to the "Tallintyhjennys/Purkuautot" section and list all parts to that topic.
-Topic may be bumped every 2 weeks, not sooner! Make other updates to the thread by editing existing posts. Exception: Answering to the questions is allowed sooner in "Tallintyhjennys/Purkuautot" section. Answering the question will then start a new 2 week period before upping is allowed.
-Companies / professional part dealers may only put up ads in the Yritykset-section.
-Repeated violations to these rules will earn the user a ban.
See more
See less

Race: Moottorin osat

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Race Performance Oy
    Bimmer Fanatic
    • Apr 2009
    • 640
    • Pornainen

    #61
    Snow Performance vesiruiskulla lisää potkua!

    Vesiruiskujärjestelmällä saadaan normaali polttoaineen oktaanilukua nostettua (noin moottorin näkökulmasta), sekä enemmän tehoa turvallisesti. Sarjoja saadaan tilaamalla euroopan varastosta ja toimitusaika jääkin usein alle viikkoon jos kaikkia komponentteja on sillä hetkellä saatavilla.



    Snow Performance vesiruiskujärjestelmällä saadaan ruiskutettua vesimetanoli seosta diesel tai bensiinimoottorin ilmanottoon kun ahdot ovat tietyssä pisteessä, eli se yksinkertaisesti jäähdyttää ahtoja - kun vesiseos hörystyy, poistaa se mukanaan massiivisen määrän lämpöä (jopa 100 astetta) antaen viileämpää ilmaa, tämä taas johtaa siihen että tehot ja hyötysuhde nousee isolla kädellä - yksinkertaisesti mitä viileämpää ahdettava ilma on, sitä enemmän ja nopeammin sitä voidaan moottoriin ahtaa. Alla oleva kuva kertoo hyvin kuinka vesiruiskujärjestelmä toimii moottorin kanssa.



    Metanoli on hitaasti palava korkeaoktaaninen polttoaine. Kun metanolia sekoitetaan veteen 50/50 suhteessa ja ruiskutetaan palotilaan, nostaa se oktaanilukua jopa 25 yksikköä, esimerkkinä voidaan ottaa vaikkapa normaali 98 bensiini. Ruiskuttamalla siihen vesiseosta nousee 98 oktaaninen bensiini jopa 123 oktaaniseksi kisabensaksi. Vesiruiskujärjestelmä pitää huolta myös siitä että palotilat pysyvät puhtaana karstasta eli hyvinkin tyypillisiltä karstoittumisesta johtuvilta ongelmilta säästytään. Nyt kun ahdettava on saatu viileämmäksi ja bensakin on korkeaoktaanisempaa, voidaan ahtoja nostaa turvallisesti isommaksi ja tehotkin nousevat jopa 20% verran.

    Vesiruiskujärjestelmä lisää etenkin dieseleissä itsessään tehoja, ja sopii myös rankemman lastuvirityksen kaveriksi.

    Snow Performance vesiruiskujärjestelmät verkkokaupassa:
    »» Snow Performance vesiruiskujärjestelmät

    Laskuvaihtoehdot racella:
    Collector: jopa 60 pv korotonta maksuaikaa 2.95€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
    Jousto: 14 pv maksuaikaa, 4.90€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
    Mash: vähintään 14 pv maksuaikaa, ei kuluja. Saatavilla myymälässä.
    Kaikki laskutustavat voi myös muuttaa osamaksuksi. Lisätietoja maksutavoista: Race.fi: Maksutavat

    Kolmas harrasteautomiitti 25.7.2019
    Tässä kuussa tarkemmin ottaen 25.7.2019 järjestetään tämän vuoden kolmas harrasteautomiitti ja se starttaa kello 18.00. Kuvio on tuttu - Race tarjoo kahvit, makkarat, grillin ja paikan Tapahtuma ei maksa yhtikäs mitään ja sinne on tervetulleita kaikki.
    Paikka: Race.fi
    Linkki tapahtumaan: Harrasteautomiitti 25.7.2019

    Mukavaa tiistaita!
    -Riku
    Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
    Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
    Bmw viritysosat
    Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

    Suomen halvimmat Quaife lukot!

    Comment

    • Race Performance Oy
      Bimmer Fanatic
      • Apr 2009
      • 640
      • Pornainen

      #62
      Kartiosuodattimia, paneelisuodattimia ja huoltosarjoja reilusti varastossa

      K&N ilmansuodattimella moottori saa runsaammin ilmaa, jolloin vastus pienenee suodattimen huokoisemman mutta suodattavamman rakenteen ansiosta. Tosiaan pidämme suosituimmat suodatin mallit varastossa ja esimerkiksi huoltosarja kuuluu perus varastoomme.



      Suosittuja K&N kartiofilsuja sekä huoltosarjoja löytyy runsaasti meidän varastosta. Hyllykartioista kokoja löytyy 3-4" välille ja ne kattavatkin 99% kartiosuodattimien myynnistä, eli ovat todella yleisiä niiden sopiessa lähestulkoon millaiseen kokoonpanoon tahansa. Huoltosarjoja on K&N yksi ja ainut, joka huoltaa kaikki K&N ilmansuodattimet oli kysessä normi paneelisuodatin tai yleismallinen kolmen tuuman kartio. Alkuperäisen filtterin tilalle vaihdettavia paneelisuodattimiakin löytyy runsaasti ja osa ihan omasta varastosta muutamiin yleisimpiin automalleihin, mutta erikoisemmatkin filtterit saadaan kyllä tilauksesta ripeasti noin viikossa. Osa K&N tuotteista (enimmäkseen paneelit) ovat poistomyynnissä jolloin hinnatkin on katsottu sen mukaisesti.

      K&N tuotteet verkkokaupassa (myös poistot):
      »» K&N kartiosuodattimet
      »» K&N paneelisuodatin
      »» K&N öljynsuodattimet
      »» K&N huohotinsuodattimet
      »» K&N huoltosarjat

      Laskuvaihtoehdot racella:
      Collector: jopa 60 pv korotonta maksuaikaa 2.95€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
      Jousto: 14 pv maksuaikaa, 4.90€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
      Mash: vähintään 14 pv maksuaikaa, ei kuluja. Saatavilla myymälässä.
      Kaikki laskutustavat voi myös muuttaa osamaksuksi. Lisätietoja maksutavoista: Race.fi: Maksutavat

      Neljäs harrasteautomiitti 22.8.2019
      Ensi kuussa tarkemmin ottaen 22.8.2019 järjestetään tämän vuoden neljäs harrasteautomiitti ja se starttaa kello 18.00. Kuvio on tuttu - Race tarjoo kahvit, makkarat, grillin ja paikan Tapahtuma ei maksa yhtikäs mitään ja sinne on tervetulleita kaikki.
      Paikka: Race.fi
      Linkki tapahtumaan: Harrasteautomiitti 22.8.2019

      Mukavaa päivänjatkoa!
      -Riku
      Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
      Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
      Bmw viritysosat
      Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

      Suomen halvimmat Quaife lukot!

      Comment

      • Race Performance Oy
        Bimmer Fanatic
        • Apr 2009
        • 640
        • Pornainen

        #63
        HKS sienisuodattimet
        HKS laadukkaat ja hyvin virtaavat HKS suodattimet pitävät huolen että ilma on aina puhdasta moottorille. HKS suodattimia ja vaihtoelementtejä runsaasti varastossa.



        HKS sienisuodatin on yleismallisuutensa ansiosta erinomainen valinta kaikkiin autoihin, etenkin ahtaisiin konehuoneisiin joihin esimerkiksi kartiosuodatin ei mahdu. HKS on malliltaan kuivasuodatin, eli sitä ei huolleta K&N kanssa samaan tapaan, vaan siihen vaihdetaan tarpeen tullen vaihtopatruuna - itse suodattimen "runko" pysyy samana.

        HKS suodattimet ja vaihtopatruunat löytyy tästä:
        »» Race.fi: HKS suodattimet

        Mukavaa päivänjatkoa!
        -Race.fi / Ari
        Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
        Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
        Bmw viritysosat
        Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

        Suomen halvimmat Quaife lukot!

        Comment

        • Race Performance Oy
          Bimmer Fanatic
          • Apr 2009
          • 640
          • Pornainen

          #64
          Uutuus: TT-Thermo moottorin letkulämmittimet

          Nakattiin kauppaan tällä kertaa hieman erilaista kampetta, nimittäin TT-Thermo moottorin letkulämmittimet. Letkulämmitin nimensä mukaisesti lämmittää jäähdytysnesteen ja sitä myöten moottorin nopeasti käynnistyslämpöiseksi.



          Etenkin uusissa autoissa perinteinen lohkolämmitin eli fyysinen vastus joka asennetaan suoraan moottorin vesitilaan on jäänyt unholaan ja tilalle on tullut säteilylämmitin. Säteilylämmitin on yleensä varsin heikko tehoiltaan, jolloin myös lämmitysaika on varsin pitkä (jopa 2-3h) pienelläkin pakasella. Siitäkin huolimatta TT-Thermo letkulämmitin on erinomainen päivitys myös lohkolämmittimen tilalle, sillä se kierrättää nestettä - lohkolämmitin ei.

          TT-Thermo letkulämmitin ratkaisee lämmitysongelmat kerrasta, sillä moottori lämpiää ajokuntoon -15 asteen pakasella puolessa tunnissa. Käytännössä lämmitin kierrättää nestettä moottorissa jatkuvasti, jolloin se lämpiää tasaisesti kauttaaltaan - bonuksena usein myös lämppärin kennon osalta, jolloin kabiiniin saadaan lämmintä heti käynnistyksen jälkeen. Lämmittimistä on olemassa myös töpseliversioita, jotka on tarkoitettu vain koneisiin, laitteisiin ja teollisuuden sovelluksiin (esim. traktorit).

          TT-Thermo lämmittimet verkkokaupassa:
          »» Race.fi: TT-Thermo

          Laskuvaihtoehdot racella:
          Collector: jopa 60 pv korotonta maksuaikaa 2.95€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
          Jousto: 14 pv maksuaikaa, 4.90€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
          Mash: vähintään 14 pv maksuaikaa, ei kuluja. Saatavilla myymälässä.
          Kaikki laskutustavat voi myös muuttaa osamaksuksi. Lisätietoja maksutavoista: Race.fi: Maksutavat

          Viides harrasteautomiitti 19.9.2019
          Tässä kuussa tarkemmin ottaen TO 19.9.2019 järjestetään tämän vuoden viimeinen harrasteautomiitti ja se starttaa kello 18.00. Kuvio on tuttu - Race tarjoo kahvit, makkarat, grillin ja paikan Tapahtuma ei maksa yhtikäs mitään ja sinne on tervetulleita kaikki.
          Paikka: Race.fi
          Linkki tapahtumaan: Harrasteautomiitti 19.9.2019

          Mukavaa päivänjatkoa!
          - Riku / Race.fi
          Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
          Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
          Bmw viritysosat
          Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

          Suomen halvimmat Quaife lukot!

          Comment

          • Race Performance Oy
            Bimmer Fanatic
            • Apr 2009
            • 640
            • Pornainen

            #65
            Uutuus: TT-Thermo moottorin letkulämmittimet + Gates vesiletkut

            Nakattiin kauppaan viime viikolla hieman erilaista mutta varsin hyödyllistä kampetta, nimittäin TT-Thermo moottorin letkulämmittimet. Letkulämmitin nimensä mukaisesti lämmittää jäähdytysnesteen ja sitä myöten moottorin nopeasti käynnistyslämpöiseksi. Lisäksi kaupasta löytyy nyt myös Gates vesiletkuja 8-22mm koossa (metritavarana).



            Etenkin uusissa autoissa perinteinen lohkolämmitin eli fyysinen vastus joka asennetaan suoraan moottorin vesitilaan on jäänyt unholaan ja tilalle on tullut säteilylämmitin. Säteilylämmitin on yleensä varsin heikko tehoiltaan, jolloin myös lämmitysaika on varsin pitkä (jopa 2-3h) pienelläkin pakasella. Siitäkin huolimatta TT-Thermo letkulämmitin on erinomainen päivitys myös lohkolämmittimen tilalle, sillä se kierrättää nestettä - lohkolämmitin ei.

            TT-Thermo letkulämmitin ratkaisee lämmitysongelmat kerrasta, sillä moottori lämpiää ajokuntoon -15 asteen pakasella puolessa tunnissa. Käytännössä lämmitin kierrättää nestettä moottorissa jatkuvasti, jolloin se lämpiää tasaisesti kauttaaltaan - bonuksena usein myös lämppärin kennon osalta, jolloin kabiiniin saadaan lämmintä heti käynnistyksen jälkeen. Lämmittimistä on olemassa myös töpseliversioita, jotka on tarkoitettu vain koneisiin, laitteisiin ja teollisuuden sovelluksiin (esim. traktorit). Lisättiin nyt alkuviikosta kauppaan myös Gates vesiletkuja, joilla TT-Thermon asennus on mahdollisimman vaivatonta, kun alkuperäisiä letkuja ei tarvitse lähteä leikkelemään.

            TT-Thermo lämmittimet verkkokaupassa:
            »» Race.fi: TT-Thermo

            Gates vesiletkut:
            »» Race.fi: Gates vesiletkut

            Laskuvaihtoehdot racella:
            Collector: jopa 60 pv korotonta maksuaikaa 2.95€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
            Jousto: 14 pv maksuaikaa, 2.90€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
            Mash: vähintään 14 pv maksuaikaa, ei kuluja. Saatavilla myymälässä.
            Kaikki laskutustavat voi myös muuttaa osamaksuksi. Lisätietoja maksutavoista: Race.fi: Maksutavat

            Mukavaa keskiviikkoa!
            - Riku / Race.fi
            Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
            Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
            Bmw viritysosat
            Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

            Suomen halvimmat Quaife lukot!

            Comment

            • Race Performance Oy
              Bimmer Fanatic
              • Apr 2009
              • 640
              • Pornainen

              #66
              Racelta laadukkaat moottorin osat rakenteluun

              Meiltä löytyy moottorin osia moneen lähtöön ja listaamme tähän nyt hieman meidän valikoimaa. Saatavilla on muun muassa takomäntiä, kiertokankia, pultteja sekä tiivisteitä. Kaikista yleisimmät moottorin osat pidetään omassa varastossa, tästä esimerkkinä tiivisteet, laakerit ja pultit.



              Kun tehoa haetaan reilummin, mutta autosta halutaan samalla myös kestävä alkavat vakio moottorikamppeet olemaan kestokykynsä rajoilla. Olemme listanneet verkkokaupan puolelle runsaasti moottorin osia etenkin suosituimpiin moottoreihin, mutta lähtökohtaisesti valikoima on todella laaja eli aina kannattaa kysyä!

              Valikoimamme kattaa runsaasti laatumerkkejä kuten ACL, Wiseco, CP Pistons, Supertech, ARP, Cat Cams ja paljon muita. Sisäkalujen lisäksi löydät kauttamme tietysti myös muita autonosia turboista alustasarjoihin

              Moottorin osia verkkokaupassa:
              »» Race.fi: Nokka-akselit
              »» Race.fi: Venttilit
              »» Race.fi: Venttiilijouset
              »» Race.fi: Laakerit
              »» Race.fi: Tiivisteet
              »» Race.fi: Männät
              »» Race.fi: Kiertokanget
              »» Race.fi: Pultit

              Kaikkia osia ei ole listattu verkkokauppaan, joten tarjousta kannattaa ehdottomasti kysellä vaikkapa tästä:
              »» Osakyselylomake

              Laskuvaihtoehdot racella:
              Collector: jopa 60 pv korotonta maksuaikaa 2.95€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
              Jousto: 14 pv maksuaikaa, 2.90€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
              Mash: vähintään 14 pv maksuaikaa, ei kuluja. Saatavilla myymälässä.
              Kaikki laskutustavat voi myös muuttaa osamaksuksi. Lisätietoja maksutavoista: Race.fi: Maksutavat

              Mukavaa päivänjatkoa!
              - Riku / Race.Fi
              Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
              Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
              Bmw viritysosat
              Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

              Suomen halvimmat Quaife lukot!

              Comment

              • Race Performance Oy
                Bimmer Fanatic
                • Apr 2009
                • 640
                • Pornainen

                #67
                K&N suodattimilla lisää tehoa ja luotettavuutta

                K&N valikoimasta löydät kaiken tarpeellisen ilman ja öljyn suodatukseen, saatavilla on runsas valikoima ilmansuodattimia, öljynsuodattimia, ilmanottosarjoja, huohotinsuodattimia ja näille soveltuvaa huoltosarjaa. Suosituimmat tuotteet löydät meidän varastosta, mutta erikoisemmatkin K&N kamppeet matkaavat meille vikkelästi.



                Suosittuja K&N kartiosuotimia, paneelisuodattimia sekä huoltosarjoja löytyy runsaasti meidän varastosta. Hyllykartioista kokoja löytyy 3-4" välille ja ne kattavatkin kokoina 99% kartiosuodattimien myynnistä, eli ovat todella yleisiä niiden sopiessa lähestulkoon millaiseen kokoonpanoon tahansa. Huoltosarjoja on K&N yksi ja ainut, joka huoltaa kaikki K&N ilmansuodattimet oli kyseessä sitten paneelisuodatin tai yleismallinen kolme tuumainen kartiosuodatin. Alkuperäisen filtterin tilalle vaihdettavia paneelisuodattimiakin löytyy runsaasti ja osa ihan omasta varastosta muutamiin yleisimpiin automalleihin, mutta erikoisemmatkin filtterit saadaan tilaamalla ripeasti yleensä noin viikossa. K&N löydät myös kattavan valikoiman mallikohtaisia öljynsuodattimia niin katu kuin kisakäyttöönkin - "erikoisuutena" osassa filttereitä on mutteri suodattimen päässä, joka helpottaa irroitusta esim kisakäytössä. Osa K&N ilmansuodattimista on myös poistossa ja se on huomioitu myös hinnassa, kannattaa tsekata tarjonta!

                K&N tuotteet verkkokaupassa (myös poistotuotteet):
                »» K&N kartiosuodattimet
                »» K&N paneelisuodatin
                »» K&N öljynsuodattimet
                »» K&N huohotinsuodattimet
                »» K&N huoltosarjat

                Laskuvaihtoehdot racella:
                Collector: jopa 60 pv korotonta maksuaikaa 2.95€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
                Jousto: 14 pv maksuaikaa, 2.90€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
                Mash: vähintään 14 pv maksuaikaa, ei kuluja. Saatavilla myymälässä.
                Kaikki laskutustavat voi myös muuttaa osamaksuksi. Lisätietoja maksutavoista: Race.fi: Maksutavat

                Mukavaa päivänjatkoa!
                -Riku
                Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
                Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
                Bmw viritysosat
                Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

                Suomen halvimmat Quaife lukot!

                Comment

                • Race Performance Oy
                  Bimmer Fanatic
                  • Apr 2009
                  • 640
                  • Pornainen

                  #68
                  Thermo Tec lämmöneristeet pitävät lämmöt kurissa

                  Thermo Tec valmistaa laadukkaita lämpösuojatuotteita melkeimpä mihin tahansa käyttötarkoitukseen. Sopivuus ei rajaudu vain autoihin vaan esimerkiksi lämpöeristenauhalla tai leikattavalla 30x30 palalla voi käsitellä kaikkea missä lämpöä nyt sattuu olemaan.



                  Lämpöeristeitä on monenlaista ja muotoista. Nauhaa on helppo kietaista pakosarjan ympärille, se pitää lämmöt oikeassa paikassa ja mahdollinen ahdinkin pyörii tällöin tehokkaammin. Lämpösuojasukkaa on taas kätevä asentaa turbon öljyletkuun tai esim lähellä pakosarjaa olevaan lambda-anturiin. Myös ns. mallikohtaisia suojia on tarjolla, eli ne on tehty tietylle tuotteelle kuten pakosarjalle, startille, turbolle ja äänenvaimentimelle - ne eivät ole automallikohtaisia mutta valmiiksi muotoiltuja kyseiseen käyttötarkoitukseen. Varastosta Thermo Tec tuotteita löytyy rutkasti ja etenkin kätevää sekä leikattavaa THE13500 mallia ollaan otettu hyllyyn isoja määriä - se sopii käytännössä ihan mihin vain.

                  Thermo Tec kamppeet verkkokaupassa:
                  »» Race.fi: Thermo Tec lämpöeristenauha
                  »» Race.fi: Thermo Tec lämpösuojasukat
                  »» Race.fi: Thermo Tec lämpösuojatarra
                  »» Race.fi: Thermo Tec lämpösuojateippi
                  »» Race.fi: Thermo Tec lämpösuojat
                  »» Race.fi: Thermo Tec lämpöeristematot

                  Laskuvaihtoehdot racella:
                  Collector: jopa 60 pv korotonta maksuaikaa 2.95€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
                  Jousto: 14 pv maksuaikaa, 2.90€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
                  Mash: vähintään 14 pv maksuaikaa, ei kuluja. Saatavilla myymälässä.
                  Kaikki laskutustavat voi myös muuttaa osamaksuksi. Lisätietoja maksutavoista: Race.fi: Maksutavat

                  Mukavaa alkavaa viikonloppua!
                  -Riku
                  Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
                  Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
                  Bmw viritysosat
                  Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

                  Suomen halvimmat Quaife lukot!

                  Comment

                  • Race Performance Oy
                    Bimmer Fanatic
                    • Apr 2009
                    • 640
                    • Pornainen

                    #69
                    TT-Thermo letkulämmittimellä auto nopeasti käynnistyskuntoon

                    TT-Thermo lämmittimiä on mennyt nyt pakkasille mentäessä reilusti! Kyseessä on järkevä ja nopea lämmitin korvaamaan perus lohko tai tuomaan ylipäätään esilämmitystä moottorille, jossa sitä ei vaikka aikasemmin ole ollut. Kaikki DEFA liitettävät mallit löydät meiltä heti varastosta.



                    Letkulämmittimen toiminta on aika yksinkertainen ja samalla myös pirun tehokas. Lämmittimen sisällä on vastus joka lämmittää jäähdytinnestettä ja siipi joka kierrättää sitä ympäri moottoria, tällä tavalla saadaan mahdollisimman tehokas lämmitys lyhyelläkin lämmitysajalla. Pienellä pakkasella (max -15C°) jopa vain puolen tunnin lämmitys riittää ja tätä kovemalla miinuslukemalla lämmitysaikaa kasvatetaan noin 10-30min.

                    Itse lämmittimessä on 17mm letkulähdöt ja asennuskulmaa tai asentoa ei ole rajoitettu. Rajoittamaton asennuskulma on omiaan etenkin kun lämmitin pitäisi saada mahdutettua mahdollisimman pieneen tilaan, esimerkiksi nykyaikaisen auton ahtaaseenkin moottoritilaan tai viritettyyn talvipulkkaan, jossa jo pelkkä ahdin vie ainakin puolet konehuoneesta Apuvälineiksi me ollaan listattu erikseen Gates vesiletkuja, joita käyttämällä alkuperäisiä vesiletkuja ei tarvitse lähteä pätkimään.

                    TT-Thermo lämmittimet verkkokaupassa:
                    »» Race.fi: TT-Thermo letkulämmittimet

                    Gates vesiletkut:
                    »» Race.fi: Gates vesiletkut

                    Laskuvaihtoehdot racella:
                    Collector: jopa 60 pv korotonta maksuaikaa 2.95€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
                    Jousto: 14 pv maksuaikaa, 2.90€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
                    Mash: vähintään 14 pv maksuaikaa, ei kuluja. Saatavilla myymälässä.
                    Kaikki laskutustavat voi myös muuttaa osamaksuksi. Lisätietoja maksutavoista: Race.fi: Maksutavat

                    Mukavaa keskiviikkoa!
                    - Riku / Race.Fi
                    Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
                    Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
                    Bmw viritysosat
                    Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

                    Suomen halvimmat Quaife lukot!

                    Comment

                    • Race Performance Oy
                      Bimmer Fanatic
                      • Apr 2009
                      • 640
                      • Pornainen

                      #70
                      Davies Craig vesipumppujen uusi ohjainyksikkö

                      Davies Craig uudisti vesipumpun ohjausyksikön, muutos on puhtaasti ulkoinen eli controllerin saa kiinnitettyä nyt entistä kattavammin eripaikkoihin. Uusia yksiköitä on saatavilla samantien!



                      Davies Craig sähköinen vesipumppu tuo rutkasti lisää luotettavuutta jäähdytyksen toimintaan! Tätä vesipumppua voidaan käyttää lisäboosterina tai tarvittaessa koko nesteen kierto voidaan toteuttaa käyttämällä pelkästään sähköistä vesipumppua, tyylihän on vapaa. Virtaavuuksia löytyy 15-150l/min väliltä, pienimmät ovat varustettu nylonrungolla ja isommat mallit taas vahvemmalla alumiinirakenteella, joka on suuremmissa tuotoissa jo varsin järkevää. Vesipumppuja saa ostettua yksittäin (pelkkä pumppu + asennussarja) tai sitten koko pakettina johon sisältyy myös ohjausyksikkö (pumppu + ohjainyksikkö + asennussarja).

                      Ohjausyksiköllä on mahdollista säätää nesteen virtausnopeutta ja halutessaan myös flektiä, eli nopeutta ja päällä oloa voidaan muokata esimerkiksi niin, että pumpun saa jätettyä pyörimään tietyksi ajaksi moottorin sammutuksen jälkeen. Pidämme vesipumppu tuotannosta suosituimmat ja fiksuimmat mallit aina varastossa, eli muun muassa EWP80, EWP115 ja EWP150 pumppumalleja on lähestulkoon aina hyllyssä. Tosiaan Davies Craig vesipumppujen ohjainyksikkö otti ja muuttui, tässä on havainnollistava kuva mistä oikein on kyse:



                      Irtotavarana ostetut ohjainyksiköt ovat heti uutta mallia, mutta pumppu+ohjain paketit tulevat vielä tovin "vanhalla" yksiköllä. Heti kun vanha varasto on pois alta, uutta yksikköä alkaa tulemaan myös combojen mukana.

                      Davies Craig vesipumput, uusi controller ja oheistarvikkeet verkkokaupassa:
                      »»Davies Craig sähköiset vesipumput

                      Mukavaa torstaita!
                      - Riku / Race.Fi
                      Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
                      Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
                      Bmw viritysosat
                      Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

                      Suomen halvimmat Quaife lukot!

                      Comment

                      • Race Performance Oy
                        Bimmer Fanatic
                        • Apr 2009
                        • 640
                        • Pornainen

                        #71
                        Davies Craig vesipumppuja hyllyssä ja uusi ohjainyksikkö

                        Davies Craig sähköinen vesipumppu parantaa jäähdytysjärjestelmän toimintaa kertaheitolla ja lämmöt pysyvät kurissa! Tämän pumpun avulla myöskään tehohäviö ja kavitaatio suurilla kierroksilla ei ole enään ongelma, vaan ne jäävät historiaan. Suosituimmat mallit löydät aina varastostamme ja "varastosaldot" ovat nähtävissä verkkokaupassamme.



                        Davies Craigin valmistama sähköinen vesipumppu tuo rutkasti lisää luotettavuutta jäähdytyksen toimintaan. Pumppua voidaan käyttää lisäboosterina tai koko nesteen kierto voidaan toteuttaa käyttämällä pelkästään sähköistä vesipumppua, tyylihän on asennuksessa vapaa! Malleja löytyy 15-150l/min väliltä, pienimmät ovat varustettu nylonrungolla ja isommat mallit taas vahvemmalla alumiinirakenteella, joka on näissä tuotoissa jo varsin järkevää.

                        Vesipumppuja saa ostettua yksittäin (pelkkä pumppu + asennussarja) tai sitten pakettina johon sisältyy myös ohjausyksikkö (pumppu + ohjainyksikkö + asennussarja). Ohjausyksiköllä on mahdollista säätää nesteen virtausnopeutta ja halutessaan myös flektiä, eli nopeutta ja päällä oloa voidaan muokata esimerkiksi niin, että pumpun saa jätettyä pyörimään tietyksi ajaksi moottorin sammutuksen jälkeen. Pidämme vesipumppu tuotannosta suosituimmat ja fiksuimmat mallit aina varastossa, eli muun muassa EWP80, EWP115 ja EWP150 pumppumalleja on lähestulkoon aina reilusti hyllyssä. EWP115, EWP130 ja EWP150 pumppumalleille on saatavilla (ja varastossa) näppärä asennuskannake joka vaimentaa tehokkaasti moottorista välittyvää värinää.

                        Lisäksi tässä taannoin Davies Craig vesipumppujen ohjainyksikkö otti ja muuttui, tässä on havainnollistava kuva mistä oikein on kyse:



                        Irtotavarana ostetut ohjainyksiköt ovat heti uutta mallia, mutta pumppu+ohjain paketit tulevat vielä tovin "vanhalla" yksiköllä. Heti kun vanha varasto on pois alta, uutta yksikköä alkaa tulemaan myös combojen mukana.

                        Davies Craig vesipumput ja oheistarvikkeet verkkokaupassa:
                        »»Davies Craig sähköiset vesipumput

                        Laskuvaihtoehdot racella:
                        Collector: jopa 60 pv korotonta maksuaikaa 2.95€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
                        Jousto: 14 pv maksuaikaa, 2.90€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
                        Mash: vähintään 14 pv maksuaikaa, ei kuluja. Saatavilla myymälässä.
                        Kaikki laskutustavat voi myös muuttaa osamaksuksi. Lisätietoja maksutavoista: Race.fi: Maksutavat

                        Erinomaista torstaita!
                        - Riku / Race.Fi
                        Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
                        Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
                        Bmw viritysosat
                        Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

                        Suomen halvimmat Quaife lukot!

                        Comment

                        • Race Performance Oy
                          Bimmer Fanatic
                          • Apr 2009
                          • 640
                          • Pornainen

                          #72
                          TT-Thermo letkulämmittimet esilämmittävät moottorin pikaisesti

                          DEFA-liitännällä varustettu laadukas letkulämmitin ajoneuvokäyttöön tarjoaa nopean ja tehokkaan esilämmityksen kovillakin pakkasilla, esimerkiksi pienellä -15 pakkasella vain noin puolituntia on riittävästi. Varastoimme kaikkia DEFA-liitännällä varustettuja letkulämmittimiä varastossamme.



                          Letkulämmittimen toiminta on aika yksinkertainen ja samalla myös pirun tehokas. Lämmittimen sisällä on vastus joka lämmittää jäähdytinnestettä ja siipi joka kierrättää sitä ympäri moottoria, tällä tavalla saadaan mahdollisimman tehokas lämmitys lyhyelläkin lämmitysajalla. Pienellä pakkasella (max -15C°) jopa vain puolen tunnin lämmitys riittää ja tätä kovemalla miinuslukemalla lämmitysaikaa kasvatetaan noin 10-30min.

                          Itse lämmittimessä on 17mm letkulähdöt ja asennuskulmaa tai asentoa ei ole rajoitettu. Rajoittamaton asennuskulma on omiaan etenkin kun lämmitin pitäisi saada mahdutettua mahdollisimman pieneen tilaan, esimerkiksi nykyaikaisen auton ahtaaseenkin moottoritilaan tai virikoneeseen jossa viripalikat vievät melkein koko konehuoneen Apuvälineiksi me ollaan listattu erikseen Gates vesiletkuja, joita käyttämällä alkuperäisiä vesiletkuja ei tarvitse lähteä pätkimään.

                          TT-Thermo lämmittimet verkkokaupassa:
                          »» Race.fi: TT-Thermo letkulämmittimet

                          Jotta alkuperäisiä letkuja ei tarvitse pätkiä, löytyy meiltä lämppärin kaveriksi vesiletkuja:
                          »» Race.fi: Gates vesiletkut

                          Laskuvaihtoehdot racella:
                          Collector: jopa 60 pv korotonta maksuaikaa 2.95€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
                          Jousto: 14 pv maksuaikaa, 2.90€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
                          Mash: vähintään 14 pv maksuaikaa, ei kuluja. Saatavilla myymälässä.
                          Kaikki laskutustavat voi myös muuttaa osamaksuksi. Lisätietoja maksutavoista: Race.fi: Maksutavat

                          Mukavaa tiistaita!
                          - Riku / Race.Fi
                          Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
                          Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
                          Bmw viritysosat
                          Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

                          Suomen halvimmat Quaife lukot!

                          Comment

                          • Race Performance Oy
                            Bimmer Fanatic
                            • Apr 2009
                            • 640
                            • Pornainen

                            #73
                            Brisk sytytystulpilla tehokkaampi kipinä

                            Briskiltä löydät sopivat tulpat niin tavan kauppakassiin kuin rankemmin viritettyyn kilpamoottoriin. Kaikista yleisimmät kuten IR ja LGS mallit pidämme aina omassa varastossa. Sopivuudet löytyy useisiin moottoreihin suoraan sivuiltamme, mutta tästäkin huolimatta meille voi aina nakata vaikkapa sähköpostia.



                            Briskin tulpat ovat parasta laatua ja käsittävätkin isoimman osan tulppamyynnistä, sillä käytännössä Briskiltä löytyy sopivaa tulppaa niin virimoottoriin kuin maakaasuautoon. Olemme listanneet verkkokauppaan yleisimmät mallit, eli LGS, IR, YS ja DS-turbotulpat. IR ja LGS kattavat useimmat vakio ja virimoottorit, mutta esimerkiksi rankemmin turbotettuun moottoriin Brisk on erikoistunut DS turbotulppa mallistollaan.

                            Briskit kuuluvat meillä aina perusvarastoon ja niitä tilataan aina lisää kun kampeet hupenevat hyllyn päältä. Verkkokaupan tuoteselosteesta löytyy taulukko "Yleisten virityskohteiden suositellut tulpat", josta löytyy yleisimmät virimoottorit ja niiden vakio sekä viritulpat suoriltaan.

                            Brisk sytytystulpat verkkokaupassa:
                            »» Brisk sytytystulpat

                            Tarjousta & sopivaa tulppaa voi tiedustella myös myynnistämme:
                            »» Osakyselylomake

                            Laskuvaihtoehdot racella:
                            Collector: jopa 60 pv korotonta maksuaikaa 2.95€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
                            Jousto: 14 pv maksuaikaa, 2.90€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
                            Mash: vähintään 14 pv maksuaikaa, ei kuluja. Saatavilla myymälässä.
                            Kaikki laskutustavat voi myös muuttaa osamaksuksi. Lisätietoja maksutavoista: Race.fi: Maksutavat

                            Mukavaa keskiviikkoa!
                            -Riku
                            Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
                            Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
                            Bmw viritysosat
                            Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

                            Suomen halvimmat Quaife lukot!

                            Comment

                            • Race Performance Oy
                              Bimmer Fanatic
                              • Apr 2009
                              • 640
                              • Pornainen

                              #74
                              Magnaflow katalysaattorit puhdistavat tehokkaasti

                              Meillä on runsaasti Magnaflow katalysaattoreita varastossa! Nämä katalysaattorit passaavat niin bensiini kuin diesel pakokaasuille ja kokonsa ansiosta ne sopivat lähtökohtaisesti paikalleen mihin vehkeeseen vaan.



                              Magnaflown hengittävämmät katalysaattorit ovat alansa parhaita ja ehdoton päivitys autoihin joissa tavoitellaan lisäpotkua virtaavammalla, mutta hyvin puhdistavalla putkistolla ja joka läpäisee päästömittauksetkin helposti. Viimeaikaisten asiakaspalautteiden mukaan Magnaflow katalysaattori on laskenut päästöt todellakin pieneksi, me saimme parisen vuotta sitten asiakkaalta tarkemmat specsit asiakaspalautteessa:

                              Arvot vakio katalysaattorilla: CO% 3,86/3,40 HC ppm 470/250
                              Arvot Magnaflow katalysaattorilla: CO% 0,00/0,01 HC ppm 19/24

                              Magnaflow puhdistaa oikeasti kunnolla ja mikä parasta, se on asennettavissa kokonsa puolesta mihin tahansa. Pienimmät jalometalliset katit ovat alle 0.5l limupullon kokoisia, toisin sanottuna ne ovat pieniä mutta pippurisia! Samaan pakettiin kannattaa napata kaikki asennukseen tarvittavat kamppeet, esimerkiksi pakoputken laipat, V-band kiristimet, U-pultti kiristimet, lämpöeristeet ja tiivisteet.

                              Tästä suoraan Magnaflowin katalysaattoreihin (ja asennustarvikkeisiin):
                              »» Magnaflow katalysaattorit

                              »» V-Band kiristimet
                              »» U-pultti kiristimet
                              »» Hitsattavat pakoputken laipat
                              »» Pakoputkiston tiivisteet
                              »» Thermo Tec lämpöeristeet

                              Laskuvaihtoehdot racella:
                              Collector: jopa 60 pv korotonta maksuaikaa 2.95€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
                              Jousto: 14 pv maksuaikaa, 2.90€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
                              Mash: vähintään 14 pv maksuaikaa, ei kuluja. Saatavilla myymälässä.
                              Kaikki laskutustavat voi myös muuttaa osamaksuksi. Lisätietoja maksutavoista: Race.fi: Maksutavat

                              Mukavaa päivänjatkoa!
                              - Riku / Race.Fi
                              Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
                              Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
                              Bmw viritysosat
                              Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

                              Suomen halvimmat Quaife lukot!

                              Comment

                              • Race Performance Oy
                                Bimmer Fanatic
                                • Apr 2009
                                • 640
                                • Pornainen

                                #75
                                Mishimoto: High-end viritys ja jäähdytysosien valmistaja!

                                Mishimoto tuotemerkin alta löydät tehokkaat jäähdyttimet, laadukkaat putkistot ja kätevät oheistarvikkeet kuten sähköflektit tai keruusäiliöt. Jäähdytysosilla saadaan lämpöongelmat kuriin ja putkistolla enemmän tehoa sekä muhkeammat äänet. Suosituimmat Mishimotot kuten jäähdyttimet, flektit ja asennustarvikkeet pidämme lähtökohtaisesti aina hyllyssä.



                                Moottorin jäähdyttimet:
                                Mishimoton moottorin jäähdyttimet ovat pääosin automallikohtaisia ja laadukkaasti valmistettuja että viimeisteltyjä. Mishimoton jäähdytysteho on alkuperäistä jäähdytintä reippaasti suurempi sekä paras valinta silloin kun jäähdytystä tarvitaan paljon enemmän. Mishimotossa on isompi vesitilavuus, eli simppelisti = enemmän vettä, enemmän jäähdytystä. Yleismalliseen tarpeeseen Mishimoto on listannut myös muutaman universaalin jäähdyttimen ja meiltä löytyvän mitta pdf takia mallikohtaisetkin jäähdyttimet saa sopimaan muihinkin kuin lisattuihin autoihin, pdf löytyy fyysiset mitat, lähdöt sekä missä kohtaa jäähdytintä ne sijaitsevat.

                                Sähköflektit:
                                Mishimoto flekti sopii erinomaisesti jäähdyttimen kaveriksi, niitä löytyy eri teholuokissa ja halkaisijoissa. Saatavilla on montaa eri tuumakokoa ja kahta tehoversiota, listoilla on esimerkiksi 8, 10, 11, 12 ja 16". Sähköflekti toimii alkuperäisen viskon kanssa yhdessä kun tarvitaan lisää jäähdytystehoa esimerkiksi ruuhkassa tai rankemmassa rata-ajossa - toki tarvittaessa viskon voi korvata kokonaankin sähköllä, jos vaikkapa ylimääräistä tilaa ei vaan ole. Suosituimmat flektit pidetään aina varastossa useiden kappaleiden voimin ja täydennystä otetaan säännöllisesti viikottain. Isoimpaan jäähdytyksen tarpeeseen Mishimotolta löytyy todella tehokkaita Race Line flektejä, niissä on poweria riittävästi ja isompikin motti alkaa pitämään lämmöt kurissa, suosittelemme Race line flektejä varsinkin radalle.

                                Välijäähdyttimet:
                                Mishimoton välijäähdyttimiä on moneen lähtöön, moneen automerkkiin ja malliin mallikohtaisena tai yleismallisena! Mallikohtaisten sarjojen listalta löytyy muun muassa Subaru, Ford, Mitsubishi ja BMW, yleismalliset coolerit taas saa istumaan melkein mihin kokonpanoon tahansa - kunhan se on vain mittojen puolesta sopiva. Esimerkkinä mallikohtaisella Mitsubishi Lancerin sarjalla tehoa on tullut lisää jopa 24.5hp vakiota enemmän. Yleismallisista coolereista pidämme aina myydyimmät mallit varastossa, muut kuten mallikohtaiset välijäähdytinsarjat ja vähemmän suositut jäähdyttimet saadaan tilaamalla Euroopan varastolta noin viikossa. Tällä viikolla varastoon on saapumassa taas muutama kappale myydyimpiä M-line coolereita.

                                Putkistot:
                                Mishimoto valmistaa high-end viriputkistoja etenkin uudempaan kalustoon, mallikohtaisia settejä on listattu muun muassa Fordiin, Mitsubishiin ja Subaruun. Putkistojen mukana toimitetaan mallikohtainen downpipe, ahtimen laippa, klemmarit ja tilatessa saa myös itse valita ottaako paketin katalysaattorilla vai ilman. Putkistoja löytyy lähtökohtaisesti aina Euroopan päävarastosta ja rahti saadaan meille jopa alle viikossa.

                                Mishimoton suosituimmat tuotteet löytyy tästä:
                                »» Race.fi: Putkistot
                                »» Race.fi: Moottorin jäähdyttimet
                                »» Race.fi: Sähköflektit
                                »» Race.fi: Välijäähdyttimet

                                Kaikki Mishimotot verkkokaupassa kuten asennussarjat, keruusäiliöt ja letkusarjat:
                                »» Race.fi: Kaikki Mishimotot



                                Laskuvaihtoehdot racella:
                                Collector: jopa 60 pv korotonta maksuaikaa 2.95€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
                                Jousto: 14 pv maksuaikaa, 2.90€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
                                Mash: vähintään 14 pv maksuaikaa, ei kuluja. Saatavilla myymälässä.
                                Kaikki laskutustavat voi myös muuttaa osamaksuksi. Lisätietoja maksutavoista: Race.fi: Maksutavat

                                Mukavaa alkanutta viikkoa!
                                - Riku / Race.Fi
                                Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
                                Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
                                Bmw viritysosat
                                Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

                                Suomen halvimmat Quaife lukot!

                                Comment

                                Working...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎