Announcement

Collapse
No announcement yet.

Auton törkeä käsittely EPDM:n asennuksessa!!!

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • heiskate
    Bimmer Fanatic
    • Oct 2009
    • 424
    • Tammela

    Piti nyt sitten nousta jo viiden jälkeen kommentoimaan...

    Niin, sinä suollat nyt tuon nickisi suojista ihan eri tekstiä, kuin mitä vastailet suoraan firman nimellä sähköposteihin. Tuo tekstisi sisältää ihan kellonajoista lähtien niin paljon väärää tietoa, että tarkisteleppa sinäkin vielä uudemman kerran esim. Noita sähköpostejasi. Nuo itkuvirret perheestä ja kiireistä ei kyllä auttanut asiaasi yhtään eteen päin. Älä ota hommia rahan kiilto silmissä, jollet niitä ehdi kunnolla tehdä. Tai ota edes silloin, kun kunnolla ehdit sitten. On tässä muillakin perhettä ja työt ja kiirettä.

    Sen tässä nyt olen kyllä sinun kanssa asioimisesta oppinut, että tosiaankin täytyy olla koko ajan mustaa valkoisella, että voi koko ajan todistella puhuvansa totta. Niinpä tuo hädissään keksitty itkuvirtesi ei kyllä anna aihetta muuhun, kuin edelleenkin odotan ihan firmasi nimellä asiallisen ja kirjallisen vastauksen tuohon reklamaatiooni. Sellaisenhan olet kyllä antanutkin, mutta jos nyt haluat muuttaa sen esim. tuon nickisi suuntaiseksi sen naureskelun sijaan, niin ei minulla ole mitään sitä vastaan. Paremmin tuo aiempi naureskeluviesti kyllä kuvaa tuota asioidesi hoitoa asiakkaan suuntaan tähän mennessä. Mutta ehkä tässä nyt käy niin, mitä olen koittanut alusta lähtien ajaa, että tulet jollain tavalla järkiisi ja hoidat tilanteen asiallisesti loppuun. Kauan se kyllä kesti ja paljon vaati. Tosin siis vieläkään, mitään virallista firmasi nimissä ei ole minulle tullut. Vaikka onhan se ihan virallista tuo naureskelukin sähköpostissa kun se firman nimissä tulee.

    Loppuun sen verran, että itsellä ollut kortti vuodesta -88, eli tuommoiset 24 vuotta. Niistä viimeiset 12-13 vuotta olen ajellut n. 40-60 tkm vuodessa. On siis erinäinen määrä autoja ja huoltoja ja korjauksia osunut kohdalle. Yhtä AINOAAKAAN kertaa ei ole tarvinnut tällaista juttua nostaa, eikä läpi käydä. Kaippa noita netinkin syövereistä löytyisi melkoinen määrä, jos minulla olisi tarve jostain vahingonilosta nostaa tällaisia juttuja. Ei siis kertaakaan!

    Eli koitappa nyt laittaa ihan virallisesti firmasi nimissä minulle jotain järkevää, sen sijaan, että kirjoittelet nickisi turvin ihan jotain muuta täällä. Sinun kanssasi kun tarvitsen oikeasti sitä mustaa valkoisella.

    Comment

    • heiskate
      Bimmer Fanatic
      • Oct 2009
      • 424
      • Tammela

      Juu ja vielä sellainen, että kiitos huolehtimisesta. Ei ne kädet hirveästi likaantunut sinun jälkiä kotipihalla korjatessa ja johtoja liitellessä. Olen sellaiseenkin jopa silloin tällöin tottunut, että ne likaantuu.

      Se mikä voi olla sinullekin onneksi, on se etten tolla sadan kilometrin kotimatkalla ajanut pimeässä esim. hirvikolaria, kun valot näytti aivan eteen. Nähdäkseni ajoin tieliikennekelvottomalla autolla kotiin pajaltasi. No sinun mielestä ne olis varmaan hirvet käyny nyppimässä ne liittimet konepellin alta irti.

      Comment

      • sonikk
        Bimmer Enthusiast
        • Nov 2010
        • 1664
        • Kerava

        Originally posted by Jube View Post
        Kyllähän tuo EPDM:n kirjoitus selkeytti asiaa, jos niitä listoja tosiaan on yhdessä runnottu paikoilleen niin mielestäni pelkästään toinen osapuoli ei silloin voi olla korvausvelvollinen :think
        Asenteessa olisi kyllä kaikesta huolimatta paljon korjattavaa
        Vaikka siinä asiakas olisi vieressä niin kyllähän nyt jumalauta ammattilaiseen täytyy voida sen verran luottaa että se osaa hommansa. Jos vaikka asentaja irroittaa jarrulevyt takomalla ne lekalla aivan kieroiksi ja asiakas on ollut vieressä katsomassa eikä ole tohtinut sanoa mitään, niin ei se varmaan sen asiakkaan syytä silti ole.

        Itsekin oon isohkossa korjaamossa töissä eikä tulisi mieleenkään vastata asiakkaan aiheelliseen reklamaatioon että kiitos nauruista ja vittuilla. Mitä luulette jos tämä ei olisi tullut julkiseksi niin olisiko epdm:ää kiinnostanut edes tota vertaa?

        Voimia heiskatelle.
        Last edited by sonikk; 20-11-2012, 07:51.

        Comment

        • beemers
          BTCF Member
          • Oct 2005
          • 5136
          • Oulunsalo/Oulu

          Jouduin hieman muokkailemaan joidenkin postauksia Nyt pidetään taas topic asiallisena. Asianosaiselle laitettu privaa.

          E36Ticompact -95 HELLROT
          -: orava : connection-

          EX:E30///M3 replica Tic
          EX: E36 328i Touring ///M-sport -97 [TOP SECRET] Showroom EX:E28 518i -85 Karminrot EX:E30 325i touring Malachitgrün metallic EX:E30 316 -88 vaarin helmi

          Comment

          • heiskate
            Bimmer Fanatic
            • Oct 2009
            • 424
            • Tammela

            Tarkoitus todellakin oli luottaa ammattilaisen työhön, mutta kun pajalle menin ja näin kaverin tosiaan hikisenä runnomassa listoja kohdilleen, niin kyllä tuli lähinnä kiire saada auto pois kaverin käsittelystä.

            En tiedä moneenko kertaan oli jo runnonut edes takaisin ennen kuin sinne menin, mutta niin kuin sanoin huomautin, ettei ne nyt oikein kohdallaan kyllä ole ja runnoi sitten vielä lisää, samalla kirotessaan bemarin laatua.

            Listathan jäi pajalta lähtiessä kuitenkin sitten tuon näköiseksi, kun ne noissa kahdessa minun linkittämässäni kuvassa on, eli pullistelemaan aikas kivasti. Tuon puskurin sisään menokohdalla lista oli tietty jäänyt siihen päälle ja peitti nuo runnomisjäljet. Sen takiahan ne pullottamaan tuosta edestä päin jäikin, kun ei alunperin oikeaoppisesti upottanut niitä tuonne sisään. Ajattelinkin, että kai kotona saan ne sitten kuntoon, äkkiä pois kun kiire oli itselläkin. Odotin auton kuitenkin olevan hoidettuna ja lähtövalmiina, kun ei kerta mitään soittoakaan päivän mittaan ollut tullut.

            Alla kuva toiselta puolelta asennuksen jälkeen listasta. Minusta näkee hyvin, että on jätetty puskurin "päälle", eikä uppoa tuonne sisään, niin kuin kuuluisi. Tuossa näkyy myös "paranneltuna" sanomisen jälkeen tuon puskurin "linjassa" oleminen. Ei ehkä paljoa heitä, mutta kuitenkin.

            Alla sonikkin viesti quotettuna johon siis vastasin...

            Vaikka siinä asiakas olisi vieressä niin kyllähän nyt jumalauta ammattilaiseen täytyy voida sen verran luottaa että se osaa hommansa. Jos vaikka asentaja irroittaa jarrulevyt takomalla ne lekalla aivan kieroiksi ja asiakas on ollut vieressä katsomassa eikä ole tohtinut sanoa mitään, niin ei se varmaan sen asiakkaan syytä silti ole.

            Itsekin oon isohkossa korjaamossa töissä eikä tulisi mieleenkään vastata asiakkaan aiheelliseen reklamaatioon että kiitos nauruista ja vittuilla. Mitä luulette jos tämä ei olisi tullut julkiseksi niin olisiko epdm:ää kiinnostanut edes tota vertaa?

            Voimia heiskatelle.
            Attached Files
            Last edited by heiskate; 20-11-2012, 08:07.

            Comment

            • heiskate
              Bimmer Fanatic
              • Oct 2009
              • 424
              • Tammela

              Tässä nyt vielä pari kuvaa puljun pihasta keltaisilla rinkuloilla ennen Epdm:n murjomisia. En juuri oikeista kohdista tietenkään hoksannut kuvia tuolloin, ottaa, kun en tiennyt mihin tässä joudutaan, mutta kyllä noita varmaan suurennettua saa sen verran hyvälaatuisena, että näkee, että ihan eri kunnossa on olleet.

              Kuinkahan paljon tässä tarvitsee vielä todistella...?
              Attached Files

              Comment

              • 174000
                Bimmer Enthusiast
                • Mar 2008
                • 1176
                • Tuusula

                Autoliikkeillä (erityisesti korjaamoilla ja näköjään vähän muillakin) erittäin iso ongelma on se että, eivät viitsi tai osaa informoida asiakasta päivän mittaan, jos tulee ongelmia eteen ja sovittu homma ei jostain syystä onnistu. Monella on työn ja tuskan takana järjestää päivän liikkumiset, kun oma auto on pajalla. Tietenkin myös asiakkaan pitää osata varautua takapakkeihin, kaikki ei aina (lue koskaan) mene niinkuin suunnittelee. Vastoinkäymisiin suhtautumista helpottaisi, jos liike pitäisi hommassa ajan tasalla ja aikaa järjestellä omia menoja jäisi enemmän.

                Tässäkin todennäköisesti vain 1min soitto olisi riittänyt "homma ei ollutkaan niin helppo, pitää purkaa sitä ja tätä, käykö että siirretään aika sinne ja sinne". Ja kun tätä ei oltu tehty, olisi pitänyt pyytää paikalle tulleita asiakkaita palaamaan myöhemmin asialle, jotta käsissä oleva asia olisi tehty kunnialla loppuun.

                Nyt vain molemmille jäitä hattuun ja anna EPDM:lle mahdollisuus korjata virheensä kun hän sitä ehdottaa. Epäilen, että jälki tulee olemaan parempaa kuin tähän asti. Jos haluat että puskurista tulee priima eli jotkin mahdollisesti syntyneet naarmut korjataan myös niin osallistu kuluihin.
                Last edited by 174000; 20-11-2012, 08:27.
                ’11 E70 X5 40d LCI M-Sport
                '02 VW Golf 1.4i
                Ex: ’09 E91 320xDA LCI Touring M-Sport
                ’01 E39 M5, '08 E61 520dA LCI Touring M-sport, ’01 E38 730dA,´01 E39 530i Touring

                Comment

                • Jube
                  Bimmer Enthusiast
                  • May 2005
                  • 9636
                  • ...

                  Originally posted by sonikk View Post
                  Jos vaikka asentaja irroittaa jarrulevyt takomalla ne lekalla aivan kieroiksi ja asiakas on ollut vieressä katsomassa eikä ole tohtinut sanoa mitään, niin ei se varmaan sen asiakkaan syytä silti ole.
                  Juu, on kaksi eriasiaa katsoa vieressä ja olla "kaverina" laittamassa

                  Irrotimme ja kiinitettiin ne listat varmasti 3-4 per puoli. HUOM myös herra T osalistui asiaan.
                  Sain EPDM:n kirjoituksesta sen käsityksen että auton omistaja oli apuna laittamassa listoja paikoilleen mutta mikäli ymmärsin väärin niin unohtakaa aiempi kommenttini :think
                  Last edited by Jube; 20-11-2012, 08:42.
                  Näillä mennään:
                  Toyota Corolla hybrid sport touring -21"After 20 years daily repair"
                  BMW e30 320i cabriolet -90 "Back to the old school"
                  BMW e34 525i -90 ”Museointia vaille”
                  BMW e39 528ia M-sport -99 ”Käyttöharraste”
                  MB c124 230CE -90 "Badboy"
                  MB s204 220cdi -08 "Seutuauto"

                  Comment

                  • suppari
                    Bimmer Enthusiast
                    • Jul 2006
                    • 4049
                    • Turku

                    Originally posted by 174000 View Post
                    Nyt vain molemmille jäitä hattuun ja anna EPDM:lle mahdollisuus korjata virheensä kun hän sitä ehdottaa. Epäilen, että jälki tulee olemaan parempaa kuin tähän asti. Jos haluat että puskurista tulee priima eli jotkin mahdollisesti syntyneet naarmut korjataan myös niin osallistu kuluihin.
                    Muuten ottamatta kantaa koko juttuun, niin ei asiakas kyllä joudu osallistumaan kuluihin, jos se kerran on raaputettu asennuksessa. Ei vaikka tätä asiaa miten miettisi.
                    sigpic
                    P:0409699000

                    JARRULLINEN TEHODYNAMOMETRI,MYÖS X-DRIVET!
                    tehonlisäykset/koodaukset/vikakoodit/päivitykset/
                    huollot/korjaukset!

                    BMW E&F sarjaan.
                    Yleisimmät BMW osat myös suoraan hyllystä!
                    8HP ajonestonollaukset, käytettyjen moottoriohjaimien käyttöönotto&kaikki muut mahdottomat hommat luonnistuu!
                    AJ-Tech ohjelmat penkitettyinä meiltä!

                    Comment

                    • heiskate
                      Bimmer Fanatic
                      • Oct 2009
                      • 424
                      • Tammela

                      Selvitetään nyt vielä tätäkin. Juttu on ollut niin pitkä ja sotkuinen, että kaikkia mahdollisia yksityiskohtia ei ole juurta jaksain tullut kirjoitettua, vaikka paljon jo onkin.

                      Kyllä tuo kaverina olo on melkoisen vahvasti ilmaistu. Kuten sanottu kun tulin paikalle, oli listoja säädetty jo ties kuinka moneen kertaan ja huomautin, että ei oikein kohdillaan vieläkään ole, joten se murjominen ja säätäminen jatkui. Kuten sonikk jo ehti tapailla, niin täytyy myöntää, että en tohtinut tuosta murjomisesta sanoa sen enempää, vaan koitin päästä pajalta pois.

                      Kuvistahan näkee ja kaikki tietää, että nuo listat on kolmessa eri osassa ja sen verran olin tosiaan kaverina, että kun tuo keskimmäinen listakin edessä pullotti jostain kumman syystä, niin sen painaisin itse paikoilleen ja se menikin kevyesti. Mutta se ei vaikuta ollenkaan noiden sivulistojen sisäänmenokohtiin puskurin sivuilla. Onko sitten tästä Epdm:llä "vahva kuva", että olisin kaverina osallistunut runttaukseen, samalla kun itse sitä siellä sivulla harrasti hiki hatussa.

                      Kun katsoin sitä murjomista sivusta, totesin, että jollei kaveri noita tolla voimalla paikoilleen saa, niin minun on turha yrittääkään. Voimasta en tiedä, mutta kokoa ja massaahan kaverilla on sen verran, että kumma on, että vahingot jäi noinkin pieneksi. Myönsihän jo itsekin aiemmin, että lujempaa ei uskaltanut enää painaa. Siinä mielessä voisi jopa kehua Bmw:n laatua. Sivulistoja yritin ainoastaan katsoa, että mistä voi ottaa noin kiinni, kun se etulista meni helposti, mutta sellaiseen runttaukseen en todellakaan ruvennut, mitä Epdm harrasti, kun en siinä vaiheessa edes tiennyt, miten sen pitäisi mennä, varsinkaan kun en ollut listaa purkamassakaan.

                      Kotona vasta päivänvalossa rauhassa katselin ja sainkin ne aivan yhtä kevyesti paikoilleen, kuin sen keskimmäisenkin listan. Ilman mitään voimankäyttöä, tai edes tietokonetta ja ohjetta vieressä joka Epdm:llä siinä oli. Mutta kuten sanottu jäljet oli jo Epdm pajallaan saanut aikaiseksi.




                      Originally posted by Jube View Post
                      Juu, on kaksi eriasiaa katsoa vieressä ja olla "kaverina" laittamassa
                      Sain EPDM:n kirjoituksesta sen käsityksen että auton omistaja oli apuna laittamassa listoja paikoilleen :think

                      Comment

                      • heiskate
                        Bimmer Fanatic
                        • Oct 2009
                        • 424
                        • Tammela

                        Nyt muuten huomasin tuosta vuodatuksestasi senkin vasta, että penkitys muka EI kuuluisi hintaan. Ja tämänkin kyllä ihan satavarmasti sanoit, että kuuluu ohjelman hintaan.

                        Täytyypä katsoa sähköpostit läpi, että onko mainittu kirjallisena, vai jääkö suullisen tiedon varaan, josta tietenkin luistat.

                        Comment

                        • 174000
                          Bimmer Enthusiast
                          • Mar 2008
                          • 1176
                          • Tuusula

                          Originally posted by suppari View Post
                          Muuten ottamatta kantaa koko juttuun, niin ei asiakas kyllä joudu osallistumaan kuluihin, jos se kerran on raaputettu asennuksessa. Ei vaikka tätä asiaa miten miettisi.
                          Samaa mieltä, ei pitäisikään normaalitilanteessa.
                          ’11 E70 X5 40d LCI M-Sport
                          '02 VW Golf 1.4i
                          Ex: ’09 E91 320xDA LCI Touring M-Sport
                          ’01 E39 M5, '08 E61 520dA LCI Touring M-sport, ’01 E38 730dA,´01 E39 530i Touring

                          Comment

                          • Eemeli
                            BTCF Member
                            • Jul 2003
                            • 1605
                            • pk-seutu

                            Originally posted by heiskate View Post
                            Nyt muuten huomasin tuosta vuodatuksestasi senkin vasta, että penkitys muka EI kuuluisi hintaan. Ja tämänkin kyllä ihan satavarmasti sanoit, että kuuluu ohjelman hintaan.

                            Täytyypä katsoa sähköpostit läpi, että onko mainittu kirjallisena, vai jääkö suullisen tiedon varaan, josta tietenkin luistat.
                            Eikös tuossa todettu, että englantilaisten tarjouksessa penkitys ei kuulu hintaan, toisin kuin tässä sinun tarjouksessa..

                            Comment

                            • heiskate
                              Bimmer Fanatic
                              • Oct 2009
                              • 424
                              • Tammela

                              Ok. Katsoin liian kiireisesti tuon vahvennetun "ei" sanan, enkä lukenut tarkemmin, minun moka ja anteeksipyyntö tästä syytöksestä.

                              Originally posted by Eemeli View Post
                              Eikös tuossa todettu, että englantilaisten tarjouksessa penkitys ei kuulu hintaan, toisin kuin tässä sinun tarjouksessa..

                              Comment

                              • vesilasi
                                Newbiemmer
                                • Nov 2012
                                • 1
                                • Finland

                                Heiskate myönsi ainakin välittömästi oman virheensä lukemastaan tekstistä äsken ja pahoitteli vielä asiaa.
                                Odotan nyt samaa vastuunkantoa myös EPDM:ltä, muuten en tule varmasti koskaan asioimaan ko. liikkeessä.

                                "Ammattimies ottaa työstään vastuun"

                                Comment

                                Working...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎