Ja hemiä lainaten:
"On nimittäin niin, että jos sitä ilmaa kerran koneesta pahimmillaan sen puolikin tuntia tulee....ja tulee...ja tulee "lypsämälläkin", niin ei se ainakaan itsestään tule yhtään nopeammin eikä ainakaan tasaisemmin. Tuollainen alumiinikantinen pitkä kutoskansi kun ei todellakaan pidä siitä että takapäässä vain kiehuu höyrytaskut samalla kun etupäässä kylmä vesi pitää kannen viileänä. Lämpötilaerot ovat helposti sitä luokkaa että jostain naksahtaa ja jonkntasoinen hiusmurtuma jossain on valmis. Tällä ei välttämättä ole mitään merkitystä käytön kannalta, mutta ainakin minun mielestä on parempi lypsää se vesi myös kannen takapäähän kuin antaa osittaisen keittämisen hoitaa paineistus/kierrätys. Kukin tyylillään ja uskollaan, kuten totesinkin, mutta tämä ohje lähinnä niille jotka minulta asiaa tasaisin välein tiedustelevat..."
Comment