Announcement

Collapse

Ohje: Kuinka teen ilmoituksen eri myyntiosioihin? L U E ! / Rules for For sale -section!

Yleiset ohjeet, jotka käyvät jokaiseen myynti-osioon:

- *Kauppatori on vain BMW tuotteille, pl. Muut merkit osio, jossa ei ole eritelty luokkia (autot,varaosat,purkuautot,renkaat/vanteet, kaikki samassa).

- Panostaakaa viestin otsikkoon, siitä tulisi heti selvitä, että mitä on myymässä. Itse viestiin sitten hyvin tarkka selvitys, jottei lukijoiden tarvisi kovin hirveästi lisätietoja hinkua. Yleensä kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa. Jos tulee esim. valkoinen ruutu ilmoitusta lähetettäessä, kokeile tehdä ensin lyhyt otsikko ja muokkaa sitten pidemmäksi (Edit -> Go Advanced).

- Muista mainita MISSÄ myytävät artikkelit ovat. Paikkatieto on pakollinen. Paikka kannattaa mainita ITSE ILMOITUKSESSA , linkki nettiautoon ei riitä. Halutessasi voit mainita myös millä alueella (esim. "Keski-Suomi", katso aluejako alueellisesta keskustelusta) tuotteet sijaitsevat. Alueen kirjoittaminen auttaa tavaroiden myymistä, jos joku hakee tavaroita vain lähialueeltaan.

- HINTA on pakollinen tieto kaikissa muissa myyntiosioissa, paitsi Tallin tyhjennys/Purkuautot -osiossa.

- Ilmoita toivottu yhteydenottotapa (esim. privaviesti, puhelin, sähköposti, tms)

- Jos tunnet tarvetta kertoa lisää, muuttaa hintaa, lisäillä kuvia tai muuten muuttaa ilmoitusta ennen 2 viikon uppausaikaa, niin se tehdään editoimalla aiempaa viestiä/viestejä!

- Jos tavarasta on jo ilmoitus foorumilla, voi olemassa olevaa ilmoitusta uppailla sääntöjen puitteisssa. Uuden ilmoituksen tekeminen samasta tavarasta on kielletty.

- Muiden käyttäjien foorumilla olevien ilmoitusten kaikenlainen kommentointi omassa ilmoituksessa on kielletty, koski se esim. hintaa tai laatua.

- Huuto.netin jne. foorumin ulkoisten huutokauppakohteiden ilmoittaminen on tällä foorumilla KIELLETTY.

- Yksityishenkilö saa myydä vain omistuksessaan olevaa tavaraa. Tavaran välitys on kielletty.

- Vinkki: Jos saat paljon samoja kysymyksiä yksityisviesitllä tms, niin kannattanee lisätä vastaus ilmoitukseen (Opettaa vastaisuudessakin kertomaan myytävästä artikkelista paremmin).

Osat ja tarvikkeet:
- Yhdellä henkilöllä saa olla max. 5 ilmoitusta. Mikäli tavaraa on enemmän, tulee tehdä uusi ilmoitus "Tallin tyhjennys / Purkuautot"-osastolle ja merkitä Osat ja tarvikkeet -puolen ilmoitukset poistettaviksi (samalla tavalla kuin myydyissä, eli uppaus ja ilmoituksen otsikkoon "voi poistaa")

Tallin tyhjennys / purkuautot:
- Tallin tyhjennykset / Purkuautot -osio on tarkoitettu ilmoituksille, joissa myydään kuusi (6) tai useampi artikkeli samassa ilmoituksessa. Koskee myös yhden tuotteen massamyyntiä. Esim. teholastut, puslat tai muut, joita tehdään menekin mukaan.

- Purkuautoa ilmoittaessa kannattaa mainita VIN-koodi tai varustelista. Mikäli kyseisiä tietoja ei ole saatavilla, kannattaa mainita ainakin auton mallimerkintä, vuosimalli (kk/vvvv), auton väri, kilometrilukema, tärkeimmät varusteet. Tämä vähentää turhien kyselyiden määrää sekä parantaa hakukoneen tarkkuutta.

- Tallin tyhjennykset / purkuautot -osiossa muut voivat kysyä myytävistä artikkeleista. Myyjä voi heti vastata kysymyksiin, mutta kaikki "uppailu" on kiellettyä. HUOM. Tätä valvotaan! (Siis 2 viikon välein saa uppailla, mutta esim. tavaroiden lisäys ja poisto tehdään editoimalla tai odotetaan 2 viikkoa edellisestä omasta postauksesta. Kysymykseen saa vastata heti ja siitä alkaa uusi 2 viikon odotus uppaukseen, jos ei tule uusia kysymyksiä vastattavaksi).

Renkaat ja vanteet:
- Kun myytte vanteita ja renkaita, ilmoittakaa selvästi niiden tiedot jo otsikossa!

- Vanteilla on useita mitattavia suureita, näistä varmasti tärkeimmät ovat vannekoko sekä pulttijako. Yleensä ostaja tarvitsee myös niistä muuta tietoa kuten: vanteen leveys, ET-arvo sekä keskireiän halkaisija. Mikäli et näitä tiedä, kerro ainakin (ja mielellään joka tapauksessa) missä autossa vanteet on olleet alla! Tämä koskee jokaista myynti-ilmoitusta.

- Renkaista sen verran myös, että muistakaa mainita tietysti renkaiden koko mutta myös missä kunnossa ne ovat ja ovatko tasaisesti kuluneet. Nämä ovat tärkeimpiä tietoja rengaskaupoissa.

- Vannekoon ilmoitus mielellään esim. 18t, ei 18" koska foorumin haku ei ymmärrä tuota "hipsua".

HUOM! Muiden ilmoituksiin ei saa mennä kirjoittamaan mitään (pl. tallin tyhjennys -puoli). Ilmoituksen muokkauksen lisäksi myyjän on sallittu aikaisintaan kahden (2) viikon välein kirjoittaa lisätietoa uudella viestillä samaan ilmoitukseen, jolloin ilmoitus samalla uppaantuu. Koska uppaus on vapaaehtoista, pidempi aikaväli edellisten uppausten välillä ei oikeuta tekemään seuraavaa uppausta aiemmin. Jää siis myyjän vastuulle tehdä sellainen ilmoitus, joka jättää mahdollisimman vähän kysyttävää. Kaikki yhteydenotot siis suoritetaan ilmoitusten ulkopuolella yksityisviesteillä, sähköpostilla, Puhelimella tms. MUISTA ILMOITTAA YHTEYSTIEDOT!

Myydyn tavaran ilmoituksen saa upata aiemmin, jotta ylläpito voi poistaa ilmoituksen. Editoi samalla myös otsikkoon "myyty".

Sääntöjä rikkovat ilmoitukset voidaan poistaa ilman erillistä ilmoitusta. Myös käyttäjän sulkeminen pois foorumilta (bannaus) on mahdollista, jos käyttäjä rikkoo ilmoitussääntöjä toistuvasti.

Kannattaa välillä lukaista tätä infoa, pieniä lisäyksiä todennäköisesti tulee. Jos jotain jäi epäselväksi, kysy!

Ammattimainen myynti ei kuulu foorumin myyntipuolelle (pois lukien Yritykset-osio), vaikka se tapahtuisikin yksityishenkilönä. Tällaisessa tapauksessa oikea paikka on Yritykset-osio, jonne voi hankkia tunnukset täältä. Ammattimaisuuden rajat määrittelee BTCF:n hallitus. Yleislinjana tähän asiaan: signaturessa saa mainostaa vapaasti, mutta esim. kaikki palvelut ovat sellaisia, että niitä saa mainostaa vain yrityspuolella.

SHORT VERSION IN ENGLISH:
-Price and location of the items must be included in the ad, except topics in the "Tallintyhjennys/Purkuautot"-section (area for parting out cars/clearing the garage-sales), where only the location is obligatory.
-Max. 5 ads/topics in parts sale and max 5 parts in each ad. If you have more parts for sale, make an ad to the "Tallintyhjennys/Purkuautot" section and list all parts to that topic.
-Topic may be bumped every 2 weeks, not sooner! Make other updates to the thread by editing existing posts. Exception: Answering to the questions is allowed sooner in "Tallintyhjennys/Purkuautot" section. Answering the question will then start a new 2 week period before upping is allowed.
-Companies / professional part dealers may only put up ads in the Yritykset-section.
-Repeated violations to these rules will earn the user a ban.
See more
See less

Race: Moottorin osat

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Race Performance Oy
    Bimmer Fanatic
    • Apr 2009
    • 640
    • Pornainen

    #76
    Moottori viileäksi Davies Craig vesipumpulla!

    Davies Craig sähköinen vesipumppu pitää huolen siitä että isompikin moottori pysyy viileänä, erillisellä ohjausyksiköllä on helppoa säätää pumpun toiminnan lisäksi vaikkapa sähköflektejä sillä ne saa kytkettyä samaan "ketjuun". Yleisimmät pumppumallit löydät meiltä heti varastosta!



    Davies Craigin valmistama sähköinen vesipumppu tuo rutkasti lisää luotettavuutta jäähdytyksen toimintaan. Pumppua voidaan käyttää lisäboosterina tai koko nesteen kierto voidaan ratkaista käyttämällä pelkästään sähköistä vesipumppua, tyyli on vapaa! Malleja löytyy 15-150l/min väliltä, pienimmät ovat varustettu nylonrungolla ja isommat mallit taas vahvemmalla alumiinirakenteella, joka on näissä tuotoissa jo varsin järkevää.

    Vesipumppuja saa ostettua yksittäin (vain pumppu + asennussarja) tai sitten pakettina johon sisältyy myös ohjausyksikkö (pumppu + ohjainyksikkö + asennussarja). Ohjausyksiköllä on mahdollista säätää nesteen virtausnopeutta ja halutessaan myös flektiä, eli nopeutta ja päällä oloa voidaan muokata esimerkiksi niin, että pumpun saa jätettyä pyörimään tietyksi ajaksi moottorin sammutuksen jälkeen - flektin saa taas käynnistymään haluamassasi lämpötilassa joka on säädettävissä. Yleisimmät pumput kuten 115l, 130l ja 150l mallit löytyvät lähtökohtaisesti varastosta (ohjausyksiköllä ja ilman) ja tosiaan täydennystä me otetaan lähes joka viikko.

    Davies Craig sähköiset vesipumput verkkokaupassa:
    »»Davies Craig sähköiset vesipumput

    Laskuvaihtoehdot racella:
    Collector: jopa 60 pv korotonta maksuaikaa 2.95€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
    Jousto: 14 pv maksuaikaa, 2.90€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
    Mash: vähintään 14 pv maksuaikaa, ei kuluja. Saatavilla myymälässä.
    Kaikki laskutustavat voi myös muuttaa osamaksuksi. Lisätietoja maksutavoista: Race.fi: Maksutavat

    Mukavaa alkanutta viikkoa!
    - Riku / Race.Fi
    Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
    Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
    Bmw viritysosat
    Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

    Suomen halvimmat Quaife lukot!

    Comment

    • Race Performance Oy
      Bimmer Fanatic
      • Apr 2009
      • 640
      • Pornainen

      #77
      Viilennystä kesään Davies Craig vesipumpulla!
      Tuleviin kesän helteisiin isommatkin moottorit viileäksi Davies Craig sähköisillä vesipumpuilla. Yleisimmät mallit löydät meiltä varastosta!



      Lisää luotettavuutta jäähdytyksen toimintaan Davies Craigin valmistamilla sähköisillä vesipumpuilla. Voidaan käyttää lisäboosterina tai koko nesteen kierto voidaan ratkaista käyttämällä pelkästään sähköistä vesipumppua. Malleja löytyy aina 15-150l/min väliltä, pienimmät mallit on varustettu nylonrungolla ja isommat mallit taas vahvemmalla alumiinirakenteella.

      Vesipumppuja saa ostettua yksittäin, tai pakettina ohjausyksikön kanssa. Kaikki paketit sisältävät asennussarjan. Ohjausyksikkö mahdollistaa nesteen virtausnopeuden säädön ja halutessaan myös flektin säädön. Nopeutta ja päälläoloa voidaan muokata esimerkiksi niin, että pumpun saa jätettyä pyörimään tietyksi ajaksi moottorin sammutuksen jälkeen. Flektin saa taas käynnistymään haluamassasi lämpötilassa joka on säädettävissä.

      Yleisimmät pumput löytyvät lähtökohtaisesti varastosta (ohjausyksiköllä ja ilman). Täydennystä otetaan viikottain varastoon.

      Davies Craig sähköiset vesipumput verkkokaupassa:
      »»Davies Craig sähköiset vesipumput

      Laskuvaihtoehdot racella:
      Collector: jopa 60 pv korotonta maksuaikaa 2.95€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
      Jousto: 14 pv maksuaikaa, 2.90€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
      Mash: vähintään 14 pv maksuaikaa, ei kuluja. Saatavilla myymälässä.
      Kaikki laskutustavat voi myös muuttaa osamaksuksi. Lisätietoja maksutavoista: Race.fi: Maksutavat

      Mukavaa viikkoa!
      - Ari / Race.Fi
      Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
      Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
      Bmw viritysosat
      Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

      Suomen halvimmat Quaife lukot!

      Comment

      • Race Performance Oy
        Bimmer Fanatic
        • Apr 2009
        • 640
        • Pornainen

        #78
        Mishimoto välijäähdyttimellä lämmöt alas!

        Mishimoton välijäähdyttimillä lisää jäähdytystä tehojen noustessa suuremmaksi. Suosituimmat mallit löydät meiltä suoraan varastosta, eli näitä saa tarvittaessa nopeastikkin



        Välijäähdytin laskee ahtimen kuumentaman ilman lämpötilaa läpi virtaavan ulkoilman avulla, tehokkaampi välijäähdytin takaa paremman jäähdytyksen ja silloin ilmaakin voidaan ahtaa moottorin yhä enemmän. Mishimoton välijäähdyttimissä jäähdyttävää pinta-alaa on rutkasti, jolloin sillä saavutetaan myös maksimaalinen jäähdytysteho. Mustan värin on testattu jäähdyttävän vaaleaa tehokkaammin, ja Mishimotoahan saa tietenkin myös mustana! Tosiaan yleisimmät välijäähdytinmallit löytyvät meiltä suoraan varastosta ja toki tilaamalla saadaan kaikki Mishimoton tuotantoon kuuluvat kamppeet.

        Mishimoton tehokkaammat välijäähdyttimet verkkokaupassa:
        »» Race.fi: Mishimoto välijäähdyttimet

        Laskuvaihtoehdot racella:
        Collector: jopa 60 pv korotonta maksuaikaa 2.95€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
        Jousto: 14 pv maksuaikaa, 2.90€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
        Mash: vähintään 14 pv maksuaikaa, ei kuluja. Saatavilla myymälässä.
        Kaikki laskutustavat voi myös muuttaa osamaksuksi. Lisätietoja maksutavoista: Race.fi: Maksutavat

        Mukavaa päivänjatkoa!
        - Riku / Race.Fi
        Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
        Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
        Bmw viritysosat
        Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

        Suomen halvimmat Quaife lukot!

        Comment

        • Race Performance Oy
          Bimmer Fanatic
          • Apr 2009
          • 640
          • Pornainen

          #79
          K&N suodattimella lisää ilmaa moottoriin!

          K&N ilmansuodatin on erinomainen korvike alkuperäisen tilalle, se omaa reippaasti hengittävämmän rakenteen ja sen vuoksi tehoakin voi tulla hieman lisää. Valikoimaa on runsaasti ja ilmansuodattimien lisäksi K&N löytyy esimerkiksi laajavalikoima erilaisia öljynsuodattimia.



          Paneelisuodattimet:


          K&N paneelisuodatin korvaa kaikessa yksikertaisuudessaan alkuperäisen paperisen ilmansuodattimen, eli se asennetaan alkuperäiseen suodatinkoteloon. Asennus käy useimmissa autoissa seuraavasti: Pelti auki, suodatinkotelo auki, vanha pois - uusi tilalle, eli tämän isommasta toimenpiteestä ei yleensä ole kyse. Yleismalliseksi suodattimia löytyy muun muassa 3 ja 4" kartiomallisina, jotka on helppo viritellä kiinni melkeimpä mihin tahansa. Suodattimet ovat laadukasta puuvillaa ja pestävissä huoltosarjalla.
          »» K&N paneelisuodattimet orkkiskoteloon
          »» K&N kartiofiltterit yleismallisempaan tarpeeseen

          K&N ilmanottosarjat:


          K&N ilmanottosarja korvaa aikasemman ilmanottojärjestelmän kokonaisuudessaan eli paketissa toimitetaan suodattimen lisäksi myös imuputki ja muut oheistarvikkeet. Asennus ei ole ilmanottosarjalle rakettitiedettä eli se onnistuu myös yleensä suht kivuttomasti, etenkin kun mukana on asennusohjeet. Suodatin on huolettavissa samalla tavalla kuin normaali paneelisuodatinkin, eli huoltosarjalla.
          »» K&N ilmanottosarjat isompaan tehon nälkään

          K&N öljynsuodattimet:


          K&N öljysuodatin on mallikohtainen ja korvaa auton alkuperäisen öljynsuodattimen kokonaisuudessaan. Suodatin kestää ison määrän painetta ilman riskiä vioittumisesta, metallikuorisissa suodattimissa on myös mutteri suotimen päässä joka helpottaa irroitusta huomattavasti - tämä on oikeasti hyödyllinen ominaisuus esimerkiksi kisaolosuhteissa kun kaiken kiireen keskellä suodatinta ei tarvitse alkaa irroittamaan väkivalloin.
          »» K&N luotettavat öljynsuodattimet myös kisakäyttöön

          Ilmansuodattimien huoltaminen
          K&N ilmansuodattimen huoltaminen on yksi tärkeimmistä asioista ja se takaakin suodattimen pitkäikäisyyden, tosin K&N virtaavuus likaisimmillaankin on paljon parempi kuin uuden paperisuodattimen. K&N Recharger kit- huoltosarja onkin huoltamiseen paras vaihtoehto ja se sisältää kaiken tarpeellisen paitsi veden, sarjasta löytyy pesuaine ja suodatinöljy. Huoltaminen käykin suunnilleen näin:



          »» Huoltosarja kaikkien K&N ilmansuodattimien perusteelliseen puhdistukseen

          Laskuvaihtoehdot racella:
          Collector: jopa 60 pv korotonta maksuaikaa 2.95€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
          Jousto: 14 pv maksuaikaa, 2.90€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
          Mash: vähintään 14 pv maksuaikaa, ei kuluja. Saatavilla myymälässä.
          Kaikki laskutustavat voi myös muuttaa osamaksuksi. Lisätietoja maksutavoista: Race.fi: Maksutavat

          Mukavaa päivänjatkoa!!
          - Riku / Race.Fi
          Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
          Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
          Bmw viritysosat
          Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

          Suomen halvimmat Quaife lukot!

          Comment

          • Race Performance Oy
            Bimmer Fanatic
            • Apr 2009
            • 640
            • Pornainen

            #80
            Uutuus: Flowmaster katalysaattorit

            Flowmaster 2.5" ja 3" jalometalliset katalysaattorit virtaavat alkuperäisiä runsaasti paremmin kuitenkaan puhdistustehosta tinkimättä! Molempia kokoja löytyy ja niitä myös pidetään varastossa.



            203mm kokonaispituuden ansiosta Flowmaster katalysaattorin saa asennettua ahtaaseenkin rakoseen, sen ollessa useita vakiokattejakin pienempi. Laadullisesti Flowmaster vastaa esimerkiksi Magnaflowia, mutta sen ollessa tehtaalta asti loppu, haluamme tarjota vähintään yhtä laadukasta vaihtoehtoa. Flowmaster ei ole E-hyväksytty, mutta se läpäisee päästötestit Magnaflowin tapaan kirkkaasti!

            Flowmaster katalysaattorit verkkokaupassa:
            »» Race.fi: Flowmaster katalysaattorit

            Mukavaa päivänjatkoa!
            - Riku / Race.Fi
            Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
            Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
            Bmw viritysosat
            Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

            Suomen halvimmat Quaife lukot!

            Comment

            • Race Performance Oy
              Bimmer Fanatic
              • Apr 2009
              • 640
              • Pornainen

              #81
              Snow Performance vesimetanoliruiskulla lisää tehoa!

              Vesiruiskujärjestelmällä saadaan normaali polttoaineen oktaanilukua nostettua moottorin näkökulmasta, sekä enemmän potkua turvallisesti! Sarjoja saadaan tilaamalla euroopan varastolta ja toimitusaika jääkin usein alle viikkoon jos kaikkia komponentteja on heti hyllyssä.



              Snow Performance vesiruiskujärjestelmällä saadaan ruiskutettua vesimetanoli seosta diesel tai bensiinimoottorin ilmanottoon kun ahdot ovat tietyssä pisteessä, eli se yksinkertaisesti jäähdyttää ahtoja - kun vesiseos hörystyy, poistaa se mukanaan massiivisen määrän lämpöä (jopa 100 astetta) antaen viileämpää ilmaa, tämä taas johtaa siihen että tehot ja hyötysuhde nousee isolla kädellä - yksinkertaisesti mitä viileämpää ahdettava ilma on, sitä enemmän ja nopeammin sitä voidaan moottoriin ahtaa. Alla oleva kuva kertoo hyvin kuinka vesiruiskujärjestelmä toimii moottorin kanssa.



              Metanoli on hitaasti palava korkeaoktaaninen polttoaine. Kun metanolia sekoitetaan veteen 50/50 suhteessa ja ruiskutetaan palotilaan, nostaa se oktaanilukua jopa 25 yksikköä, esimerkkinä voidaan ottaa vaikkapa normaali 98 bensiini. Ruiskuttamalla siihen vesiseosta nousee 98 oktaaninen bensiini jopa 123 oktaaniseksi kisabensaksi. Vesiruiskujärjestelmä pitää huolta myös siitä että palotilat pysyvät puhtaana karstasta eli hyvinkin tyypillisiltä karstoittumisesta johtuvilta ongelmilta säästytään. Nyt kun ahdettava on saatu viileämmäksi ja bensakin on korkeaoktaanisempaa, voidaan ahtoja nostaa turvallisesti isommaksi ja tehojakin voidaan saada lisää jopa 20% verran.

              Vesiruiskujärjestelmä lisää etenkin dieseleissä itsessään tehoja ja se sopii myös rankemman lastuvirityksen kaveriksi.

              Snow Performance vesiruiskujärjestelmät verkkokaupassa:
              »» Snow Performance vesiruiskujärjestelmät

              Laskuvaihtoehdot racella:
              Collector: jopa 60 pv korotonta maksuaikaa 2.95€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
              Jousto: 14 pv maksuaikaa, 2.90€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
              Mash: vähintään 14 pv maksuaikaa, ei kuluja. Saatavilla myymälässä.
              Kaikki laskutustavat voi myös muuttaa osamaksuksi. Lisätietoja maksutavoista: Race.fi: Maksutavat

              Mukavaa päivänjatkoa!
              - Riku / Race.Fi
              Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
              Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
              Bmw viritysosat
              Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

              Suomen halvimmat Quaife lukot!

              Comment

              • Race Performance Oy
                Bimmer Fanatic
                • Apr 2009
                • 640
                • Pornainen

                #82
                Snow Performance vesimetanoliruiskulla lisää voimaa puhtaasti!

                Vesiruiskujärjestelmällä saadaan normaali polttoaineen oktaanilukua nostettua moottorin näkökulmasta, eli lyhyesti sanottuna enemmän potkua turvallisesti! Sarjoja saadaan tilaamalla Euroopasta ja toimitusaika pyörii yleensä max. viikossa, jos kaikkia komponentteja on heti



                Snow Performance vesiruiskujärjestelmällä saadaan ruiskutettua vesimetanoli seosta diesel tai bensiinimoottorin ilmanottoon kun ahdot ovat tietyssä pisteessä, eli se yksinkertaisesti jäähdyttää ahtoja - kun vesiseos hörystyy, poistaa se mukanaan massiivisen määrän lämpöä (jopa 100 astetta) antaen viileämpää ilmaa, tämä taas johtaa siihen että tehot ja hyötysuhde nousee isolla kädellä. Simppelisti mitä viileämpää ahdettava ilma on, sitä enemmän ja nopeammin sitä voidaan moottoriin ahtaa. Alla havainnollistava piirros Snow Performancen toiminnasta:



                Metanoli on hitaasti palava korkeaoktaaninen polttoaine. Kun metanolia sekoitetaan veteen 50/50 suhteessa ja ruiskutetaan palotilaan, nostaa se oktaanilukua jopa 25 yksikköä, esimerkkinä voidaan ottaa vaikkapa normaali 98 bensiini. Ruiskuttamalla siihen vesiseosta nousee 98 oktaaninen bensiini jopa 123 oktaaniseksi kisabensaksi. Vesiruiskujärjestelmä pitää huolta myös siitä että palotilat pysyvät puhtaana karstasta eli hyvinkin tyypillisiltä karstoittumisesta johtuvilta ongelmilta säästytään. Nyt kun ahdettava on saatu viileämmäksi ja bensakin on korkeaoktaanisempaa, voidaan ahtoja nostaa turvallisesti isommaksi ja tehojakin pystyy saamaan jopa 20% enemmän.

                Vesiruiskujärjestelmä lisää etenkin dieseleissä itsessään tehoja ja se sopii mainiosta vaikka rankemman lastuvirityksen kaveriksi.

                Snow Performance vesiruiskujärjestelmät verkkokaupassa:
                »» Snow Performance vesiruiskujärjestelmät

                Laskuvaihtoehdot racella:
                Collector: jopa 60 pv korotonta maksuaikaa 2.95€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
                Jousto: 14 pv maksuaikaa, 2.90€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
                Mash: vähintään 14 pv maksuaikaa, ei kuluja. Saatavilla myymälässä.
                Kaikki laskutustavat voi myös muuttaa osamaksuksi. Lisätietoja maksutavoista: Race.fi: Maksutavat

                Mukavaa päivänjatkoa!
                - Riku / Race.Fi
                Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
                Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
                Bmw viritysosat
                Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

                Suomen halvimmat Quaife lukot!

                Comment

                • Race Performance Oy
                  Bimmer Fanatic
                  • Apr 2009
                  • 640
                  • Pornainen

                  #83
                  K&N suodattimella enemmän ilmaa moottoriin

                  K&N ilmansuodattimella moottori saa runsaammin ilmaa, jolloin vastus pienenee suodattimen huokoisemman mutta suodattavamman rakenteen ansiosta, lisäksi K&N on täysin huollettavissa eikä sitä tarvitse vaihtaa uuteen. Suosituimmat K&N tuotteet kuten kartiosuodattimet ja huoltosarjat löydät käytännössä aina varastostamme.



                  Suosittuja K&N kartiofilttereitä sekä huoltosarjoja me pidetään aina reilusti varastossa ja itseasiassa juuri tänä aamuna saapui laatikollinen pesuaineöljycomboa. Hyllykartioista kokoja löytyy 3-4" välille ja ne kattavatkin 99% kartiosuodattimien myynnistä, eli ovat todella yleisiä niiden sopiessa lähestulkoon millaiseen kokoonpanoon tahansa. Huoltosarjoja on K&N yksi ja ainut, joka huoltaa kaikki K&N ilmansuodattimet oli kysessä normi paneelisuodatin tai yleismallinen kolmen tuuman kartio.

                  Alkuperäisen filtterin tilalle vaihdettavia paneelisuodattimiakin on saatavilla reippaasti ja osa ihan omasta varastosta muutamiin yleisimpiin automalleihin, mutta erikoisemmatkin filtterit saadaan tilauksesta ripeasti noin viikossa. Osa K&N tuotteista (enimmäkseen paneelit) ovat poistomyynnissä jolloin hinnatkin on katsottu sen mukaisesti.

                  K&N suodattimet verkkokaupassa (myös poistot):
                  »» K&N kartiosuodattimet
                  »» K&N paneelisuodatin
                  »» K&N öljynsuodattimet
                  »» K&N huohotinsuodattimet

                  Lisäksi putsailuun löytyy huoltosarjaa, joka soveltuu kaikkiin K&N ilmansuodattimiin:
                  »» K&N huoltosarjat

                  Laskuvaihtoehdot racella:
                  Collector: jopa 60 pv korotonta maksuaikaa 2.95€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
                  Jousto: 14 pv maksuaikaa, 2.90€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
                  Mash: vähintään 14 pv maksuaikaa, ei kuluja. Saatavilla myymälässä.
                  Kaikki laskutustavat voi myös muuttaa osamaksuksi. Lisätietoja maksutavoista: Race.fi: Maksutavat

                  Eka harrasteautomiitti 23.7.2020
                  Ensi viikolla tarkemmin ottaen Torstaina 23.7.2020 järjestetään tämän vuoden ensimmäinen harrasteautomiitti ja se starttaa kello 18.00. Kuvio on tuttu - Race tarjoo kahvit, makkarat, grillin ja paikan Tapahtuma ei maksa yhtikäs mitään ja sinne on tervetulleita kaikki.
                  Paikka: Race.fi
                  Linkki tapahtumaan: Harrasteautomiitti 23.7.2020

                  Mukavaa päivänjatkoa!
                  - Riku / Race.Fi
                  Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
                  Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
                  Bmw viritysosat
                  Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

                  Suomen halvimmat Quaife lukot!

                  Comment

                  • Race Performance Oy
                    Bimmer Fanatic
                    • Apr 2009
                    • 640
                    • Pornainen

                    #84
                    TT-Thermo letkulämmittimellä moottori lämpöiseksi nopeasti

                    DEFA-liitännällä varustettu laadukas letkulämmitin ajoneuvokäyttöön tarjoaa nopean ja tehokkaan esilämmityksen kovillakin pakkasilla, esimerkiksi pienellä -15 pakkasella puolituntia on tarpeeksi. Varastoimme lähtökohtaisesti kaikkia DEFA-liitännällä varustettuja letkulämmittimiä myymälässämme, joista suosituimmat ovat selkeästi 500w ja 1000w mallit.



                    Letkulämmittimen toiminta on aika yksinkertainen ja samalla myös pirun tehokas. Lämmittimen sisällä on vastus joka lämmittää jäähdytinnestettä ja siipi joka kierrättää sitä ympäri moottoria, tällä tavalla saadaan mahdollisimman tehokas lämmitys lyhyelläkin lämmitysajalla. Pienellä pakkasella (max -15C°) jopa vain puolen tunnin lämmitys riittää ja tätä kovemalla miinuslukemalla lämmitysaikaa kasvatetaan noin 10-30min.

                    Itse lämmittimessä on 17mm letkulähdöt ja asennuskulmaa tai asentoa ei ole rajoitettu. Rajoittamaton asennuskulma on omiaan etenkin kun lämmitin pitäisi saada mahdutettua mahdollisimman pieneen tilaan, esimerkiksi nykyaikaisen auton ahtaaseenkin moottoritilaan tai virikoneeseen jossa viripalikat vievät runsaasti tilaa. Tarvikkeiksi me ollaan listattu erikseen Gates vesiletkuja, joita käyttämällä alkuperäisiä vesiletkuja ei tarvitse lähteä pätkimään.

                    TT-Thermo lämmittimet verkkokaupassa:
                    »» Race.fi: TT-Thermo letkulämmittimet

                    Alkuperäisiä letkuja ei välttämättä kannata pätkiä, koska meiltä löytyy itse lämppärin kaveriksi myös vesiletkuja ja sovitteita:
                    »» Race.fi: Gates vesiletkut
                    »» Race.fi: Gates sovitteet

                    Laskuvaihtoehdot racella:
                    Collector: jopa 60 pv korotonta maksuaikaa 2.95€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
                    Jousto: 14 pv maksuaikaa, 2.90€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
                    Mash: vähintään 14 pv maksuaikaa, ei kuluja. Saatavilla myymälässä.
                    Kaikki laskutustavat voi myös muuttaa osamaksuksi. Lisätietoja maksutavoista: Race.fi: Maksutavat

                    Mukavaa päivänjatkoa!
                    - Riku / Race.Fi
                    Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
                    Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
                    Bmw viritysosat
                    Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

                    Suomen halvimmat Quaife lukot!

                    Comment

                    • Race Performance Oy
                      Bimmer Fanatic
                      • Apr 2009
                      • 640
                      • Pornainen

                      #85
                      Flowmaster katalysaattoreita reilusti varastossa!

                      Flowmaster 2.5" ja 3" jalometalliset katalysaattorit virtaavat alkuperäisiä runsaasti paremmin tinkimättä puhdistustehosta tippaakaan! Molempia kokoja löytyy reilusti varastosta



                      203mm kokonaispituuden ansiosta Flowmaster katalysaattorin saa asennettua ahtaaseenkin tilaan sen ollessa useita vakiokattejakin pienempi kooltaan. Laadullisesti Flowmaster vastaa esimerkiksi Magnaflowia, mutta sen ollessa tehtaalta asti loppu, haluamme tarjota vähintään yhtä laadukasta vaihtoehtoa tilalle samanlaisilla ominaisuuksilla. Flowmaster ei ole Magnaflowin tapaan E-hyväksytty, mutta se läpäisee päästötestit kirkkaasti.

                      Flowmaster katalysaattorit verkossa:
                      »» Race.fi: Flowmaster katalysaattorit

                      Mukavaa torstaita!
                      - Riku / Race.Fi
                      Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
                      Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
                      Bmw viritysosat
                      Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

                      Suomen halvimmat Quaife lukot!

                      Comment

                      • Race Performance Oy
                        Bimmer Fanatic
                        • Apr 2009
                        • 640
                        • Pornainen

                        #86
                        Uutuus: TT-Thermo magneettilämmitin ja letkulämmitinsarjat

                        Uutuutena TT-Thermon tuotevalikoimaan rantautui magneettilämmitin ja letkulämmitinsarjat, joiden mukana tulee lämppärin lisäksi DEFA piuhat. Magneettilämmitin taas pitää metalliset säiliöt sulana ja lisäksi sillä saa esilämmitettyä moottoreita öljypohjasta.



                        TT-Thermo letkulämmitin on simppelein, fiksuin ja tehokkain sähköllä toimiva moottorinlämmitin lähes mihin tahansa autoon. Max -15C° pakkasella puolen tunnin lämmitys on usein tarpeeksi ja napakammalla kelillä noin tunnin verran, riippuen hieman moottorin koosta sekä lämmittimen (w) tehosta. TT-Thermo uutuutena letkulämmitinsarjat ja monikäyttöinen magneettilämmitin töpselillä.

                        Miten valitsen sopivan tehoisen letkulämmittimen autooni?


                        TT-Thermo tuotteet verkkokaupassa:
                        »» Race.fi: TT-Thermo letkulämmitinsarjat
                        »» Race.fi: TT-Thermo magneettilämmitin
                        »» Race.fi: TT-Thermo letkulämmittimet

                        Mukavaa alkanutta viikkoa!
                        - Riku / Race.Fi
                        Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
                        Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
                        Bmw viritysosat
                        Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

                        Suomen halvimmat Quaife lukot!

                        Comment

                        • Race Performance Oy
                          Bimmer Fanatic
                          • Apr 2009
                          • 640
                          • Pornainen

                          #87
                          Lämmityskausi on alkanut: TT-Thermo letkulämmittimet

                          Lämmityskausi on startannut nyt myös etelässä ja kohta viimeistään talvirenkaatkin saa nakata paikalleen, vaikka uusi lakimuutos tarjoaakin tähän hieman omaa harkintaa. TT-Thermo letkulämmitin on tehokas nestettä kierrättävä lämmitin, jolla kovallakin pakkasella jopa vain puolen tunnin lämmitys riittää.



                          TT-Thermo letkulämmitin on simppelein, fiksuin ja tehokkain sähköllä toimiva moottorinlämmitin lähes mihin tahansa autoon. Max -15C° pakkasella puolen tunnin lämmitys on usein tarpeeksi ja napakammalla kelillä noin tunnin verran, riippuen hieman moottorin koosta sekä lämmittimen (w) tehosta. TT-Thermo uutuutena letkulämmitinsarjat joissa mukana tulee myös DEFA-johdot vaivattomaan asennukseen.

                          Miten valitsen sopivan tehoisen letkulämmittimen autooni?


                          TT-Thermo tuotteet verkkokaupassa:
                          »» Race.fi: TT-Thermo letkulämmitinsarjat
                          »» Race.fi: TT-Thermo letkulämmittimet

                          Laskuvaihtoehdot racella:
                          Collector: jopa 60 pv korotonta maksuaikaa 2.95€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
                          Jousto: 14 pv maksuaikaa, 2.90€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
                          Mash: vähintään 14 pv maksuaikaa, ei kuluja. Saatavilla myymälässä.
                          Kaikki laskutustavat voi myös muuttaa osamaksuksi. Lisätietoja maksutavoista: Race.fi: Maksutavat

                          Mukavaa alkanutta viikkoa!
                          - Riku / Race.Fi
                          Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
                          Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
                          Bmw viritysosat
                          Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

                          Suomen halvimmat Quaife lukot!

                          Comment

                          • Race Performance Oy
                            Bimmer Fanatic
                            • Apr 2009
                            • 640
                            • Pornainen

                            #88
                            Mishimoto syyläreillä lämmöt alas!

                            Mishimoto moottorin jäähdyttimet, välijäähdyttimet ja oheistarvikkeet kuten sähköflektit tarjoavat reipasta jäähdytystä myös kisaolosuhteisiin tai harrastepeliin kuumalle kesäkelille. Yleisimmät Mishimoto tuotteet löydät heti varastosta



                            Moottorin jäähdyttimet:
                            Mishimoton moottorin jäähdyttimet ovat pääosin automallikohtaisia ja laadukkaasti valmistettuja että viimeisteltyjä. Mishimoton jäähdytysteho on alkuperäistä jäähdytintä reippaasti suurempi sekä paras valinta silloin kun jäähdytystä tarvitaan paljon enemmän. Mishimotossa on isompi vesitilavuus, eli simppelisti = enemmän vettä, enemmän jäähdyttävää pinta-alaa. Yleismalliseen tarpeeseen Mishimoto on listannut myös muutaman universaalin jäähdyttimen ja meiltä löytyvän mitta pdf takia mallikohtaisetkin jäähdyttimet saa sopimaan muihinkin kuin lisattuihin autoihin, pdf löytyy fyysiset mitat, lähdöt sekä missä kohtaa jäähdytintä ne sijaitsevat.

                            Välijäähdyttimet:
                            Mishimoton välijäähdyttimiä on moneen lähtöön, moneen automerkkiin ja malliin mallikohtaisena tai yleismallisena! Mallikohtaisten sarjojen listalta löytyy muun muassa Subaru, Ford, Mitsubishi ja BMW, yleismalliset coolerit taas saa istumaan melkein mihin kokonpanoon tahansa, kunhan se on vain mittojen puolesta sopiva. Esimerkkinä mallikohtaisella Mitsubishi Lancerin sarjalla tehoa on tullut lisää jopa 24.5hp vakiota enemmän. Yleismallisista coolereista pidämme aina myydyimmät mallit varastossa, muut kuten mallikohtaiset välijäähdytinsarjat ja vähemmän suositut jäähdyttimet saadaan tilaamalla Euroopan varastolta noin viikossa.

                            Sähköflektit:
                            Mishimoto flekti sopii erinomaisesti jäähdyttimen kaveriksi, niitä löytyy eri teholuokissa ja halkaisijoissa. Saatavilla on montaa eri tuumakokoa ja kahta tehoversiota, listoilla on esimerkiksi 8, 10, 11, 12 ja 16". Sähköflekti toimii alkuperäisen viskon kanssa yhdessä kun tarvitaan lisää jäähdytystehoa esimerkiksi ruuhkassa tai rankemmassa rata-ajossa - toki tarvittaessa viskon voi korvata kokonaankin sähköllä, jos esimerkiksi ylimääräistä tilaa ei vaan ole. Suosituimmat flektit pidetään aina varastossa useiden kappaleiden voimin ja täydennystä otetaan säännöllisesti viikottain. Isoimpaan jäähdytyksen tarpeeseen Mishimotolta löytyy todella tehokkaita Race Line flektejä, niissä on potkua ja isompikin motti alkaa pitämään lämmöt kurissa, suosittelemme Race line flektejä varsinkin radalle.

                            Tutustu Mishimoto tuotteisiin verkkokaupassamme:
                            »» Race: Mishimoto jäähdyttimet
                            »» Race: Mishimoto välijäähdyttimet
                            »» Race: Mishimoto sähköflektit

                            Kaikki Mishimoto tuotteet:
                            »» Race: Mishimoto

                            Laskuvaihtoehdot racella:
                            Collector: jopa 60 pv korotonta maksuaikaa 2.95€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
                            Jousto: 14 pv maksuaikaa, 2.90€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
                            Mash: vähintään 14 pv maksuaikaa, ei kuluja. Saatavilla myymälässä.
                            Kaikki laskutustavat voi myös muuttaa osamaksuksi. Lisätietoja maksutavoista: Race.fi: Maksutavat

                            Mukavaa päivänjatkoa!
                            - Riku / Race.Fi
                            Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
                            Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
                            Bmw viritysosat
                            Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

                            Suomen halvimmat Quaife lukot!

                            Comment

                            • Race Performance Oy
                              Bimmer Fanatic
                              • Apr 2009
                              • 640
                              • Pornainen

                              #89
                              Flowmaster: Yleismallinen virtaava 2.5" tai 3" kisakatalysaattori

                              Flowmaster 2.5" ja 3" jalometalliset katalysaattorit virtaavat alkuperäisiä runsaasti paremmin puhdistustehosta tinkimättä! Molempia kokoja on ja niitä myös pidetään aina varastossa



                              Karkeasti 20cm kokonaispituuden ansiosta Flowmaster katalysaattorin saa asennettua ahtaaseenkin tilaan sen ollessa useita vakiokattejakin pienempi kooltaan. Laadullisesti Flowmaster vastaa esimerkiksi Magnaflowia, mutta sen ollessa tehtaalta asti loppu, haluamme tarjota vähintään yhtä laadukasta vaihtoehtoa tilalle samanlaisilla ominaisuuksilla. Flowmaster katista ei löydy E-hyväksyntää, mutta se kyllä läpäisee päästötestit kirkkaasti.

                              Flowmaster katalysaattorit verkkokaupassa:
                              »» Race.fi: Flowmaster katalysaattorit

                              Tai myymälässä: Välitie 6, 07170 Pornainen

                              Lasku/Osamaksu
                              Meiltä löydät myös joustavat osamaksu- ja laskuvaihtoehdot:
                              Collector: jopa 60 pv korotonta maksuaikaa 2.95€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
                              Jousto: 14 pv maksuaikaa, 2.90€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
                              Mash: vähintään 14 pv maksuaikaa, ei kuluja. Saatavilla myymälässä.
                              Lisätietoja maksutavoista: Race.fi: Maksutavat

                              Mukavaa keskiviikkoa!
                              - Riku / Race.Fi
                              Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
                              Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
                              Bmw viritysosat
                              Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

                              Suomen halvimmat Quaife lukot!

                              Comment

                              • Race Performance Oy
                                Bimmer Fanatic
                                • Apr 2009
                                • 640
                                • Pornainen

                                #90
                                Moottorin rakentelu mielessä? Meiltä löytyy kestävät osat!

                                Tarviit sitten männät, kiertokanget, laakerit tai pultit, niin meiltä löytyy! Ollaan listattu kaikista yleisimmät palikat verkkokauppaan, mutta moottorin osia ollessa tuhansia, ellei kymmeniäkin tuhansia kannattaa meiltä kysellä niitä ihan mihin tahansa.



                                Me edustetaan moottorin osissa vain laatubrändejä kuten ARP, CP Pistons, Wiseco, ACL ja Cometic näin muutaman mainitakseni, jotka kestävätkin oikein asennettuna reilusti runtua jolloin konetta ei tarvitse olla availemassa ihan heti muutaman sadan kilometrin jälkeen. Suosituimmat viriosat löydät suoraan verkkokaupassa ja kun vuosien varrella yhteyksiä on luotu sinne sun tänne, niin osia kannattaa kysyä meiltä oikeasti mihin vaan.

                                Moottorin osia verkkokaupassa:
                                »» Race.fi: Nokka-akselit
                                »» Race.fi: Venttilit
                                »» Race.fi: Venttiilijouset
                                »» Race.fi: Laakerit
                                »» Race.fi: Tiivisteet
                                »» Race.fi: Männät
                                »» Race.fi: Kiertokanget
                                »» Race.fi: Pultit

                                Koko kategoria:
                                »» Race.Fi: Moottorin osat

                                Tai kysy tarjous omaan moottoriin alla olevasta linkistä:
                                »» Race.Fi: Osakyselylomake


                                Laskuvaihtoehdot racella:
                                Collector: jopa 60 pv korotonta maksuaikaa 2.95€ laskutuslisä (+Osta nyt, maksa helmikuussa). Saatavilla verkossa.
                                Jousto: 14 pv maksuaikaa, 2.90€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
                                Mash: vähintään 14 pv maksuaikaa, ei kuluja. Saatavilla myymälässä.
                                Kaikki laskutustavat voi myös muuttaa osamaksuksi. Lisätietoja maksutavoista: Race.fi: Maksutavat

                                Mukavaa päivänjatkoa!
                                - Riku / Race.Fi
                                Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
                                Välitie 6, 07170 Pornainen, 020 790 2 790, [email protected]
                                Bmw viritysosat
                                Black Diamond, Catco, Clutch Masters, D2, SRE, Tarvikeosat, Vems

                                Suomen halvimmat Quaife lukot!

                                Comment

                                Working...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎