Originally posted by peto2
View Post
E39 sulakekaavio + virrat katoaa
Collapse
X
-
Originally posted by jantsu78 View Post528i -01 (12/00 käyttöönotto) m-sport individual automaatti sedan. Tarvitko muuta tietoa?
Leave a comment:
-
-
Originally posted by jantsu78 View PostNo mutta, kaikki sulakkeet on irti, mihin voi virta mennä?
edit: Sulake 105 vie virran. Auxiliary heater -> http://fusesdiagram.com/bmw/fuses-an...bmw-5-e39.html
Webasto? Mutta eihän tässä vehkeessä ole Webastoa.
Meneekö tästä samasta F105 siis myös sulakkeelle F75 (AC condenser blower motor/engine coolant blower motor)?
Leave a comment:
-
-
Originally posted by lihakimpale View PostIte vasta mittailin. Ovet ei-lukossa ilman hälyä 10-20mA ja ovet lukossa häly päällä huiteli 30-40mA välillä.
Setpoints
Depending on the vehicle equipment, the closed-circ
uit current can reach the following maximum values
16
minutes after turning off the ignition and arming t
he vehicle:
Series E36: 30 mA
Series E38: 50 mA
Series E39: 40 mA
Series E46: 40 mA
Eli 40 mA on maksimi mitä auto saa viedä nukkuessaan.
Leave a comment:
-
-
Originally posted by jantsu78 View PostKävinpä taas ropeltamassa. Akulta lähtevä ohuempi plus-kaapeli syö virran. Pelkkä paksu kaapeli kiinni -> kulutus 0A. Pelkkä ohut kaapeli kiinni, kulutus 0,24A.
Mihin tämä kaapeli menee?
Leave a comment:
-
-
Originally posted by peto2 View PostIsossa kaapelissa on vain startti ja laturi, kaikki muu on sen pienen perässä.
edit: Sulake 105 vie virran. Auxiliary heater -> http://fusesdiagram.com/bmw/fuses-an...bmw-5-e39.html
Webasto? Mutta eihän tässä vehkeessä ole Webastoa.
Meneekö tästä samasta F105 siis myös sulakkeelle F75 (AC condenser blower motor/engine coolant blower motor)?Last edited by jantsu78; 02-03-2017, 18:40.
Leave a comment:
-
-
Originally posted by jantsu78 View PostKävinpä taas ropeltamassa. Akulta lähtevä ohuempi plus-kaapeli syö virran. Pelkkä paksu kaapeli kiinni -> kulutus 0A. Pelkkä ohut kaapeli kiinni, kulutus 0,24A.
Mihin tämä kaapeli menee?
Leave a comment:
-
-
Originally posted by jantsu78 View PostNo niin. Kaikki sulakkeet irti hanskalokerosta ja peräkontista. Myös siilen johto irti. Kulutus 0,24A.
Oliko jossakin maton alle vielä sulakkeita niin repäsen nekin irti.
Location of the fuse boxes:
- Passenger side e-box (under the cabin filter housing).
- Glovebox
- Under front passenger seat (under carpet).
- Trunk batterybox (above the battery)
Leave a comment:
-
No niin. Kaikki sulakkeet irti hanskalokerosta ja peräkontista. Myös siilen johto irti. Kulutus 0,24A.
Oliko jossakin maton alle vielä sulakkeita niin repäsen nekin irti.
Leave a comment:
-
-
Originally posted by HTK12 View PostMuistelisin, että maksimi kulutus levossa olisi 20mA eli 0,02A. Sulla siellä joku vie ihan kohtuu reippaasti nyt virtaa. Viikossa 100Ah akusta tuo tyhjentää jo puolet.
Leave a comment:
-
Leave a comment: